First topic message reminder :
Попадна ми филм по книгата Екстазът на Гейбриъл ,някой гледал ли го е?
Попадна ми филм по книгата Екстазът на Гейбриъл ,някой гледал ли го е?
Viki написа:За сега няма дата
РЕЗЮМЕ
Очаквайте новия събуждащ въображението роман на Л. Дж. Шен - автор на „Спароу“ и „Крадецът на целувки“
Емилия
Казват, че любовта и омразата са едни и същи чувства, изпитвани при различни обстоятелства, и е вярно. Мъжът, който идва при мен в сънищата ми, също ме преследва в кошмарите ми. Той е брилянтен адвокат. Квалифициран престъпник. Красив лъжец. Побойник и спасител, чудовище и любовник.
Преди десет години ме накара да избягам от малкия град, в който живеехме. Сега той дойде за мен в Ню Йорк и не си тръгва, докато не ме вземе със себе си.
Вишъс
Тя е гладна артистка. Красива като черешов цвят. Преди десет години тя нахлу в живота ми обърна всичко с главата надолу. Тя плати цената.
Емилия ЛеБлан е напълно забранена, бившата приятелка на най-добрия ми приятел. Жената, която знае най-тъмната ми тайна, и дъщерята на прислугата, която наехме да се грижи за нашето имение. Това би трябвало да ме възпира да я преследвам, но не го прави. Така че тя ме мрази. По-добре да свикне с мен.
и още една
РЕЗЮМЕ
Очаквайте нова огнена романтична история, разказа майсторски от Л. Дж. Шен
Потопете се в една любовна история, изсечена в тайни, омастилена с болка и запечатана с лъжа.
Оригинално заглавие: Playing with Fire, L.J. Shen;