First topic message reminder :
Аз я имам но е машинен превод и не се чете. Чакаме хубавия превод.
Аз я имам но е машинен превод и не се чете. Чакаме хубавия превод.
Петя Иванова Кацарова написа:Здравейте, търся поредицата на Саманта Йънг
,,Семейство Адар,,.
Тук написа:Здравейте и аз се нареждам за "Дяволът носи черно" на Л. Дж. Шен
Адмирации за труда!
tukisega@mail.bg
dampir7 написа:Здравейте,
Преди време качвах свои фен преводи в Рулит , но спрях. Та възможно е да не сте ги чели или успели да свалите. Ако имате интерес мога да ги пратя. Също така ще помоля да не се разпространяват ! За Лично позване! Това ми е условието.. Аз си преценявам кога и къде да ги кача.Постоянно се пускат някакви машинни боклуци и убиват желанието за четене, за това човек трябва да е предпазлив. Хубав и ползотворен ден...)))
Като начало започвам с тази трилогия. При интерес пишете ми .
Трилогията на Джеймин Ив и Тейт Джеймс - Счупено Наследство + четвърта книга, която е само за единия герой отделно, но трябва да сте чели първите три първо.
Джеймин Ив,Тейт Джеймс - Счупени крила - Тъмно наследство # 1
Romance
New Adult
Dark
High School
Contemporary
Reverse Harem
Young Adult
Анотация
Те управляват новия ми град, училището ми и разполагат с повече пари от Бог, малко неща са недостъпни за тях. Четири прекрасни, съвършени, страшни момчета. Някога са били пет, но едното от тях умира, оставяйки пета позиция, която сега заемам аз.
Не съм искала това. Не исках да бъда част от този клуб на момчетата милиардери. Но никой не се интересува от това, което искам аз.
Себастиан Бекет е най-лошият от тях. Техният лидер. Той ме привлича и ме лишава от всякаква защита, която имам. Нарича ме Бътърфлай, но това не е любимо име, а заплаха. Бек не иска нищо повече от това да счупи крилата ми, да ме прикове към дъската и да ме гледа как се гърча.
Той иска да ме види разбита. Тяло, сърце и душа.
А това, което този елит иска, го получава. Само че те никога не са срещали Райли Джеймсън.
Нека битката започне.
Джеймин Ив,Тейт Джеймс - Разрушено доверие - Тъмно наследство # 2
Анотация
Сега си мислят, че съм тяхна собственост. Мислят, че са победили и че ще бъда техен добър малък войник.
Четири опасни, повредени, объркани момчета. Някога са били пет, но един от тях умира и аз започвам да подозирам, че е бил убит.
Не съм искала това. Никой не би поискал да бъде изигран, манипулиран, съблазнен и предаден. Но така или иначе се случи точно това.
Не им беше достатъчно да ме сломят. Себастиан Бекет е решил, че не може да ме остави да си отида, но аз отказвам да простя и да забравя предателството му толкова лесно. Фиксацията му граничи с обсебване, но когато започваме да подозираме шпионин в Делтата, нямаме време да се занимаваме с чувствата му.
Някой ни е продал и това има ужасяващи последици.
Това са живот и смърт, които се крият зад корпоративната алчност.
Нека битката започне!
Джеймин Ив,Тейт Джеймс - Разбито наследство - Тъмно наследство # 3
Анотация
Сега те са моите момчета - четиримата наследници на Делта.
Заедно сме екип... семейство. Петима разбити, свирепи, вероятно социопатични хора и ние сме всичко, което стои между света и могъщата, корумпирана корпорация Делта.
Нямаме представа какво правим, но някак сме решени да ги спрем. Завинаги. Нуждаем се само от предимство... неопровержими доказателства за тяхната корупция. И ни трябват сега. Преди гласуването, което ще промени всичко.
Само че първо трябва да се справим с няколко други въпроса:
Данте в затвора за убийството, розите с кърваво покритие, които се появяват на прага ми, и родната ми майка, която достига все нови нива на лудост.
За първи път може би ще се окажем напълно извън границите на възможностите си... но няма да се предадем.
Не и докато не се разиграе последната битка.
Не и докато не спечелим войната.