First topic message reminder :
Имате поща
gerganasto написа:Може ли и на мен поредицата за Черните рицари? gerganastoqnova@abv.bg
Имате поща
gerganasto написа:Може ли и на мен поредицата за Черните рицари? gerganastoqnova@abv.bg
reni1520 написа:Здравейте, знам че е рано, но ако някой има "Войната на две кралици'' на Дженифър Л. Арментраут
Ще съм благодарена.
reni1520@abv.bg
mani240222 написа:Здравейте! Търся книга трета от Серия „Братята Уокър“ на Лиза Рене Джоунс на mimasppe1979@abv.bg. Ако някой евентуално я има, благодаря предварително!
Женя Куцарова написа:Здравейте, търся Белият рицар- книга втора от поредицата на Мегън Марч " Мръсна мафия"(Ditry mafia) Ако някой я има може ли да ми я изпрати на jenka82@abv.bg
charade написа:Женя Куцарова написа:Здравейте, търся Белият рицар- книга втора от поредицата на Мегън Марч " Мръсна мафия"(Ditry mafia) Ако някой я има може ли да ми я изпрати на jenka82@abv.bg
Изпратих, но преводът е механичен. Ако някой разполага с по-добър, моля да го сподели
charade@abv.bg
ianadeleva написа:charade написа:Женя Куцарова написа:Здравейте, търся Белият рицар- книга втора от поредицата на Мегън Марч " Мръсна мафия"(Ditry mafia) Ако някой я има може ли да ми я изпрати на jenka82@abv.bg
Изпратих, но преводът е механичен. Ако някой разполага с по-добър, моля да го сподели
charade@abv.bg
Да помоля и аз за книгата ianadeleva@abv.bg
Дори Димитрова написа:https://dox.abv.bg/download?id=17bc8f738e# -> линк за сваляне
Всяка събота по същото време Кемпър Донован
Pemidi написа:Може ли и за мен Белият рицар didiufstova75@abv.bg
Благодаря
greeneyes написа:Здравейте, търся "Игри на наследство" - Дженифър Лин Барнс и поредицата "Зодиакална академия" на Каролин Пекъм (може и на английски). Ще съм благодарна, ако някой ги има. violeta.teneva@abv.bg
reni1520 написа:greeneyes написа:Здравейте, търся "Игри на наследство" - Дженифър Лин Барнс и поредицата "Зодиакална академия" на Каролин Пекъм (може и на английски). Ще съм благодарна, ако някой ги има. violeta.teneva@abv.bg
https://mega.nz/folder/Yuow2AZY#XW3CzbidA1LWu5L9xzgXWA -"Зодиакална академия" на Каролин Пекъм
monikayordanova6@gmail.co написа:Здравейте,търся книгата на Колийн Хувър "Жестока любов". Благодаря
reni1520 написа:Здравейте, знам че е рано, но ако някой има "Войната на две кралици'' на Дженифър Л. Арментраут
Ще съм благодарена.
reni1520@abv.bg