First topic message reminder :
Давайте своите предложения тук.
desistela написа:ИИИИИИииииииии....
Още една идея????За нов раздел,може би?Или нова тема.
Какво ще кажете да има малко място и за бременността и всичко свързано с нея.Тук има доста майки вече.Може би ще има и такива,които искат скоро да имат деца.Информацията поне ще е "изпитана"така да се каже,и могат майките да се включват с актуални съвети и информация за всичко,което ви интересува.
Честно казано,аз,особено през първата си бременност трябваше да научавам от "тук-там",по слухове и разни книжки/дето не им вярвах много/ и ми беше доста трудно.Абе пълна"мъгла".
И много бих се радвала,ако има интерес и мога да помогна за едно толкова прекрасно нещо-бъдеща майка... :slynce:
Знам,че повечето посетители са тинейджъри и още им е "далече от главата"подобна тема,но вие си преценете дали идеята ви допада и дали ще има интерес към нея.Може и запитване да направите.
Каквото решите.
Zaharka написа:За повтарящите се теми - случва се. Все пак темите във форума са много и постоянно се увеличават. Не може да се следи всичко. Затова, когато някой открие такъв проблем, да каже и ще го оправим. Има си и търсачка за тези, които не могат да се ориентират, а и за избягване на дублиране на темите.
За книгите съм си го мислила, но реших, че не е функционално и затова ги направихме по издателства. Доста от книгите са в по няколко жанра. Например фентъзи, романтика и още нещо си или трилър, фентъзи и не знам си какво... Схващаш картинката. В такива случаи няма как да се разделят правилно така, че да бъде удобно за всички. :pardon: