First topic message reminder :
Попадна ми филм по книгата Екстазът на Гейбриъл ,някой гледал ли го е?
Попадна ми филм по книгата Екстазът на Гейбриъл ,някой гледал ли го е?
Viki написа:Тази поредица е за родителите. От хора, които са я чели знам че е по-хубава от Разгневения бог. Би следвало първо за родителите да издата и после за децата, но ги подкараха на обратно. Вишъс е първа книга от поредица. Playing with Fire била самостоятелна
Radoslava75 написа:
Viki написа:Егмонт са обещали през май да издадат първата и каза, че ще издават и трите книги.
Стаси написа:Аз я прочетох преди ден, прочела съм и предходните и ,не съм чела това което вие сте написала .Сюжета не е лош ,чете се бързо книгата .
Стаси написа:Спароу я има и в нета , аз също смятам ,че не си заслужава да се взима на хартия Може да си я свалите от рулит
Стаси написа:Има там където ви насочих , всичките книги съм ги изтеглила от там и съм ги прочела , https://www.rulit.me/books/all/1/date?search=%D0%A1%D0%BF%D0%B0%D1%80%D0%BE%D1%83
Пращам ви линк за книгата , ако искате да видите и другите през името може да ги намерите , може и да изберете език за четене . Хубав ден
DNikolova написа:Viki написа:Егмонт са обещали през май да издадат първата и каза, че ще издават и трите книги.
Това е страхотно, а за тази другата авторка знаете ли нещо? Не съм чела нищо от нея, а вие?
Radoslava75 написа:DNikolova написа:Viki написа:Егмонт са обещали през май да издадат първата и каза, че ще издават и трите книги.
Това е страхотно, а за тази другата авторка знаете ли нещо? Не съм чела нищо от нея, а вие?
Да не бъркате с A. L. Jackson, инъче в нета не ми излиза такава авторка
DNikolova написа:Radoslava75 написа:DNikolova написа:Viki написа:Егмонт са обещали през май да издадат първата и каза, че ще издават и трите книги.
Да съжалявам, моя грешка.
Radoslava75 написа:DNikolova написа:Radoslava75 написа:DNikolova написа:Viki написа:Егмонт са обещали през май да издадат първата и каза, че ще издават и трите книги.
Имам нейни приготвени за четене ,но не съм ги пробвала още
DNikolova написа:Radoslava75 написа:DNikolova написа:Radoslava75 написа:DNikolova написа:Viki написа:Егмонт са обещали през май да издадат първата и каза, че ще издават и трите книги.
Имам нейни приготвени за четене ,но не съм ги пробвала още
Оо това е страхотно , кажете мнение за тях после. Аз днес си изтеглих четири нови и си поръчах Разгневения бог на Л. Дж. Шен, а и трябва да довърша Дяволския дял на Уорд. Така че засега имам доста за четене.