First topic message reminder :
Здравейте, с молба и на мен да ми изпратите Жажда на punam06@abv. bg. Предварително благодаря.
Здравейте, с молба и на мен да ми изпратите Жажда на punam06@abv. bg. Предварително благодаря.
Asusena написа:Здравейте ! Някой търсеше “Пленена “ -има я споделена в erub формат във фейсгрупата “Електронни книги” . Опитах да я кача и тук ,но уви …
Мога да я изпратя по e-mail
Ani83 написа:Здравейте, чета "Империя на страстта" от Рина Кент, но превода от rulit е меко казано труден за четене, ако някой има по-добър може ли да ми го изпрати.Благодаря предварително! anitashkova83@gmail.com
Mikela написа:@dampir7 Здравейте, бихте ли ми изпратили Жажда. marianikolova82@gmail.com. Благодаря!
dampir7 написа:Здравейте отново. Обявявам книга втора от поредицата. За тези , които желаят да я прочетат, могат да ме тагнат или да ми драснат нa лично съобщение..;))) Естествено е само за лично ползване, знаете..;))) И очаквам вашите впечатления от кн.2, как ви е завъртяла из историята на героите. Благодаря и усмихната седмица.;)))
Кармен Росалес - Похот - Плячката # 2
# Dark, Contemporary , Romance
First published December 31, 2022
Анотация
Синовете на Кениън просто вземат каквото искат и когото искат. Комбинацията от тяхното богатство, влияние и враждебност ги превръща в сериозна заплаха.
Когато се стига до това да се докопа до Джиа, Дрейвин буквално ще направи всичко. Той я преследва, но има тайна, която никой извън Ордена не знае. Какво ще направи Джиа, когато разбере за нея? Ще се предаде на желанията си или ще се превърне в изкупителна жертва?
Джес бяга от мрачното си минало. Вътрешните ѝ демони може и да са тъмни, но те имат имена.
Когато се сблъсква с членове на Ордена, те се опитват да я сломят, но не са си давали сметка, че тя вече е разбита.
Рийд и Валън са опасни, грешни и обичат предизвикателствата. Те започват да се хранят с похотта за желание на Джес. След един опит те не могат да спрат.
Джиа и нейната съквартирантка Джес са наясно, че са плячка в опасна игра на съблазняване.
Има само един изход: да играят играта или да променят правилата.
|
|