First topic message reminder :
Имате поща
gerganasto написа:Може ли и на мен поредицата за Черните рицари? gerganastoqnova@abv.bg
Имате поща
gerganasto написа:Може ли и на мен поредицата за Черните рицари? gerganastoqnova@abv.bg
pavlina27 написа:Здравейте! Търся "Свалката" на Ел Кенеди. А, ако случайно някой вече има и "В целта"....
Благодаря!
pavlina27@yahoo.com
pavlina27 написа:Здравейте! Търся "Свалката" на Ел Кенеди. А, ако случайно някой вече има и "В целта"....
Благодаря!
pavlina27@yahoo.com
maria.g.a написа:bibsityY написа:marisima написа:Здравейте!
Може ли някой да ми изпрати "Опетнена корона" на Ерин Уот?
tais1973@dbv.bg
Благодаря
имате поща
Здравейте,
Може ли и на мен също Опетнена корона.
Благодаря предварително!
maria.gencheva.atanasova@gmail.com
marisima написа:bibsityY написа:marisima написа:Здравейте!
tais1973@аbv.bg
Благодаря
имате поща
Съжалявам, за мой срам идиотски съм объркала имейла си и затова нищо не съм получила. Моля да ми изпратите книгата на коригирания имейл.
tais1973@аbv.bg
charade написа:pavlina27 написа:Здравейте! Търся "Свалката" на Ел Кенеди. А, ако случайно някой вече има и "В целта"....
Благодаря!
pavlina27@yahoo.com
Изпратих Свалката
bibsityY написа:marisima написа:bibsityY написа:marisima написа:Здравейте!
tais1973@аbv.bg
Благодаря
имате поща
Съжалявам, за мой срам идиотски съм объркала имейла си и затова нищо не съм получила. Моля да ми изпратите книгата на коригирания имейл.
tais1973@аbv.bg
Погледнете сега имате ли я?
DNikolova написа:pavlina27 написа:Radoslava75 написа:Някой срещал ли е Саша на английски,че нещо не мога да я намеря
Споделете, ако я намерите. Аз намерих ВиК само.
Аз мисля че намерих линк за теглене но ще пробвам после и ако стане ще ви я изпратя.
greeneyes написа:Здравейте, някой има ли книгата на Елоиза Джеймс - Четири нощи с херцога.
violeta.teneva@abv.bg Благодаря предварително.
charade написа:greeneyes написа:Здравейте, някой има ли книгата на Елоиза Джеймс - Четири нощи с херцога.
Изпратих
ianadeleva написа:DNikolova написа:pavlina27 написа:Radoslava75 написа:Някой срещал ли е Саша на английски,че нещо не мога да я намеря
Аз мисля че намерих линк за теглене но ще пробвам после и ако стане ще ви я изпратя.
И аз намирам само ВИК и търся Саша
Kondita написа:charade написа:greeneyes написа:Здравейте, някой има ли книгата на Елоиза Джеймс - Четири нощи с херцога.
Изпратих
Здравейте може ли да изпратите и на мен книгата на Елоиза Джеймс - Четири нощи с херцога
Благодаря предварително
deni.kalinova91@gmail.com
joanna_georgieva написа:ianadeleva написа:DNikolova написа:pavlina27 написа:Radoslava75 написа:Някой срещал ли е Саша на английски,че нещо не мога да я намеря
Кой е автора?
joanna_georgieva написа:ianadeleva написа:DNikolova написа:pavlina27 написа:Radoslava75 написа:Някой срещал ли е Саша на английски,че нещо не мога да я намеря
Кой е автора?
charade написа:greeneyes написа:Здравейте, някой има ли книгата на Елоиза Джеймс - Четири нощи с херцога.
Изпратих
tsveti7842 написа:charade написа:greeneyes написа:Здравейте, някой има ли книгата на Елоиза Джеймс - Четири нощи с херцога.
Изпратих
С молба да я изпратите и на мен! tsveti7842@gmail.com
maria.g.a написа:Тази книга излиза на 11 юни книжен вариант, ел.вариант трябва да изчакаме,а фен превод не съм засичала.Здравейте,
Ще помоля, ако някой има книгата Порочна любов
От: Ана Хуанг да ми я изпрати.
Благодаря Ви!
maria.g.a написа:Здравейте,
Ще помоля, ако някой има книгата Порочна любов
От: Ана Хуанг да ми я изпрати.
Благодаря Ви!