First topic message reminder :
Здравейте, с молба и на мен да ми изпратите Жажда на punam06@abv. bg. Предварително благодаря.
Здравейте, с молба и на мен да ми изпратите Жажда на punam06@abv. bg. Предварително благодаря.
dampir7 написа:Здравейте в тази слънчева събота , поне при мен..;)))) Така време е за последната излязла пета книга от поредицата, та който желае да я прочете знаете как да се свържете с мен.))
Кармен Росалес - Забранена плът - Плячката # 5
# Dark, Romance,College,Suspense,Contemporary,New Adult
Published March 31, 2024
Личен Прочит!
Анотация
Мелъди
Бях потънала в тайната си, живеейки с последствията си.
Имах последен шанс в колежа, но нещо не е наред.
Усещам го във въздуха.
Той е мрачен и извратен, а името му е Валън Викиар - прочутото лошо момче на Кениън.
Въпреки предупрежденията да стоя настрана, въпреки гласчето в главата ми, което ми крещеше да бягам, беше твърде късно.
Не можех да устоя.
Пристрастих се към порива и опасността да бъда с него.
Той поглъща всяка моя будна мисъл, въвличайки ме все по-дълбоко в една опасна игра, в която се сблъскват желание и власт.
Той е зло.
А аз съм... забранена.
deniza_et2 написа:@hrisi77 Колко книги има поредицата ЕЛЕМЕНТИ на Британи С. Чери и колко от тях са преведени?
mgm_mixed написа:Здравейте. Някой знае ли дали има преводи на книгите от поредицата royal elite на Рина Кент? В момента върви поредицата с империите,даже нямам търпение за "империя на страстта" ( в рулит е качено отдавна, но нещо ми е трудночитаем), но за тази поредица royal elite,не намирам никаква информация,затова питам.
Благодаря
mgm_mixed написа:Здравейте. Някой знае ли дали има преводи на книгите от поредицата royal elite на Рина Кент? В момента върви поредицата с империите,даже нямам търпение за "империя на страстта" ( в рулит е качено отдавна, но нещо ми е трудночитаем), но за тази поредица royal elite,не намирам никаква информация,затова питам.
Благодаря