BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.

BGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BGWorldВход

поредица "КРОСФАЙЪР"

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" Emptyпоредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz
Очаквайте "Открита пред теб" - Силвия Дей
книга първа


поредица "КРОСФАЙЪР" 169219z

Страници: 352
Дата на издаване: 29-11-2012
Корици: меки
Размери: 13x20
Цена: 15.99


Чувствена и страстна, поредицата „Кросфайър“ поглъща жадно читателя и го обсебва напълно. Докрай.
- New York Times
Тази книга е провокативна, възбуждаща, разкрепостено еротична, откровено сексуална и изключително добре написана. „Петдесет нюанса сиво“ ми хареса, но в „Открита пред теб“ се влюбих!
- Swept Away by Romance

Гидиън Крос се появи в живота ми като светкавица, раздрала мрака – ослепителен, първичен, убийствено секси и... обгърнат от тайнствен тъмен ореол. Може би трябваше да се изплаша от свирепата жажда, с която ме искаше, но аз изпитвах същото страстно безумие. Желаех го достатъчно, за да наруша всичките си правила. А това означаваше да платя цената и да се разкрия. Да го допусна в най-тъмните кътчета от своето минало... Но дали той щеше да е също толкова открит пред мен?

Силвия Дей e автор #1 на New York Times и USA Today и има зад гърба си повече от десет романа, отличени с престижни награди. Отдавна получила признание отвъд Океана, днес тя се превръща в световен феномен.
С челни места в класациите на Великобритания и САЩ, първите две книги от нейната поредицата Кросфайър са бестселъри в 34 страни и държат рекорд по електронни продажби в Англия, надминат единствено от „Вакантен пост“ на Дж. К. Роулинг и „Изгубеният символ“ на Дан Браун.

Последната промяна е направена от liusi на Чет 15 Яну - 17:19; мнението е било променяно общо 4 пъти

______________________________
поредица "КРОСФАЙЪР" 95500610

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" EmptyRe: поредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz
Изглежда интересно, но дали има някакъв свръхестествен елемент? :unsure:

______________________________
поредица "КРОСФАЙЪР" Dragon-Book

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" EmptyRe: поредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz
@Thea написа:
Изглежда интересно, но дали има някакъв свръхестествен елемент? :unsure:


Ще е в плюс към историята, но пък ако няма за сметка на това героят изглежда изключително добре (Чертите му биха накарали всеки скулптор да се разплаче от щастие, а изсечените му устни, ясно очертаният прав нос и наситеносините очи го
превръщаха в олицетворение на свирепото съвършенство - от откъса е това)
(та чак ми текът лигите вече :lmao: :lmao: поредица "КРОСФАЙЪР" 1089017131 )

______________________________
поредица "КРОСФАЙЪР" 95500610

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" EmptyRe: поредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz
Както се вижда, това ще да е поредното "50 нюанса" чудесо. Което за сега :wait: автоматично го изключва от шопинг листа. Обаче ще очаквам да видя коментарите и сравненията ви.

______________________________
Love me if you can, hate me if you dare!

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" EmptyRe: поредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz
Ооо в моята отива веднага :p2: :bigsmile:
Това е мой тип четиво. :6teteskysam:

______________________________
поредица "КРОСФАЙЪР" 95500610

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" EmptyRe: поредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz

ОТКЪС от lira.bg:

