Imm0rtal написа:Днес беше досаден ден - оспах се и после си бих главата шото се бяхме разбрали с един приятел в 9 си пишем, ма после това нямаше значение. Разплужих се на компа, малко мнения поствах у форума - дрън, дрън. През тва време РП на скайп и дойде време хода на фитне. Събрах си партакешите и отидох. Тренинг, тренинг час и половина. Тръгнахме си. Минах през магазина за антики и си купих една катана - то не скъпа, само 38 лева. После си купих пица да муам у гъзо. Връщах се за у дома и после едно куче кат ма подгони и ме залая. Аз са смръщих, обърнах се към песа, тропнах с крак ... и го залаях обратно
Cohen написа:Е, вижте сега, то втората е просто, за да не закачат жената. Не че толкова искам да съм така, ама просто като съм така няма даже да я погледнат камо ли да й се натискат, следователно няма да имам проблеми на нервна основа. А третата е следствие от втората, защото няма начин да се напомпам като идиот и да не пукна рано. Всичко е замислено перфектно, само да си избия мързела :lmao:
escapingthesun написа:
Искам да отида на концерт на Милко Калайджиев и ей така :2: да му погъдилкам мустака
:lmao2:
escapingthesun написа:
Виж просто с к'ви хора живея. Всичко е прясно, прясно, от преди половин час:
Алекс: И ти влиза всеки път щом бачкаш там ( за вируси в сайт)
Ели: Как да не знам, нали все ден го изпразвам ( екрана на лаптопа й е толкова пълен с икони, че се зачудих къде е кошчето)
Алекс: Ти го хвана
Ели: Ми къде го завираш тоя пръст!? ( Ели лакирва Алекс)
Алекс: Набутай ми го в устата ( лакирана е и иска Ели да й даде Bounty)
Алекс: Дено, крив ли ми е? ( френския маникюр)
Дена: Дай да ти го почеша ( Алекс я сърби врата, лакирана е)
Ели: Дено, айде да ми го изтръскаш. ( пепелта на цигарата, защото лакът й не е изсъхнал още)
desistela написа:А добър ден!
Искам официално да ви предупредя/после да няма-аз не съм разбрал../:Довечера се подгответе за земетресение-мъжа ми се връща пътиом за 1 ден/после пак на път/.Така че не се шашкайте :love: :crazy:
escapingthesun написа::1: :2: тия двете направо цепят мрака :lmao2: Жестоки са. Браво, Хрисе :yep:
Renesita написа:За втората едва я навих, защото според нея е твърде садо-мазо :whiping:
escapingthesun написа:Ok, master, I will be your sex slave
escapingthesun написа:Yah yah, punish me, punish me hard :whiping: I like it
escapingthesun написа:
Yah master... Yah master punish me ... You're my God and I'm you're slave... harder master... yah.. sacrifice me... I want pain... hurt me more.. yah...
escapingthesun написа:Простотии ли?! :blink: Това, мога да ти кажа, са неща с висока интелигентност и засягат екзистенциалността на цялото човечество и в частност нашата собстена фундаментална система.
Lora11 написа:
Дообре
escapingthesun написа:Ама само как ще те сръчкам в окото с тая пръчка :fighting: Какво е това "Дообре"?! А?! Аз тука половин час пиша отговор, а ти : "Дообре".
Zaharka написа:
Кико, клубче за сдухване ще си правим. Ти ще си гробар, Ло ще е детектив, аз ще съм наемния убиец, само за Дени не знам какво ще бъде. Аз ще ги трепя, Кико ще ги заравя, Лора ще ме покрива, а Дени може да ги опява. :haha: Такааа, до тук имаме сценарий за нов филм. :lmao2:
escapingthesun написа:На мен пак най-кофти работата ми се пада Ще ги опявам аз, песни на Massari ще им пея