First topic message reminder :
Търся "Евърнайт 1" на Клаудия Грей.
nikolai.asenov97@abv.bg
Търся "Евърнайт 1" на Клаудия Грей.
nikolai.asenov97@abv.bg
matricata_rap@abv.bg написа:viktoria_eremieva написа:Julia0 написа:Svetleto, viktoria_eremieva имате поща - трета книга от серията Полунощ на Синтия Идън - Полунощен повелител. Първата "Горещо след полунощ" и втората "Полунощни грехове", ги нямам.
препратих ти кн 1 и 2, които ги имам благодарение на villlig
Можели и на мен да пратиш "Полунощ" на Синтия Идън
:whistle:
viktoria_eremieva написа:matricata_rap@abv.bg написа:viktoria_eremieva написа:Julia0 написа:Svetleto, viktoria_eremieva имате поща - трета книга от серията Полунощ на Синтия Идън - Полунощен повелител. Първата "Горещо след полунощ" и втората "Полунощни грехове", ги нямам.
препратих ти кн 1 и 2, които ги имам благодарение на villlig
Можели и на мен да пратиш "Полунощ" на Синтия Идън
:whistle:
препратих ти я
viktoria_eremieva написа:търсия поредицата Мошениците от Сейнт Джеймс от Лорейн Хийт. Намирам само първата книга. Има ли други преведени ?
viktoria_eremieva@abv.bg
villlig написа:viktoria_eremieva написа:търсия поредицата Мошениците от Сейнт Джеймс от Лорейн Хийт. Намирам само първата книга. Има ли други преведени ?
viktoria_eremieva@abv.bg
Аз имам две книги от тази поредица
1 В леглото на дявола
2 Между дявола и желанието
пускам ти втора книга
viktoria_eremieva написа:villlig написа:viktoria_eremieva написа:търсия поредицата Мошениците от Сейнт Джеймс от Лорейн Хийт. Намирам само първата книга. Има ли други преведени ?
viktoria_eremieva@abv.bg
Аз имам две книги от тази поредица
1 В леглото на дявола
2 Между дявола и желанието
пускам ти втора книга
Благодаря
viktoria_eremieva написа:оффф защо хващат нещо и не го довършват... А книгите самостоятелни ли са или са свързани за да знам дали да ги почна ?
НадяАладжова написа:viktoria_eremieva написа:оффф защо хващат нещо и не го довършват... А книгите самостоятелни ли са или са свързани за да знам дали да ги почна ?
И аз това се чудя.. Книгите са свързани
veronica.kirilova написа:Здравейте дали някой вече има Обяснение в омраза на Ви Кийланд ?
А също така търся 4 та книга на хакера няма зна
чение на какъв език.
Mariyana написа:Търся книгите от поредицата Кралете на бърбъна. Предварително благодаря.
mani_lubih@abv.bg
amcocker написа:Здравейте! Търся книгите на Девни Пери от поредицата Ларк Коув. Ще съм благодарна, ако някой ми ги изпрати на ivi_st_ivanova@abv.bg.