Здравейте, с молба и на мен да ми изпратите Жажда на punam06@abv. bg. Предварително благодаря.
marielad написа:Е, вече би трябвало всички да имате имейл с файл!
marielad написа:Е, вече би трябвало всички да имате имейл с файл!
marielad написа:Да, аз също смятам, че колкото сме по-завоалирани, толкова по-добре. Разбираемо е, че не всеки знае какво сме превели, но на на един и двама съм описвала и пращала, но пък моите са малко, в сравнение с другите фен преводачи. Идеята за каталог е хубава сама по себе си, но както изтъкна Dampir7 ние сме фен преводачи и сме уязвими. На мен ми допадна вчерашното упражнение, отне ми няколко минути и всички сме доволни, няма спам из фийда, няма чакане, пропуснати получатели, отнемане на време. Аз така ще продължа, дори и без задълбочен анонс. Ако някой не желае да получава нещата ми, нека ми пише и посочи имейла си и ще го отстраня от списъка. Нека опростим и улесним всичко.
dampir7 написа:@eidinSTILI По повод идеята, не е лоша. Но аз лично не желая да ме поставят някъде какво съм превела, контакти също не желая да оставям, защото не искам всякакви хора да ме намират, особено аз съм фен преводач и това ще ми докара проблеми. Лично за мен е по- удобно да си обявявам книжката и може би като колежката ще вкарам повечето ел.пощи и на няколко пъти ще пращам.
Както казах говоря за себе си. Не съм качила една книга само,да се загуби контакта с мен, така че и да бъде изтърван за момент, все някой друг ще пише по повод него . Наясно сте, че качваме периодично тук преводи, така че просто проверявайте по- често, като съвет от мен. Така шанса да се пропусне нещо е по- малък. Също така, повечето вече ни знаят и дори и да не успеят да отворят оригиналната публикация, а на някой коментирал, винаги най- отгоре показва кого цитират или на кого задават въпроса.
dampir7 написа:@eidinSTILI По повод идеята, не е лоша. Но аз лично не желая да ме поставят някъде какво съм превела, контакти също не желая да оставям, защото не искам всякакви хора да ме намират, особено аз съм фен преводач и това ще ми докара проблеми. Лично за мен е по- удобно да си обявявам книжката и може би като колежката ще вкарам повечето ел.пощи и на няколко пъти ще пращам.
Както казах говоря за себе си. Не съм качила една книга само,да се загуби контакта с мен, така че и да бъде изтърван за момент, все някой друг ще пише по повод него . Наясно сте, че качваме периодично тук преводи, така че просто проверявайте по- често, като съвет от мен. Така шанса да се пропусне нещо е по- малък. Също така, повечето вече ни знаят и дори и да не успеят да отворят оригиналната публикация, а на някой коментирал, винаги най- отгоре показва кого цитират или на кого задават въпроса.
wake_ivi написа:Милички, предлагам ви каталог на преведените от мен книжки. Ако на някой му липсва нещо или има въпроси, нека да ми пише на wake_ivi@abv.bg
Всичко го има качено в рулит с изключение на последната авторка, която на този етап е за личен прочит.
Кели Фейвър
Поредица „Правилата на милиардера“ книги от 10 до 16 са довършени от мен. Първите 9 ги има качени в читанка и са от друг преводач.
Тифани Райз
Поредица „Първородните грешници“ книги от 1 до 4 – в момента правя редакция на книгите, те са общо 8 и има допълнителни новели. Моля да изчакате да пусна новите файлове.
1. Сирената
2. Ангелът
3. Принцът
4. Господарката
Мегън Марч
• Бял рицар – книга 2 от поредица „Мръсна мафия“ е довършена от мен. Книга 1 „Черна овца“ е от друг преводач.
• Лоша преценка – самостоятелен роман
• Върни ме – самостоятелен роман
Сейди Кинкейд
Поредица „Безмилостен Ел Ей“ – 4 книги:
1. Свиреп крал
2. Свирепа кралица
3. Свирепо предателство
4. Свирепа мания
Поредица „Безмилостен Лондон“ – 2 книги:
1. Тъмен ангел
2. Паднал ангел
Нина Дж. Джоунс
• Дълг – самостоятелен роман
Кора Райли
• Сладко изкушение – самостоятелен роман
Алекса Райли
Поредица мини новели „Обещания“ – 4 книги:
1. Господин и госпожа
2. Изнудване на девицата
3. Милиардерът и неговата корабокрушенка
4. Последното обещание
Поредица „Обвинен“ – 5 книги
Меридит Бонд
• Коледна авантюра – самостоятелен роман
Джена Риид
• Тази Коледа – самостоятелен роман
Джейн Портър
• Имало едно време една Коледа – самостоятелен роман
Анна Зеирес
Поредица „Промени ме“ – 3 книги:
1. Промени ме
2. Пази ме
3. Задръж ме
Поредица „Манията на Молотов“ – 2 книги:
1. Дяволско леговище
2. Ангелска клетка
С*и*е*р*а С*и*м*о*н – за личен прочит!
Поредица „Свещеник“ – книгите могат да бъдат прочетени и като самостоятелни романи, но ако желаете да изчетете всичките спазвайте този ред:
1. Свещеник
2. Среднощна литургия
3. Грешник
Alexandrina12 написа:От поредицата “Грях” на К.Бромбърг има ли трета книга “Окончателно предложение” или не е преведена още
Monika92 написа:Някой има ли втората книга на Мона Кастен от трилогията Макстън Хол - Спаси се ? Моля да ми я изпрати moni_vr16@abv.bg