First topic message reminder :
Давайте своите предложения тук.
desistela написа:Много бих искала като влизам във форума да има една специална лента/-също като анкетите и последни мнения/,където да са представени всички нови теми.Значи всеки който пуска някъде нова тема да напише на това място/може би в портала някъде/заглавието на темата и отдолу линк с препратка към раздела в който е сложена.Т.к. аз случайно намирам новите теми и анкети,а не мога всеки път да разглеждам подробно целия форум.Така потребителите като влязат и веднага ще виждат какви нови неща има.Може да се задържа по 1 или 2 седмици -по ваша преценка,но смятам че така много по лесно ще се намират новите неща и повече мнения ще се пишат.
Много моля при следващата смяна на скина да напишете всичко на български/"цитирай","нова тема","редакция"и т.н./,т.к. не всички знаят английски и на мен понякога ми е трудно да разбера къде какво да правя.С предния скин всичко беше лесно.
Благодаря!
Today's active topics
Today's top 20 posters
Overall top 20 posters
Delete the forum cookies
Merry написа:Но не правете повече важни теми като съобщения, че много грозно се трупат. Особено като бяха играта за ловеца, дневната рубрика и "добре дошли" темата. И те картинки като се разчекнат там... грозна работа. Сериозно. Не се обиждайте, не го казвам за лошо, но не изглеждаше никак добре. Искаш да отвориш примерно превод да четеш новите глави и те там ти се разчекват 3 теми, които трябва да прескочиш. Най-вече картинките пречат, защото все даваш надолу, надолу, докато стигнеш до това, което търсиш.
xxavatarxx написа:Здравейте! Знам че съм нов ... или по скоро току що регистриран, но примерно можете да промените малко дизайна на форума, защото това зелено се бие малко на очи, но това разбира се е мое мнение ... и чата, можете да го преместите долу ... можете и да направите картинка за всеки форум, примерно ако форума се казва Творчество, ще направите картинка на която да пише Творчество и примерно ако цъкнеш на нея да ти отваря направо форума ...
Lora11 написа:Сори за спама, но аз съм нов ... А да искам да питам нещо ... защото като искам да редактирам нещо след което съм писал доста, не мога да си сложа мишката там, не че е за тук тва но ако не е проблем значи ви давам идея да го оправите ... сори за спама отновоxxavatarxx написа:Здравейте! Знам че съм нов ... или по скоро току що регистриран, но примерно можете да промените малко дизайна на форума, защото това зелено се бие малко на очи, но това разбира се е мое мнение ... и чата, можете да го преместите долу ... можете и да направите картинка за всеки форум, примерно ако форума се казва Творчество, ще направите картинка на която да пише Творчество и примерно ако цъкнеш на нея да ти отваря направо форума ...
Няма да коментирам последните идеи, които не звучат зле, но само ще кажа, че скина беше сменен със зелен съвсем наскоро
xxavatarxx написа:Здравейте! Знам че съм нов ... или по скоро току що регистриран, но примерно можете да промените малко дизайна на форума, защото това зелено се бие малко на очи, но това разбира се е мое мнение ... и чата, можете да го преместите долу ... можете и да направите картинка за всеки форум, примерно ако форума се казва Творчество, ще направите картинка на която да пише Творчество и примерно ако цъкнеш на нея да ти отваря направо форума ...
Renesita написа:С кой браузър сте?
Zaharka написа:Renesita написа:С кой браузър сте?
Mozilla