First topic message reminder :
Имате поща
gerganasto написа:Може ли и на мен поредицата за Черните рицари? gerganastoqnova@abv.bg
Имате поща
gerganasto написа:Може ли и на мен поредицата за Черните рицари? gerganastoqnova@abv.bg
didaniq написа:И аз се нареждам за Споменът за него на Колин Хувър didaniq@abv.bg
НадяАладжова написа:Здравейте, някой имали книгите на Елизабет Хойт
"Великолепният звяр, Скъпи мой капитане
Ако се намират е ел. вариант mariq_aladjova1@abv.bg
ianadeleva написа:Добър ден търся тази книга може и на англиски Beneath the Stars на A.L. Jackson благодаря
ianadeleva@abv.bg
ianadeleva написа:Добър ден търся тази книга може и на англиски Beneath the Stars на A.L. Jackson благодаря
ianadeleva@abv.bg
hmarconi написа:Здравейте,търся Черната овца и Белият рицар на Мегън Марч!Може ли да ми ги изпратите на hrisiikiko@abv.bg..Благодаря ви
charade написа:hmarconi написа:Здравейте,търся Черната овца и Белият рицар на Мегън Марч!Може ли да ми ги изпратите на hrisiikiko@abv.bg..Благодаря ви
Имате поща
Ivanova_via написа:charade написа:hmarconi написа:Здравейте,търся Черната овца и Белият рицар на Мегън Марч!Може ли да ми ги изпратите на hrisiikiko@abv.bg..Благодаря ви
Имате поща
Здравейте бих искала и на мен да изпратите книгите ако не са машинен превод. Благодаря предварително. Ivanova_via@abv.bg
charade написа:Ivanova_via написа:charade написа:hmarconi написа:Здравейте,търся Черната овца и Белият рицар на Мегън Марч!Може ли да ми ги изпратите на hrisiikiko@abv.bg..Благодаря ви
Имате поща
Здравейте бих искала и на мен да изпратите книгите ако не са машинен превод. Благодаря предварително. Ivanova_via@abv.bg
За Белият рицар знам, че е машинен превод, а за Черната овца не мога да кажа, тъй като още не съм я прочела. Ако решите, че искате да ги изпратя, пишете допълнително
DNikolova написа:charade написа:Ivanova_via написа:charade написа:hmarconi написа:Здравейте,търся Черната овца и Белият рицар на Мегън Марч!Може ли да ми ги изпратите на hrisiikiko@abv.bg..Благодаря ви
Имате поща
За Белият рицар знам, че е машинен превод, а за Черната овца не мога да кажа, тъй като още не съм я прочела. Ако решите, че искате да ги изпратя, пишете допълнително
Здравейте, може ли и на мен да ги изпратите.
dimitrinanikolova236@gmail.com
Благодаря предварително
DNikolova написа:charade написа:Ivanova_via написа:charade написа:hmarconi написа:Здравейте,търся Черната овца и Белият рицар на Мегън Марч!Може ли да ми ги изпратите на hrisiikiko@abv.bg..Благодаря ви
Имате поща
Благодаря предварително
maria.g.a написа:DNikolova написа:charade написа:Ivanova_via написа:charade написа:hmarconi написа:Здравейте,търся Черната овца и Белият рицар на Мегън Марч!Може ли да ми ги изпратите на hrisiikiko@abv.bg..Благодаря ви
Имате поща
Благодаря предварително
Здравейте, може ли и на мен Черната овца и Белият рицар на Мегън Марч!
maria.gencheva.atanasova@gmail.com
Благодаря ви!
charade написа:DNikolova написа:charade написа:Ivanova_via написа:charade написа:hmarconi написа:Здравейте,търся Черната овца и Белият рицар на Мегън Марч!Може ли да ми ги изпратите на hrisiikiko@abv.bg..Благодаря ви
Имате поща
Благодаря предварително
Имате поща
charade написа:maria.g.a написа:DNikolova написа:charade написа:Ivanova_via написа:charade написа:hmarconi написа:Здравейте,търся Черната овца и Белият рицар на Мегън Марч!Може ли да ми ги изпратите на hrisiikiko@abv.bg..Благодаря ви
Имате поща
Благодаря предварително
Здравейте, може ли и на мен Черната овца и Белият рицар на Мегън Марч!
maria.gencheva.atanasova@gmail.com
Благодаря ви!
Имате поща
Eva Krastanova написа:Здравейте търся Черната овца и Белият рицар от Мегън Марч, ако някой разполага с тях моля да ми ги изпрати
evelinakrastanova88@gmail.com
DNikolova написа:Margoto написа:Привет Преди около месец бях попаднала на един пост във фейсбук с резюмето на една книга.. Нещо ми е отвлякло вниманието и не съм си запазила поста. Помня, че се разказваше за младо момиче, чийто съпруг бе починал.. След години се запознава с нов мъж, после имаше нещо свързано с удавяне (злополука или нещо такова) и последното което помня е, че в края на поста ми направи впечатление развръзката. Не беше нейното бягство ОТ мъжа, а КЪМ мъжа..
Сега като чета каква глупост съм написала няма да се учудя ако никой не се сети за какво говоря, но с дете което виси на ръката ми съм способна само на толкова
Това ми прилича на Въздуха който той диша на Британи Чери.
Разкошна книга