Задай въпрос на екипа
Страница 3 от 3 •
1, 2, 3
Re: Задай въпрос на екипа
Azahlia написа:Защо не мога да пиша в раздела: Забавлението е тук?
Пише, че трябва да съм потребител със специални права. Какво трябва да направя за да мога да пиша там?
Трябва да направиш 10 мнения, за да се отключи раздела
A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world...
˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•●
A dreamer is one who can only find his way by moonlight, and his punishment is that he sees the dawn before the rest of the world...

escapingthesun- Глобален Модератор
Зодия:
Брой мнения: 3010
Местожителство: Paradise city
Когато минеш десет мнения ще можеш да пишеш и там. Направено е с оглед на това, че всички новопостъпили потребители си правеха там десетте мнения за група читатели, а една от целите на десетте мнения е засилването на активността от страна на потребителите из нашите раздели и заформянето на дискусии.

Wayward daughter- Администратор
- Чете: Подборът
Брой мнения: 4740
Местожителство: Mezentius House
Фен преводът на Кралицата на прокълнатите завършен ли е? Ако не смятате ли да го завършвате скоро?
Благодаря.
Благодаря.

Azahlia- Читател
- Брой мнения: 14
Azahlia написа:Фен преводът на Кралицата на прокълнатите завършен ли е? Ако не смятате ли да го завършвате скоро?
Благодаря.

Azahlia- Читател
- Брой мнения: 14
Не съм 100% сигурна, но мисля, че в момента се довършва.

Zaharka- Глобален Модератор
- Чете: всичко с разбираеми букви :D
Брой мнения: 3338
Местожителство: Discworld
А защо е в застой превода на Анита Блейкл Ще продължите или го спирате

krassy123- Читател
- Брой мнения: 20
Ами преводачките имат и личен живот и просто така са се случили нещата. До колкото знам, превода няма да бъде спрян. Когато се поосвободят отново ще има глави

...

~ i.LLusion- Администратор
Брой мнения: 4293
Ъмм.... аз имам един :
Защо Zaharka баннва без причина?

Starkiller_*- Новак
Зодия:
Брой мнения: 6
Местожителство: Камино
Starkiller_* написа:Ъмм.... аз имам един :
Zaharka не банва никого, особен опък без причина. Причините бяха много и бяха заявени многократно. Някои хора решиха, че не се интересуват от спазването на правилата и добрия тон и предпочетоха да се заяждат наред. Затова бяха баннати. Достатъчно изчерпателно ли отговорих?_______________
Love me if you can, hate me if you dare!

Из Правилника на форума:
1. Забранява се използването на вулгарни думи и псувни и отправянето на обиди към потребители, гости и членове на екипа. В случай на провокация от страна на друго лице, моля, обърнете се към екипа на форума.
Ако сте се заяждали и сте нагрубявали някого във форума, не се учудвайте на заслужен БАН поради нарушаване на правилата.
Ако бъдете хванати в нарушение не само на това, а и на което и да е правило на форума, екипът ще прецени дали да ви накаже с временен или постоянен БАН
1. Забранява се използването на вулгарни думи и псувни и отправянето на обиди към потребители, гости и членове на екипа. В случай на провокация от страна на друго лице, моля, обърнете се към екипа на форума.
Ако сте се заяждали и сте нагрубявали някого във форума, не се учудвайте на заслужен БАН поради нарушаване на правилата.
Ако бъдете хванати в нарушение не само на това, а и на което и да е правило на форума, екипът ще прецени дали да ви накаже с временен или постоянен БАН

Къде мога да намеря тези така наречени подраздели с преводи. Пише, че там ще се превеждат книги, но има само предложения и заявления, че някои са вече готови. И посмъртно не мога да намеря къде са готовите! :((
Тя имаше всичко, освен онова, което всички мислеха, че притежава. Любов. Афродита не позволи сълзата да капне от окото и, гледайки как щастието и забравя за нейното съществуване. Тогава тя стана ходещ мъртвец.

yanitsa1- Преводач
- Чете: Каквото ми падне в ръчичките.. ахаха
Брой мнения: 200
Местожителство: От онзи свят в този
yanitsa1 написа:Къде мога да намеря тези така наречени подраздели с преводи. Пише, че там ще се превеждат книги, но има само предложения и заявления, че някои са вече готови. И посмъртно не мога да намеря къде са готовите! :((
Като отвориш началната страница, скролваш смело надолу и гледаш внимателно, докато не видиш - Книги, Лично творчестно, Разкази... и отдолу под тях започват раздели с преводи. Цели 11. Влизаш вътре и скролваш най-отдолу на страницата - там има подраздели с главите от всяка книга.

Дано не се обаждам неподготвена ,но искам да попитам ще продължите ли да превеждате "Треска"?

