First topic message reminder :
Попадна ми филм по книгата Екстазът на Гейбриъл ,някой гледал ли го е?
Попадна ми филм по книгата Екстазът на Гейбриъл ,някой гледал ли го е?
Radoslava75 написа:DNikolova написа:Radoslava75 написа:DNikolova написа:Radoslava75 написа:DNikolova написа:Viki написа:Егмонт са обещали през май да издадат първата и каза, че ще издават и трите книги.
Това е страхотно, а за тази другата авторка знаете ли нещо? Не съм чела нищо от нея, а вие?
Да не бъркате с A. L. Jackson, инъче в нета не ми излиза такава авторка
Да съжалявам, моя грешка.
Имам нейни приготвени за четене ,но не съм ги пробвала още
Оо това е страхотно , кажете мнение за тях после. Аз днес си изтеглих четири нови и си поръчах Разгневения бог на Л. Дж. Шен, а и трябва да довърша Дяволския дял на Уорд. Така че засега имам доста за четене.
Започнах книгата ,но не знам защо нашите пак не издават подред.Преди тази поредица Падащи звезди има друга от 6 части,
като героите са свързани
Radoslava75 написа:не са нови
DNikolova написа:Radoslava75 написа:не са нови
Да видях на български тази на Хувър но другата не я намирам.
Radoslava75 написа:DNikolova написа:Radoslava75 написа:не са нови
Не е издавана на български, изобщо малко книги има от тези две авторки ,които са преведени.
А аз съм им изчела почти всичко и много ми харесват
DNikolova написа:Radoslava75 написа:DNikolova написа:Radoslava75 написа:не са нови
Не е издавана на български, изобщо малко книги има от тези две авторки ,които са преведени.
Тази книга It ends with us я намерих на български. Ако искате мога да ви я изпратя.
Viki написа:Аз я искам viktoria_eremieva@abv.bg
DNikolova написа:Radoslava75 написа:DNikolova написа:Radoslava75 написа:не са нови
Тази книга It ends with us я намерих на български. Ако искате мога да ви я изпратя.
venelinast написа: