BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.

BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.

BGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BGWorldВход

Търся книгата...

power_settings_newLogin to reply
+168
Katia22
charade
aniemikoko
Boriana29
Vanyna
Ваня91
eta69
Галя Ангелова
Дори Димитрова
Пепа Енева
Jivkovaani
snow222
НадяАладжова
Alexandrina12
mgm_mixed
Radoslava75
elito0074@abv.bg
Славяна
Mi6i80
su_86
wake_ivi
vixen
jeronimo_t
deya
Knijka
mikisteli
nedadel71
Дияна В.
tedka89
Kirilovakirilka
ElZet
sharky77
Lidiq8612
bombolinka
veni_sasi
dampir7
Stella7401
лилиясм
JeniGospodinova
deniza_et2
eidinSTILI
etoceva
ioanag
Тук
Margi73
Mihaelaabadjieva89
Lilian
svetla911
mirela.iliyanova
Elena72
PrincesSs
Decu_d
eli__bo
marina_sa
Mima
Favorite1
Dessy-ta
trayana66
gerganasto
Solaris
krasity.974
Ashes
diditooyy
waternimph
Fati.W
nelsan22
petja05@googlemail.com
jh123
lioni_86
angelovaaa
Velina81
Tedi25k
Ivelinazz
tany_ty
cveti11
radevam
lina975
Yordanova
Dare
didaniq
mertrifonova
nadyapetkova
Randi
Mikela
zaek3290
tsveti7842
Asusena
eleonora711025
dayanapetkova4
didito23041977
ivanova_ilieva
Pemidi
yulia.tacheva
maria_kolleva
agiva123
Лина04
karena68
neligg
Julia0
EliLipkova
snejana_78
Yani
mega70
ivaivanova
Radostina_98
isim
hrisi77
Валя Стефанова
reni78
Thristova84
Svetleto
aditoooooo
esimeonova54
neviradeva
Savarovska
Paunova
hexe_st
boreto
Yana_Sl
Gal4eto
6tily
nikova_yo
BookLover2000
zeratulka1
MartinaMiteva
stelatumbeva
Ianki
Мая Милева
mihaela_2202
maria.g.a
V.Xristova
ianadeleva
Galina86
Peiv7500
svet_pet
KNikolova
gaaleetoo
Elissssaaa
Helene
svetlaivelinova
bubeto_09
milenatt
galina_shikova
pepsi_767
Ivanova_via
Петя Иванова Кацарова
Svetlana87
Любка Димитрова
reni1520
Meoww
Mariqna
svetletost
genieg
DTSK
Диди
imonti
janeta29
mimkata120
мамушенце
plamenovag
mira833
Yoni
Hurry25
kremenapaloma424
Ani83
SlaNinna
172 posters

descriptionТърся книгата... - Page 49 EmptyТърся книгата...

more_horiz
First topic message reminder :

Здравейте, с молба и на мен да ми изпратите Жажда на punam06@abv. bg. Предварително благодаря.

descriptionТърся книгата... - Page 49 EmptyRe: Търся книгата...

more_horiz
Наистина благодарим все пак оделят от времето си и пращат книги и превеждат Наистина едно огромно благодаря ❤

descriptionТърся книгата... - Page 49 EmptyНякой да прати и на мен Жажда elito0074@abv.bg

more_horiz
Бих желала някой да ми прати поредицата Похот elito0074@abv.bg

descriptionТърся книгата... - Page 49 Emptymarielad написа: Н*е*в*а А*л*т*а*д*ж - Съвърше*но несъвър*шени - 2. Сл*оме*н шепот + Бонус глава "Татко Ми*ха*ил" Фен превод, само за личен прочит!

more_horiz
elito0074@abv.bg и за тази се нареждам

more_horiz
Дж.Т.Гийсингър
-  "Кралици и чудовища" 3 и 4 книга моля elito0074@abv.bg

more_horiz
@dampir7 моля за поредицата н Кармен Росалес elito0074@abv.bg

more_horiz
Здравейте. Не знам към кого от преводачите да се обърна и затова пиша тук. В стари теми, видях че има доста желаещи за поредица "Черните рицари" на Джули Ан Уокър. Моля, ако е на някой от преводачите тук да ми я прати- не съм чела нищо от тази авторка, а по желаещите тази поредица ми изглежда, че е добра.
Благодаря.
mgm_mixed@abv.bg

more_horiz
mgm_mixed написа:
Здравейте. Не знам към кого от преводачите да се обърна и затова пиша тук. В стари теми, видях че има доста желаещи за поредица "Черните рицари" на Джули Ан Уокър. Моля, ако е на някой от преводачите тук да ми я прати- не съм чела нищо от тази авторка, а по желаещите тази поредица ми изглежда, че е добра.
Благодаря.
mgm_mixed@abv.bg

Първите две ги има на български в читанка.Останалите десет съм ги чела на английски има ги из сайтовете за теглене

more_horiz
Radoslava75 написа:
mgm_mixed написа:
Благодаря.
mgm_mixed@abv.bg

Първите две ги има на български в читанка.Останалите десет съм ги чела на английски има ги из сайтовете за теглене

Благодаря. Да, видях че първите 2 са в читанка, но после намерих стара тема, където се пише доста с молба за серията, но не мога да се ориентирам към кой преводач са съобщенията.

more_horiz
Някой случайно да има преведени книги от поредицата Dirty Souls MC на Ема Крийд?

more_horiz
mgm_mixed написа:
Благодаря.
mgm_mixed@abv.bg

Имаш поща Търся книгата... - Page 49 909357165))

more_horiz
Търся ,,Бейн,, на  Л. Дж. Шен
snoy@abv.bg

more_horiz
@НадяАладжова а от колко книги е поредицата?

more_horiz
Jivkovaani написа:
@НадяАладжова а от колко книги е поредицата?

