First topic message reminder :
Търся "Евърнайт 1" на Клаудия Грей.
nikolai.asenov97@abv.bg
Търся "Евърнайт 1" на Клаудия Грей.
nikolai.asenov97@abv.bg
galina_shikova написа:Здравейте, търся книгите на:
1. Пенелъпи Уорд - Омразен съквартирант и Забранена страст;
2. Х.М.Уорд - Мъжка к***а - 2 и 3 част;
3. Саманта Йънг - Герой;
Благодаря Ви, предварително.
galina.shikova89@gmail.com
Darina Bakalova написа:И аз моля за омразен съквартирант и забранена страст... darityy@abv.bg. Благодаря от сърце предварително
viktoria_eremieva написа:Здравейте, може ли и на мен книгите
НадяАладжова написа:viktoria_eremieva написа:Здравейте, може ли и на мен книгите
Само си дай имейла
Darina Bakalova написа:Дамата ми изпрати втора и трета част, за което й благодаря безкрайно, но продължавам търсенето на първа , за да стартирам с четенето!
НадяАладжова написа:galina_shikova написа:Здравейте, търся книгите на:
1. Пенелъпи Уорд - Омразен съквартирант и Забранена страст;
2. Х.М.Уорд - Мъжка к***а - 2 и 3 част;
3. Саманта Йънг - Герой;
Благодаря Ви, предварително.
galina.shikova89@gmail.com
Имаш поща
viktoria_eremieva написа:НадяАладжова написа:viktoria_eremieva написа:Здравейте, може ли и на мен книгите
Само си дай имейла
viktoria_eremieva@abv.bg
viktoria_eremieva написа:Здравейте, може ли и на мен книгите
НадяАладжова написа:viktoria_eremieva написа:Здравейте, може ли и на мен книгите
Имаш поща
gaaleetoo написа:НадяАладжова написа:viktoria_eremieva написа:Здравейте, може ли и на мен книгите
Имаш поща
Може ли и на мен да ми ги пратите
Sent from Topic'it App
Darina Bakalova написа:здравейте отново! Напоследък много чета Ви Кийланд , но съм намерила Егоцентрик, Шефът и поредица Хакерът-1 и 2 . Ако имате нещо друго от нея или нещо в комбинация между нея и Пенелъпи Уорд ще съм благодарна . Чух добри отзиви и за Уорд- бих искала и нещо от нея само , ако може. darityy@abv.bg и благодаря за отзивчивостта!!
jastrata написа:Darina Bakalova написа:здравейте отново! Напоследък много чета Ви Кийланд , но съм намерила Егоцентрик, Шефът и поредица Хакерът-1 и 2 . Ако имате нещо друго от нея или нещо в комбинация между нея и Пенелъпи Уорд ще съм благодарна . Чух добри отзиви и за Уорд- бих искала и нещо от нея само , ако може. darityy@abv.bg и благодаря за отзивчивостта!!
Здравей,
Имам "Струва си да рискуваш" и "Струва си да се бориш" на Ви Кийланд - мога да ти ги пратя, ако все още се интересуваш ...
не съм чела Хакерът 1 и 2. Може ли да ми ги пратиш на jastrata@gmail.com
Благодаря предварително