Аз я имам но е машинен превод и не се чете. Чакаме хубавия превод.
wake_ivi написа:@Savarovska изпращам първите две поредици, другите книги ги нямам.
wake_ivi написа:@Savarovska изпращам първите две поредици, другите книги ги нямам.
Vanyna написа:wake_ivi написа:@Savarovska изпращам първите две поредици, другите книги ги нямам.
Бихте ли изпратили и на мен тези две поредици! Благодаря предварително!
ikalinkova@abv.bg
Savarovska написа:Vanyna написа:wake_ivi написа:@Savarovska изпращам първите две поредици, другите книги ги нямам.
Бихте ли изпратили и на мен тези две поредици! Благодаря предварително!
ikalinkova@abv.bg
Изпратих ви!
marielad написа:Отново много неприятна тенденция се наблюдава тук. Въпреки условието на @wake_ivi за преводите ѝ, което неслучайно е да ги пуска с краен срок, за да може по нейна преценка да ги препраща в бъдеще на когото тя прецени, винаги ще се намери някой ентусиаст, потъпкващ желанието ѝ и услужливо да се направи на гара разпределителна. Така няма да се получат нещата. Ние, които превеждаме напълно безвъзмездно за вас, имаме много елементарни и единични условия. Лично аз, както зарязах многохилядна аудитория из групите във Фейсбук точно заради такива изцепки, смятам да престана да публикувам и тук. Само така бихте го проумяли. Всичко добро!
@wake_ivi, заради теб бях тук и в знак на съпричастност си тръгвам.
Paunova написа:marielad написа:Отново много неприятна тенденция се наблюдава тук. Въпреки условието на @wake_ivi за преводите ѝ, което неслучайно е да ги пуска с краен срок, за да може по нейна преценка да ги препраща в бъдеще на когото тя прецени, винаги ще се намери някой ентусиаст, потъпкващ желанието ѝ и услужливо да се направи на гара разпределителна. Така няма да се получат нещата. Ние, които превеждаме напълно безвъзмездно за вас, имаме много елементарни и единични условия. Лично аз, както зарязах многохилядна аудитория из групите във Фейсбук точно заради такива изцепки, смятам да престана да публикувам и тук. Само така бихте го проумяли. Всичко добро!
@wake_ivi, заради теб бях тук и в знак на съпричастност си тръгвам.
Всичко е въпрос на мислене. Вие и двете сте казали какви са правилата за вашите преводи. Аз съм ги изтеглила, за което сърдечни благодарности, но не съм си позволила да ги пратя на никого. Това е Ваше право и по Ваша преценка. Много съжалявам за това, че си тръгвате. Надявам се някъде да се срещнем 'виртуално' отново. Желая Ви здраве и благоденствие.
wake_ivi написа:Момичета пиша относно поредицата на Анна З. "Годежът на Молотов" (или по-точно Молотова), защото се разказва за сестрата Алина. Понеже някои от вас ме попитаха, а предполагам има и други любопитни - да, ще продължа с преводите. Но до сега авторката е публикувала две книги, а ще има и трета, която е запланувана за печат 31.12.2024г. Затова живот и здраве, чакам да излезе всичко от поредицата и тогава я започвам. Междувременно продължавам да попълвам колекцията на авторките, които вече съм захванала, както и предстоят изненади с непознати писателки на еротични романи. Знаете си, че всичко качвам тук като съм готова, защото наистина сте прекрасна аудитория и се надявам, че книжките няма да излязат извън този форум, докато самата аз не ги разпространя. Много благодаря за разбирането! Вашата обратна връзка е важна, за да знам кое се харесва, така че за всякакви критики, мнения, препоръки, коментари и псувни може да ми пишете на wake_ivi@abv.bg
wake_ivi написа:Момичета пиша относно поредицата на Анна З. "Годежът на Молотов" (или по-точно Молотова), защото се разказва за сестрата Алина. Понеже някои от вас ме попитаха, а предполагам има и други любопитни - да, ще продължа с преводите. Но до сега авторката е публикувала две книги, а ще има и трета, която е запланувана за печат 31.12.2024г. Затова живот и здраве, чакам да излезе всичко от поредицата и тогава я започвам. Междувременно продължавам да попълвам колекцията на авторките, които вече съм захванала, както и предстоят изненади с непознати писателки на еротични романи. Знаете си, че всичко качвам тук като съм готова, защото наистина сте прекрасна аудитория и се надявам, че книжките няма да излязат извън този форум, докато самата аз не ги разпространя. Много благодаря за разбирането! Вашата обратна връзка е важна, за да знам кое се харесва, така че за всякакви критики, мнения, препоръки, коментари и псувни може да ми пишете на wake_ivi@abv.bg