Изчаках секунда мъжът да се отмести от пътя ми и когато не го направи, вдигнах глава да го видя. Шитият по поръчка костюм от три части задейства голяма част от сензорите ми за сексапил, но онова, което правеше гледката истински пир за очите, бе високото, стройно и силно тяло в костюма.
И все пак, въпреки цялата разкошна мъжественост, бях сразена едва когато погледът ми се спря на лицето му.
Леле! Просто… леле!
Мъжът се приведе елегантно към мен. Замръзнах, напълно зашеметена от мъжкарското му излъчване.
А после нещо премина във въздуха между нас.
Той отвърна на погледа ми и сякаш се трансформира за миг… като че някакъв щит се отмести от очите му и разкри изгаряща, унищожителна воля, която изсмука дъха ми. Непосилният магнетизъм, който излъчваше, се усили и се превърна в почти осезаемо усещане за трептяща от жизненост и безпощадна сила.
Реагирах инстинктивно – отдръпнах се назад. И тупнах по задник.
Лактите ми пулсираха след острия сблъсък с мраморния под, но аз едва регистрирах болката. Бях прекалено заета да се взирам, обездвижена от мъжа пред себе си. Черна като катран коса обграждаше поразителното му лице. Чертите му биха накарали всеки скулптор да се разплаче от щастие, а изсечените му устни, ясно очертаният прав нос и наситеносините очи го превръщаха в олицетворение на свирепото съвършенство. Същите тези очи сега бяха леко присвити, макар лицето му да бе застинало в очевидно заучена невъзмутимост.
И ризата, и костюмът му бяха черни, но вратовръзката идеално се съчетаваше с искрящите му ириси. Очите му бяха проницателни, а погледът му оценяващо се впи в моя. Пулсът ми се ускори, а устните ми леко се разтвориха, за да поемат бързи глътки въздух. Ухаеше греховно добре. Не беше одеколон. Може би душ-гел. Или шампоан. Каквото и да бе, караше устата ми да се пълни със слюнка… както ми въздействаше и самият мъж.
Той протегна ръка към мен, разкривайки златни, инкрустирани с оникси копчета за ръкавели и очевидно много скъп часовник.
Поех си рязко въздух и поставих длан в неговата. Когато пръстите му се свиха около моите, сърцето ми подскочи. Докосването му бе като токов удар, електричеството се стрелна нагоре по ръката ми и косъмчетата по тила ми настръхнаха. В продължение на няколко секунди той не помръдна, а между арогантно очертаните му вежди се вряза бръчка.
– Добре ли сте?
Гласът му бе овладян и плавен, с дрезгавина, от която в стомаха ми започнаха да пърхат пеперуди. Извикваше представата за секс. Невероятен секс. За миг помислих, че е в състояние да ме докара до оргазъм, стига просто да говори достатъчно дълго.
Устните ми бяха изсъхнали, затова ги навлажних с език, преди да отговоря:
– Добре съм.
Той се изправи с пестелива грация, издърпвайки и мен. Продължихме да се гледаме в очите, защото не бях в състояние да откъсна своите. Беше по-млад, отколкото бях сметнала първоначално. Вероятно на по-малко от трийсет, макар очите му да показваха далеч по-голям опит. Погледът му бе твърд и разкриваше будна интелигентност.
Усетих силно привличане, сякаш около кръста ми бе завързано въже, което той бавно, неумолимо дърпаше към себе си.
Примигнах, отърсвайки се от унеса, и пуснах ръката му. Не беше просто красив, беше… омагьосващ. От онези мъже, които карат жената да гори от желание да разкъса ризата им и да наблюдава как копчетата се разпиляват – заедно със собствените й задръжки. Гледах го, облечен в този изискан, цивилизован, безумно скъп костюм, и мислех за грубо, първично чукане, което оставя чаршафите събрани на топка.
Той се наведе отново и вдигна служебната карта, която не бях разбрала, че съм изпуснала, освобождавайки ме от въздействието на предизвикателния си поглед. Умът ми бавно заработи отново.
Подразних се, задето се чувствах толкова неловко, докато той очевидно напълно се владееше. И защо? Защото бях заслепена, по дяволите!
Той вдигна очи и позата му – все едно бе коленичил пред мен –отново ме извади от равновесие. Прикова поглед в моя, докато се изправяше:
– Сигурна ли сте, че се чувствате добре? Трябва да седнете за минута.
Лицето ми гореше. Просто чудесно! Да се покажа така непохватна и недодялана пред най-самоуверения и грациозен мъж, когото бях срещала.
– Просто загубих опора за миг. Добре съм.
Погледнах встрани и съзрях жената, която бе разпиляла съдържанието на чантичката си. Тя благодари на пазача, който й беше помогнал; после се обърна към мен и ме обсипа с извинения. Обърнах се към нея, за да й подам шепата монети, които бях събрала, но погледът й попадна на бога в костюм и тя забрави за мен моментално. След секунда се протегнах и просто пуснах дребните в чантата й. После рискувах отново да хвърля поглед към мъжа и установих, че продължава да ме гледа, макар брюнетката все още да лееше благодарности. Благодареше на него. Не на мен, разбира се – макар аз да бях свършила работата.
Попитах го през нея:
– Може ли да получа картата си, ако обичате?
Той ми я подаде. Макар да се опитах да я взема, без да го докосвам, пръстите му леко допряха моите и в тялото ми отново пробяга електрическият импулс от присъствието му.
– Благодаря – измърморих, след което се промъкнах край него и излязох на улицата през въртящата се врата. Спрях за секунда на тротоара и си поех глътка нюйоркски въздух, ухаещ на един милион неща – някои хубави, а други – отровни.

