Naska8222 написа:dampir7 написа:Еми да я пускам първа книга. За другите книги ще ви помоля след като публикувам тогава да ме тагвате..;))))
Така тази поредица ми е много любима. Заедно със "Счупено наследство". Ще ви запозная с творчеството на една авторка, която си открих и много харесах. Надявам се и на вас ще ви допадне. Който желае знае може да ме тагне вече или на лично..;)) Благодаря! И ще очаквам обратна връзка как сте я възприели..;)))
Кармен Росалес - Жажда - Плячката # 1
# Dark, Romance,College,Suspense,Contemporary,New Adult
First published October 28, 2022
Личен Прочит!
Анотация
Дрейвин взима без последици.
Той е грешник и никога светец.
Думите му са пълни с похот. Докосването му... е греховно.
Това си шепнат момичетата след една нощ с него. Той дори има драскотини, за да го докаже.
Той е силен, опасен и никога не се отказва от предизвикателство.
Пешката ли? Новото момиче.
Той усеща невинната ѝ природа като пираня, която усеща кръв и няма да се задоволи докато не я вкуси.
Проблемът? Той не е единственият, който я иска.
В елитен католически университет, изпълнен с лъжи, похот, измама и предателство, Джиа се превръща в пешка в игра на сексуално съблазняване. Тя осъзнава, че няма никого на когото може да се довери. Всичко е лъжа в църква, пълна с грешници.
Дрейвин обаче знае точно какво иска и няма да спре, докато тя не стане само негова.
Много, много я искам dampir7, моля!
Atanaska_toneva_gicheva@abv.bg
Благодаря!
vixen написа:dampir7 написа:Еми да я пускам първа книга. За другите книги ще ви помоля след като публикувам тогава да ме тагвате..;))))
Така тази поредица ми е много любима. Заедно със "Счупено наследство". Ще ви запозная с творчеството на една авторка, която си открих и много харесах. Надявам се и на вас ще ви допадне. Който желае знае може да ме тагне вече или на лично..;)) Благодаря! И ще очаквам обратна връзка как сте я възприели..;)))
Кармен Росалес - Жажда - Плячката # 1
# Dark, Romance,College,Suspense,Contemporary,New Adult
First published October 28, 2022
Личен Прочит!
Анотация
Дрейвин взима без последици.
Той е грешник и никога светец.
Думите му са пълни с похот. Докосването му... е греховно.
Това си шепнат момичетата след една нощ с него. Той дори има драскотини, за да го докаже.
Той е силен, опасен и никога не се отказва от предизвикателство.
Пешката ли? Новото момиче.
Той усеща невинната ѝ природа като пираня, която усеща кръв и няма да се задоволи докато не я вкуси.
Проблемът? Той не е единственият, който я иска.
В елитен католически университет, изпълнен с лъжи, похот, измама и предателство, Джиа се превръща в пешка в игра на сексуално съблазняване. Тя осъзнава, че няма никого на когото може да се довери. Всичко е лъжа в църква, пълна с грешници.
Дрейвин обаче знае точно какво иска и няма да спре, докато тя не стане само негова.
Ще може ли и на мен да я изпратите mila_lazova@abv.bg.Благодаря ви предварително!
|
|