First topic message reminder :
Имате поща
gerganasto написа:Може ли и на мен поредицата за Черните рицари? gerganastoqnova@abv.bg
Имате поща
gerganasto написа:Може ли и на мен поредицата за Черните рицари? gerganastoqnova@abv.bg
gaaleetoo написа:Аз се сещам за поредица на Мегън Марч- " По- богат от греха", там главната героиня избяга от хижата където спа с главният герой.Надявам се да съм помогнала.Момичета търся една книга за която се сещам само, че главата героиня беше в някаква хижа и трябваше да се прибере сама и пеша. Посля някъкъ дядо от друго семейство с което се мразят я закарваше. Ще съм много благодарна ако някой се сеща как се казваше. Благодаря Ви
desicobra написа:gaaleetoo написа:Момичета търся една книга за която се сещам само, че главата героиня беше в някаква хижа и трябваше да се прибере сама и пеша. Посля някъкъ дядо от друго семейство с което се мразят я закарваше. Ще съм много благодарна ако някой се сеща как се казваше. Благодаря Ви
Аз се сещам за поредица на Мегън Марч- " По- богат от греха", там главната героиня избяга от хижата където спа с главният герой.Надявам се да съм помогнала.
Mariqna написа:Здравейте, търся "Аристократът" на Пенелъпи Уорд
Ако някой я има, моля да ми я прати.
Предварително благодаря
mariqna.minkova.399@abv.bg
milenita87 написа:И аз моля за Аристократът. Благодаря mimi.dzambazova@abv.bg
bibsityY написа:milenita87 написа:И аз моля за Аристократът. Благодаря mimi.dzambazova@abv.bg
Приятно четене.
DNikolova написа:Здравейте,
Искам до попитам. Наскоро си изтеглих книгата на Бриджид Кемерер Писма до изгубените души, та въпроса ми е някой има ли втората книга?
Търсих в интернет но дори и на английски неможах да я открия.
Radoslava75 написа:DNikolova написа:Здравейте,
Искам до попитам. Наскоро си изтеглих книгата на Бриджид Кемерер Писма до изгубените души, та въпроса ми е някой има ли втората книга?
Търсих в интернет но дори и на английски неможах да я открия.
Ако искате на английски,това е линк на книгата за четене онлайн -More Than We Can Tell
http://lovefreenovels.com/Young-Adult/More_Than_We_Can_Tell__Letters_to_the_Lost__2_/page.html
bibsityY написа:Mariqna написа:Здравейте, търся "Аристократът" на Пенелъпи Уорд
Ако някой я има, моля да ми я прати.
Предварително благодаря
mariqna.minkova.399@abv.bg
Имаш поща.