______________________________
поредица "КРОСФАЙЪР" Dragon-Book

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" EmptyRe: поредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz
Изглежда интересна. Досега не бях чувала нищо за поредицата и авторката, но ако е и наполовина толкова интересна, колкото беше "Петдесет нюанса" значи определено ще си заслужава да си я взема.

______________________________
Когато се срещаме с дадени хора, те стават част от живота ни. И като станат част от живота ни, започват да се опитват да го променят. И се сърдят, когато не правим това, което те изискват от нас. Понеже всеки си мисли, че знае как другият,трябва да живее живота си, но всъщност никой не знае как трябва да живее своя собствен.

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" EmptyRe: поредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz
АААААААААААААА спечелих книжкатааааа поредица "КРОСФАЙЪР" 1089017131 поредица "КРОСФАЙЪР" 1089017131 поредица "КРОСФАЙЪР" 1089017131 поредица "КРОСФАЙЪР" 1089017131 На седмото небе съм. :6teteskysam:
За съжаление нямам време днес да отида до пощата да си я взема поредица "КРОСФАЙЪР" 3382520118

______________________________
поредица "КРОСФАЙЪР" 95500610

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" EmptyRe: поредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz
Честита да ти е! После сподели малко инфо, че ми е любопитно.

______________________________
Love me if you can, hate me if you dare!

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" EmptyRe: поредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz
Аз мисля да я търся в книжарниците.Ако е нещо като" 50 нюанса" това е мойта книга.Бях луда по нея а за тази има още по добри отзиви

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" EmptyRe: поредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz
Тази сутрин допрочетох книгата,хареса ми но и не ми хареса.Мисля че драмата ми дойде малко в повече,нямаше го плавното покачване на драматизма,а само върхове и спадове.Четеш и всичко върви плавно и хоп край.Сякаш четеш първата глава,тя свършва и вместо да започнеш втората,прескачаш на третата.Няма достатъчно описание,защо,по каква причина,как.Сякаш имаш пъзел и липсват части от него,предполагам че в следващите книги ще се появят тези части и всичко ще си дойде на мястото,но засега всичко ми е една каша.Двамата герои са страшно обременени от някакъв ужас изживян в миналото.Във тази книга се набляга на нейният и как тя се бори със последиците от него.Сексът между тях е див и необуздан,но когато го няма опознаването и приятелството преди него,ревността и скандалите са неминуеми.Книгата като цяло ми хареса много,но може би това че така и не разбрах какъв е неговият ужас,а само трохички от тук и там ме ядоса,а аз мразя да не знам.Предполагам че авторката нарочно го е направила така че да трябва да прочетеш цялата трилогия за да разбереш всичките защо и как.

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" EmptyRe: поредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz
Аз не съм чела книгата, но ми разказаха оттук оттам и се колебая. Ще пусна спойлер, за да не развалям удоволствието на тези, които тепърва ще я четат.

Spoiler :
Едва днес от една приятелка чух за тази поредица. Разменихме си само 2-3 думи, но от това, което ми каза, доста се зачудих. От приятелката ми разбрах, че главната била малтретирана сексуално, като са малка, и честно казано, идва ми малко тежко. Отделно от откъслечни абзаци, останала с впечатлението, че и главния е бил насилван като малък. Предпочитам книгите да ме разтоварват, да се смея и да въздишам разнежена, та ако наистина главните са били насилвани, предпочитам да не я чета. Има много книги в които главните са сладки, забавни и само ще ми достави удоволствие да чета за тях, а не да ме натоварват емоционално. 🇳🇴

______________________________
Той ми каза: "Избирай, мен или книгите..."
Понякога си спомням за него, като си купувам нова книга!