Общо 12 книги, като 2 от тях са в читанка.

more_horiz
Еха супер. Ако може и на мен да пратите останалите. Само тези от читанка съм чела.
glamz@abv.bg

more_horiz
И аз ще помоля,ако някой има "Бейн' на Л.Дж.Шен да ми я изпрати.Благодаря предварително! pepa.eneva68@abv.bg

more_horiz
Alexandrina12 написа:
Някой случайно да има преведени книги от поредицата Dirty Souls MC на Ема Крийд?

Здравейте.
Влезте в Гугъл и напишете,,Фантастичния свят на книгите"Влезте в преведени книги,и си изтеглете поредицата.Има много интересни преводи.

more_horiz
@НадяАладжова Да помоля, ако може, и на мен да пратите останалите книги от поредицата Черните рицари. Благодаря предварително! galq_cvetkova@mail.bg

more_horiz
marielad написа:
Н*Е*В*А     А*Л*Т*А*Д*Ж - Съвършено несъвършени - 1. Рис*ув*ани беле*зи + Бонус глава Татко Р*О*М*А*Н - За личен прочит!

НЕ СЕ ЗАПИСВАЙТЕ
, НЕ ПИШЕТЕ ИЗЛИШНИ ПОСТОВЕ, ПРОСТО ИЗЧАКАЙТЕ! НЕКА ПИШАТ САМО ТЕЗИ, КОИТО НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ПОЛУЧАТ ИМЕЙЛ!

Авторката може и да е позната на някои от вас, които са попадали на фен преводи на първите три части от миналата година, но така и поредицата не беше продължена, а и качеството на фен преводите не беше добро, за съжаление, което отказа повечето хора да ги четат или остави не особено приятно впечатление за писателката. А тя си заслужава и то много!
Започвам мои интепретации от първата книга на серията, която се състои от 10 /засега/ книги, последната ще излезе декември 2024, а юли тази година очакваме първия роман от паралелната поредица за техните деца.

Понеже това с постовете тук "Може ли да ми я пратите" е адски ангажиращо, трудоемко и времеемко, а и пълни фийда с откровен спам, ще я пусна с един мейл към всички, с които сме си кореспондирали до момента /е, поне ще се опитам, надявам се да няма технически спънки/. Между другото по този начин ще се улесни и съобразяването между преводачите кой, кога, какво смята да обяви. За в бъдеще смятам така да процедирам, времето ще покаже доколко е удачно.
Ще изчакам до утре да ми кажете дали някой от вас не желае да получи имейла ми поради някакви причини и ще изпратя файла.
На няколко човека вече я изпратих, нека ме извинят за общия имейл, ще си улесня живота и тях ще ги метна в кюпа Търся книгата... - Page 49 909357165!
Приятно четене!

Търся книгата... - Page 49 _e10

Здравейте! Пиша за пръв път,от скоро съм във форума, но бих желала и на мен да изпратите книгите на Нева Алтадж. Извинявам се ако има някакви правила и не съм наясно все още. Благодаря предварително! stoyanova_c@mail.bg

more_horiz
marielad написа:
Н*Е*В*А     А*Л*Т*А*Д*Ж - Съвършено несъвършени - 1. Рис*ув*ани беле*зи + Бонус глава Татко Р*О*М*А*Н - За личен прочит!

НЕ СЕ ЗАПИСВАЙТЕ
, НЕ ПИШЕТЕ ИЗЛИШНИ ПОСТОВЕ, ПРОСТО ИЗЧАКАЙТЕ! НЕКА ПИШАТ САМО ТЕЗИ, КОИТО НЕ ЖЕЛАЯТ ДА ПОЛУЧАТ ИМЕЙЛ!

Авторката може и да е позната на някои от вас, които са попадали на фен преводи на първите три части от миналата година, но така и поредицата не беше продължена, а и качеството на фен преводите не беше добро, за съжаление, което отказа повечето хора да ги четат или остави не особено приятно впечатление за писателката. А тя си заслужава и то много!
Започвам мои интепретации от първата книга на серията, която се състои от 10 /засега/ книги, последната ще излезе декември 2024, а юли тази година очакваме първия роман от паралелната поредица за техните деца.

Понеже това с постовете тук "Може ли да ми я пратите" е адски ангажиращо, трудоемко и времеемко, а и пълни фийда с откровен спам, ще я пусна с един мейл към всички, с които сме си кореспондирали до момента /е, поне ще се опитам, надявам се да няма технически спънки/. Между другото по този начин ще се улесни и съобразяването между преводачите кой, кога, какво смята да обяви. За в бъдеще смятам така да процедирам, времето ще покаже доколко е удачно.
Ще изчакам до утре да ми кажете дали някой от вас не желае да получи имейла ми поради някакви причини и ще изпратя файла.
На няколко човека вече я изпратих, нека ме извинят за общия имейл, ще си улесня живота и тях ще ги метна в кюпа Търся книгата... - Page 49 909357165!
Приятно четене!

Търся книгата... - Page 49 _e10

Здравейте!   Пиша за пръв път,от скоро съм във форума, но бих желала и на мен да изпратите книгите на Нева Алтадж. Извинявам се ако има някакви правила и не съм наясно все още. Благодаря предварително! stoyanova_c@mail.bg  

more_horiz
Здравейте ще може ли даа ми изпратите поредицата на Кармен Росалес "Плячката" elena_1973.1973@abv.bg Благодаря ви 🙏🏼

more_horiz
privacy_tip Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите
power_settings_newLogin to reply