First topic message reminder :
Поствайте всеки пост, в който смятате, че сте открили бисер!
Поствайте всеки пост, в който смятате, че сте открили бисер!
Te!a написа:Кирил и Методий, горките, са се трепали да ни направят азбука, кoято да ИЗПОЛЗВАМЕ! Пиши на кирилица!
escapingthesun
:laugh:
Koen написа::lmao2:Сега, с тая "ACTA", ако се запозная с момиче в интернет и се случи да си легна с нея, трябва ли да плащам авторски права на баща и? Или само ако реша да я споделя с приятели, примерно?
Zaharka написа:Koen написа::lmao2:Сега, с тая "ACTA", ако се запозная с момиче в интернет и се случи да си легна с нея, трябва ли да плащам авторски права на баща и? Или само ако реша да я споделя с приятели, примерно?
Zaharka написа:Koen написа::lmao2:Сега, с тая "ACTA", ако се запозная с момиче в интернет и се случи да си легна с нея, трябва ли да плащам авторски права на баща и? Или само ако реша да я споделя с приятели, примерно?
escapingthesun написа:queen-stefi написа::wait: :wait: :wait: :wait:
Чети сега, queen-stefi, какво ще ти кажа:
Ама бива ли такова нещо, кажи ми?! Има-няма на 30 години си, мома за женене, пък може и да си млада булка, от къде да знам. Грубо погледнато се водиш възрастен човек, предполага се, че вече си достатъчно разумна и що-годе интелигентна, улегнала и стабилна. А кажи ми сега, що така простееш (извини ме за израза, от село съм)? Да тръгнеш да се заяждаш с некви му пикли (момичета сори, Пламене и на теб се извинявам горещо) напълно безцелно и абсолютно ненужно. Кат не ти харесва не влизай, съмнявам се да е тоооолкова трудно да се сетиш за тази ти опция. И не мога да разбера ти друга работа нямаш ли си? Върви сготви, изпери пердето, изчисти прозорците, пролет е, скокни кат охранена кобила. Какво си ми забозила тука да ни разваляш идилията?! Ама и ние, че сме прости да ти се връзваме..., но то при нас нормално, млади, зелени тинейджъри сме, ама пък теб какво те хапи щъркела, че се занимаваш с нас? Айде по живо, по здраво и за много години!
escapingthesun написа:Ама аз карала ли съм те да ни рекламираш? Не. Това си е лично ваше решение. Стига ми го навира в лицето. Тая реклама кат е толкова важна, кажи ми сега, мусака прави ли? Не. Да върви да бери минзухар тогава. Егати рекламата, егати чудото! Излиза, че е мега-гига-тера важно да бъдем рекламирани от вас. Че и привилегия било!? Божеееее жива да не бях, ама явно жива съм.
Zaharka написа:Че си проста, пръста си, ама и си мислиш, че ме плашиш. Тва вече е жалко. Пука ми на пуканката коя си и от де си изпълзяла. Умната моето момиче, моят акъл е повече от твоя. И отклоненията също.
Zaharka написа:escapingthesun написа:queen-stefi написа::wait: :wait: :wait: :wait:
Чети сега, queen-stefi, какво ще ти кажа:
Ама бива ли такова нещо, кажи ми?! Има-няма на 30 години си, мома за женене, пък може и да си млада булка, от къде да знам. Грубо погледнато се водиш възрастен човек, предполага се, че вече си достатъчно разумна и що-годе интелигентна, улегнала и стабилна. А кажи ми сега, що така простееш (извини ме за израза, от село съм)? Да тръгнеш да се заяждаш с некви му пикли (момичета сори, Пламене и на теб се извинявам горещо) напълно безцелно и абсолютно ненужно. Кат не ти харесва не влизай, съмнявам се да е тоооолкова трудно да се сетиш за тази ти опция. И не мога да разбера ти друга работа нямаш ли си? Върви сготви, изпери пердето, изчисти прозорците, пролет е, скокни кат охранена кобила. Какво си ми забозила тука да ни разваляш идилията?! Ама и ние, че сме прости да ти се връзваме..., но то при нас нормално, млади, зелени тинейджъри сме, ама пък теб какво те хапи щъркела, че се занимаваш с нас? Айде по живо, по здраво и за много години!escapingthesun написа:Ама аз карала ли съм те да ни рекламираш? Не. Това си е лично ваше решение. Стига ми го навира в лицето. Тая реклама кат е толкова важна, кажи ми сега, мусака прави ли? Не. Да върви да бери минзухар тогава. Егати рекламата, егати чудото! Излиза, че е мега-гига-тера важно да бъдем рекламирани от вас. Че и привилегия било!? Божеееее жива да не бях, ама явно жива съм.
:laugh: :laugh: :laugh:
Renesita написа:Къде го тоя цирк някой може ли да ме насочи
escapingthesun написа:Renesita написа:Къде го тоя цирк някой може ли да ме насочи
В Коша са, ама вече май са цензурирани
naFarela написа:ако получим официално демонско оплакване от пресексане значи целта е постигната
escapingthesun написа:Няма, скъпа, никога няма да те изоставя. Ще се борим заедно, смели форумни джедай, срещу коварните тъмни форумни троли. Ще ги посичаме един по един с нашите светлинни клавиатури и нека интернета бъде с нас, защото те са някъде там...
Wayward daughter написа::laugh:
Това просто трябва да остане в архивите на ценните форумни мъдрости за бъдещите форумни поколения!