First topic message reminder :
Търся "Евърнайт 1" на Клаудия Грей.
nikolai.asenov97@abv.bg
Търся "Евърнайт 1" на Клаудия Грей.
nikolai.asenov97@abv.bg
viktoria_eremieva написа:jastrata написа:Darina Bakalova написа:здравейте отново! Напоследък много чета Ви Кийланд , но съм намерила Егоцентрик, Шефът и поредица Хакерът-1 и 2 . Ако имате нещо друго от нея или нещо в комбинация между нея и Пенелъпи Уорд ще съм благодарна . Чух добри отзиви и за Уорд- бих искала и нещо от нея само , ако може. darityy@abv.bg и благодаря за отзивчивостта!!
Здравей,
Имам "Струва си да рискуваш" и "Струва си да се бориш" на Ви Кийланд - мога да ти ги пратя, ако все още се интересуваш ...
не съм чела Хакерът 1 и 2. Може ли да ми ги пратиш на jastrata@gmail.com
Благодаря предварително
Пратих ти Хакерът 1 и 2
Darina Bakalova написа:здравейте отново! Напоследък много чета Ви Кийланд , но съм намерила Егоцентрик, Шефът и поредица Хакерът-1 и 2 . Ако имате нещо друго от нея или нещо в комбинация между нея и Пенелъпи Уорд ще съм благодарна . Чух добри отзиви и за Уорд- бих искала и нещо от нея само , ако може. darityy@abv.bg и благодаря за отзивчивостта!!
Дори Димитрова написа:Здр. Можели и на мен хакерът 1 и 2 Ви Кийланд. Благодаря предварително..... doridimitrova79@gmail.com
villlig написа:snejkamacheva, viktoria_eremieva
Имате поща
jastrata написа:villlig написа:snejkamacheva, viktoria_eremieva
Имате поща
Здравей,
Видях, че имаш книга 4 от поредицата Хард Инк - "Силно упорство" на Лора Кей. ....
Моля те да ми я пратиш на jastrata@gmail.com
Мерси
viktoria_eremieva написа:jastrata написа:villlig написа:snejkamacheva, viktoria_eremieva
Имате поща
Здравей,
Видях, че имаш книга 4 от поредицата Хард Инк - "Силно упорство" на Лора Кей. ....
Моля те да ми я пратиш на jastrata@gmail.com
Мерси
Пратих книга 4 от поредицата Хард Инк
veronica.kirilova написа:Здравейте искам да попитам книгата Хакерът на Ви Кийланд ли е защото мислех,че е на Меридит Уайд.И може ли и на мен всички части на Хард инк на Лора Кей,Герой-Саманта Йънг.И всички на Пенелъпи Уорд.Благодаря предварително. veronica.kirilova@abv.bg
matricata_rap@abv.bg написа:Здравейте Търся поредицата от Джанин Фрост "Принц на нощта" моля, помощ
Благодаря
viktoria_eremieva написа:veronica.kirilova написа:Здравейте искам да попитам книгата Хакерът на Ви Кийланд ли е защото мислех,че е на Меридит Уайд.И може ли и на мен всички части на Хард инк на Лора Кей,Герой-Саманта Йънг.И всички на Пенелъпи Уорд.Благодаря предварително. veronica.kirilova@abv.bg
Пратих : всички части на Хард инк на Лора Кей
Герой-Саманта Йънг
Пенелъпи Уорд
misi написа:Здравейте,търся книгите на:
1.Пенелъпи Уорд- Омразен съквартирант,Забранена страст, Обяснение в омраза и др.
2.Х.М.Уорд- Мъжка к***а
3.Саманта Йънг
4.Сойър Бенет- Любов:НЕцивилизован
Благодаря предварително
ivanna_borislavova@abv.bg