First topic message reminder :
Търся "Евърнайт 1" на Клаудия Грей.
nikolai.asenov97@abv.bg
Търся "Евърнайт 1" на Клаудия Грей.
nikolai.asenov97@abv.bg
Julia0 написа:Svetleto, viktoria_eremieva имате поща - трета книга от серията Полунощ на Синтия Идън - Полунощен повелител. Първата "Горещо след полунощ" и втората "Полунощни грехове", ги нямам.
Дори Димитрова написа:Здр момичета. Някой от вас имали книгите,, Чест-точка на пречупване на Джей Кроуновър.,, Един последен подарък на А. Завалери.,, Обсебен на Дебора Блейдън. Ако някой ги има моля да ми ги пусне.... doridimitrova79@gmail.com Мерси
Svetleto написа:Здравейте, може ли да ми пратите книгите на Джейми Макгуайър и трилогията "Полунощ" на Синтия Идън. svetla_alt@abv.bg. Благодаря
Julia0 написа:Svetleto, viktoria_eremieva имате поща - трета книга от серията Полунощ на Синтия Идън - Полунощен повелител. Първата "Горещо след полунощ" и втората "Полунощни грехове", ги нямам.
Darina Bakalova написа:Здравейте, прекрасници! Може ли да помоля за книжки на Аби Глайнс и Ема Чейс по възможност в fb2 или epub формат?darityy@abv.bg.. благодаря ви!
Darina Bakalova написа:Здравейте отново! Търся на Аби Глайнс Твърде далеч- Никога кн2 във формат pdf или epub . Благодаря предварително! darityy@abv.bg
viktoria_eremieva написа:Julia0 написа:Svetleto, viktoria_eremieva имате поща - трета книга от серията Полунощ на Синтия Идън - Полунощен повелител. Първата "Горещо след полунощ" и втората "Полунощни грехове", ги нямам.
препратих ти кн 1 и 2, които ги имам благодарение на villlig