Emily_Nuel- Читател
Брой мнения: 11
Emily_Nuel написа:Дано не се обаждам неподготвена ,но искам да попитам ще продължите ли да превеждате "Треска"?![]()
Да, за момента не плануваме да спираме превода на която и да е поредица

˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•●

escapingthesun- Глобален Модератор
Зодия:
Брой мнения: 3010
Местожителство: Paradise city
Съжалявам,че питам тук, но в темата за превода на Касандра Палмър, никой не ми отговаря вече 2 седмици. Интересува ме дали ще бъде довършена третата книга, тъй като от много месеци не е пускана нова глава?
lindt- Читател
- Брой мнения: 12
Евентуално преводачката (която си превежда сама, понеже няма други преводачи за Касандра Палмър) просто е заета с нейни лични задължения, но не е съобщавала, че преводът ще се прекратява. Когато се появи ще сподели ако има такива намерения, но засега просто преводът е в застой и предстои да продължи, освен ако няма промени. В случай на прекратяване на този или който и да било превод, ще бъдете уведомени.
Засега окончателно прекратен СЛЕД 4-тата книга ще бъде единствено Среднощен ловец, тъй като поредицата се издава на български.
Когато разполагаме с по-сигурна информация за други от фен преводите, ще разберете.
За сметка на това обаче превод, който беше окончателно прекратен, а именно - по поредицата Евърнайт, сега е подновен, тъй като се намери човек, желаещ да превежда.
Засега окончателно прекратен СЛЕД 4-тата книга ще бъде единствено Среднощен ловец, тъй като поредицата се издава на български.
Когато разполагаме с по-сигурна информация за други от фен преводите, ще разберете.
За сметка на това обаче превод, който беше окончателно прекратен, а именно - по поредицата Евърнайт, сега е подновен, тъй като се намери човек, желаещ да превежда.

Здравейте... съжалявам ако въпросът ми се възприеме като намеса в работата на екипа, но бих искала да попитам защо всички конкурси не са във един под-форум? Така всеки който изявява желание за участие ще намира лесно конкурсите а от там и лесния избор на конкурс.
Също искам да кажа, че съм напълно на мнението на beni1979 за организиране на някакво мероприятие/купон/сбирка - кой-както ще да го нарече с цел опознаване и сплотяване на съфорумците...
Също искам да кажа, че съм напълно на мнението на beni1979 за организиране на някакво мероприятие/купон/сбирка - кой-както ще да го нарече с цел опознаване и сплотяване на съфорумците...

Gery8818- Читател
- Брой мнения: 10
Gery8818 написа:Здравейте... съжалявам ако въпросът ми се възприеме като намеса в работата на екипа, но бих искала да попитам защо всички конкурси не са във един под-форум? Така всеки който изявява желание за участие ще намира лесно конкурсите а от там и лесния избор на конкурс.
Понастоящем, с малки изключения, конкурси има само за Лично творчество, които си се намират в раздел Лично творчество. Не знам дали може да стане по-лесно за откриване, нито какъв избор между отделни конкурси би могло да има при само една опция.

Извинявам се, че задавам тук въпроса си, но тъй като не получих отговор в съответната тема повече от два месеца, превода на An Insider's Guide: Father Mine ще бъде ли завършен?
Благодаря, предварително!

Todomodo- Читател
- Брой мнения: 35
Todomodo написа:Извинявам се, че задавам тук въпроса си, но тъй като не получих отговор в съответната тема повече от два месеца, превода на An Insider's Guide: Father Mine ще бъде ли завършен?
Съжалявам за липсата на отговор до сега, както и за не особено пълноценния такъв в момента. Понастоящем имаме остра липса на преводачи и свободно време, по стечение на обстоятелствата екипа като цяло е невъобразимо зает, поради което достигнахме драматична критична точка и всичко се бави прекомерно много. Става въпрос за липса на възможност, а не на желание. При първа възможност ще решим съдбата на този, а и на всички останали проблеми.

От мнооооого отдавна не съм била активна и мога да кажа, че вече не знам екипа дали работи и кои хора са част от него. Много бих се радвала ако все още има интерес, и нови хора 

sookie- Преводач
- Зодия:

Брой мнения: 232
Местожителство: София
Колко мнения трябва да имаш, за да можеш да изпращаш ЛС-та??

crazy_lazy_M33- Читател
Брой мнения: 10
crazy_lazy_M33 написа:Колко мнения трябва да имаш, за да можеш да изпращаш ЛС-та??![]()
За да разпращаш ЛС с покана за друг форум, както вече получихме сигнал, че правиш ли? Първо предупреждение за БАН, тъй като това е пряко нарушение на правилата на форума.

Здравейте, от известно време не мога да намеря книгите от лично творчество, които следих с голям интерес - Ангелската тиара на Дявола и Versus Walker...

snejana_78- Читател
- Брой мнения: 65
snejana_78 написа:Здравейте, от известно време не мога да намеря книгите от лично творчество, които следих с голям интерес - Ангелската тиара на Дявола и Versus Walker...
http://bgworld.forumotion.com/t6450-topic

Страница 3 от 3 •
1, 2, 3