поредица "КРОСФАЙЪР" I5ojk3

"По дърво, което не дава плодове, никой не хвърля камъни." - Саади

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" EmptyRe: поредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz
Чух противоречиви мнения и все още се колебая, дали да си я купя.

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" EmptyRe: поредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz
Аз я прочетох за един ден.По-слаба е от 50 нюанса поне за мен.Няма много чувства и секса малко еднообразен.Има интрига и затова ще си купя и другите части но от чисто любопитство

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" EmptyRe: поредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz
И на мен ми хареса макар че наистина е определено по-слаба според мен и малко подражава на 50-те нюанса която много ми хареса и естествено ще продължа да следя и следващите книги някой да знае кога ще публикуват следващата..... :wasnotme:

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" EmptyRe: поредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz
През цялото време имах чувството, че препрочитам 50 нюанса. Но тук драмата ми е малко повече. Действието е много бързо и малко хаотично. Книгата е написана много по- професионално, превода на ниво. Но определено предпочитам Фифти.

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" EmptyRe: поредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz
Честно казано не съм чела "50 нюанса",нито пък тази книга тук...Но от малкия спойлер,от коментарите ви и от резюмето много, ама много ми напомня за други двама главни герои от поредица на Нора Робътс.Мъжът е красив секси бог с черна коса и тъмно сини очи,богат,но в миналото ,като дете е бил жестоко пребиван и малтретиран от баща си.Израснал е от мизерните улици на Дъблин в най-богатия мъж на планетата едва ли не.Главна героиня е красива упорита,чувствителна млада детективка от полицията.Майка й е била проститутка,баща й сутеньор и пияница.На 8 години майка я връчва на баща й ,а той започва да се напива и да я изнасилва редовно.Малтретирана,унизена,захвърлена една нощ по случайност убива баща си....
Та не знам сюжетната линия на тази трилогия,но от тука си правя асоциации,които хич не ми харесват.Защото много мразя някой да копира нещо от друг автор.Толкова ли не могат да измислят нещо друго.
Моля ,тези които са чели книгата да споделят с нас...

______________________________
искам сладолед на клечка,да спя върху кожа на мечка,с мъж без пречка и да правим буболечка поредица "КРОСФАЙЪР" 850686

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" EmptyRe: поредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz
Охх, (преглъщам потресено) общо взето имат нещо общо......

Spoiler :
Мъжкият персонаж е описан по същия начин (външност и богатство), обаче мен ме съмнява, че вторият му баща го е насилвал, а не родния (или пък още по объркващото да е родната му майка, тъй като главната героиня си помисли, че майка му го гледала с "прекалена" обич (той отбягва семейството си)) За жената мога да кажа, че доведения й брат я насилва, но няма убийство.


Въпреки това ще си купя и другите части, защото ми хареса ;) ;)

______________________________
поредица "КРОСФАЙЪР" 95500610

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" EmptyRe: поредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz
Предполагам,че насилието присъства навсякъде,по всяко време.Така,че тази съдба на някои деца не е новост за хората.Просто приликите са доста,но все пак в един момент сюжетните линии на различни романи от различни автори се преплитат.Предполагам е просто съвпадение.Дано да не поизменено "копиране".Щом ти харесват този тип романи-купи си я.Затова е създадена книгата...После ще ни разкажеш нещичко... поредица "КРОСФАЙЪР" 909357165

И между другото-мъжа,изобразяващ Зейдист на аватара ти е страхотен.С тея жълти очи-направили са го неустоим.Но можеш ли да кажеш кое името на модела в реалния живот?Или нямаш представа?А има ли го и като Фюри?

______________________________
искам сладолед на клечка,да спя върху кожа на мечка,с мъж без пречка и да правим буболечка поредица "КРОСФАЙЪР" 850686

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" EmptyRe: поредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz
Wentworth Miller е :happy1:

Wentworth Miller as zsadist

______________________________
поредица "КРОСФАЙЪР" 95500610

descriptionпоредица "КРОСФАЙЪР" EmptyRe: поредица "КРОСФАЙЪР"

more_horiz
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите