First topic message reminder :
Попадна ми филм по книгата Екстазът на Гейбриъл ,някой гледал ли го е?
Попадна ми филм по книгата Екстазът на Гейбриъл ,някой гледал ли го е?
villlig написа:Radoslava75 написа:Някой от английско четящите чел ли е Filthy Beautiful Lies от Kendall Ryan ?
Били новите 50 нюанса уж ,а инъче друго от авторката съм чела ими харесват
Чела съм поредицата на руски преди година може и повече и да си кажа честно не помня за какво ставаше дума.В папката ми с добри книги е,значи ми е харесала,но чак новите 50 нюанса поне за мен не е.Стил Кендал Раян книгите са приятни,интересни,някои забавни,но след прочетени 1 -2 книги (от други автори)ги забравяш лично мое мнение.
Radoslava75 написа:villlig написа:Radoslava75 написа:Някой от английско четящите чел ли е Filthy Beautiful Lies от Kendall Ryan ?
Били новите 50 нюанса уж ,а инъче друго от авторката съм чела ими харесват
Чела съм поредицата на руски преди година може и повече и да си кажа честно не помня за какво ставаше дума.В папката ми с добри книги е,значи ми е харесала,но чак новите 50 нюанса поне за мен не е.Стил Кендал Раян книгите са приятни,интересни,някои забавни,но след прочетени 1 -2 книги (от други автори)ги забравяш лично мое мнение.
Приликата с 50 нюанса е далечна ,но ми хареса.
До сега всичко нейно ,което съм чела ми харесва ,не защото е супер оригинално и запомнящо се ,
а защото са по кратки ,без прекалени описания и не те натоварват
Radoslava75 написа:Някой чете ли вече Обичай ме с лъжи: Мръсно червено
reneta2005 написа:Radoslava75 написа:Някой чете ли вече Обичай ме с лъжи: Мръсно червено
Сега я прочетох и ми се струва незавършена. Ти проверявала ли си за не преведено продължение?
Radoslava75 написа:Потресена съм от 3 част на филма 365 дни.
Не, че предните са кой знае какво ,ама двамата и мъже да се натискат беше абсурдно.
Нищо общо с книгата и края беше още по тъп
DNikolova написа:Radoslava75 написа:Потресена съм от 3 част на филма 365 дни.
Не, че предните са кой знае какво ,ама двамата и мъже да се натискат беше абсурдно.
Нищо общо с книгата и края беше още по тъп
Аз все още не съм го гледала. Ти къде го намери.
Споделям мнението ти за 2-рия филм. А тази актриса незнам защо ама никак не ми хареса.
Radoslava75 написа:Предстои излизане на филм по книгата Красиво бедствие (Beautiful Disaster) на Джейми Макгуайър.
Лошото е ,че е от продуц.компания ,която направи Афтър,а според мен филмите са много зле.
Не ,че книгата не може да се събере в 2 тома,но сценария и продукцията изобщо не стават.
Radoslava75 написа:Някой гледа ли филма по Красиво бедствие -става ли?