This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Търся книгата...
BGWorld :: Книги :: Читателски интереси
Страница 27 от 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Търся книгата...
dampir7 написа:Здравейте..;)) Радвам се , че преводите ви харесват. Имам още един превод на Л.Дж.Шен, който съм качвала преди 2 години в рулит и незнам колко от вас са го чели, затова ще пусна и тук анотация, пък който желае и не я е чел може да ми пише..;)
Безмилостен съперник - Л.Дж.Шен
Анотация
Когато е малка, Аря Рот става най - добра приятелка със сина на икономката си.Скоро приятелството се превръща в млада любов, а когато Аря го предизвиква да я целуне, верижна реакция от катастрофални събития води до това,че момчето е отпратено и вън от животът на Аря.
Сега две десетилетия по - късно Аря е изгряващ публицист, а любимият и баща е един от най - големите и клиенти.Когато бивш служител завежда дело срещу баща и, Аря се заема да докаже, че баща и не е чудовището, в което го обвиняват. Единствения проблем е адвокатът,който е решен да унищожи доброто име на баща и. Крисчън Милър е очарователен, амбициозен и дяволски красив, а Аря няма представа, че той е същото момче,което я е целунало преди години.
Минало и настояще се сблъскват, когато Аря се увлича силно по Крисчън. Но когато научава кой е той в действителност и за манията му да отмъсти на баща и, може ли да избере любовта пред семейството?
За мен моля svetlaivelinova@gmail.com
svetlaivelinova- Редовен
- Брой мнения : 55
dampir7, 6tily, Radostina_98, Katia22 and Eva83 харесват това мнение
Re: Търся книгата...
dampir7 написа:Здравейте..;)) Радвам се , че преводите ви харесват. Имам още един превод на Л.Дж.Шен, който съм качвала преди 2 години в рулит и незнам колко от вас са го чели, затова ще пусна и тук анотация, пък който желае и не я е чел може да ми пише..;)
Безмилостен съперник - Л.Дж.Шен
Мога ли да помоля да ми я изпратите ngeng_milena@abv.bg
hexe_st- Читател
- Чете : "Шантарам", "Сянката на планината"
Брой мнения : 29
dampir7 харесва това мнение
Пепа Енева написа:Привет на всички четящи!В началото на тази година ни беше представена книга 1 (Превзета от него)от трилогията "Булките на мафията" на Миша Стоун -фен превод.Искам да попитам,ще има ли превод и на книга 2 и 3 ?Извинявам се,ако съм нетърпелива,но поредицата е много хубава и искам да изкажа благодарности на всички момичета,които ни правят щастливи ,като ни подаряват преводите.Благодаря Ви ,неуморни "пчелички"!!!
"Притежавана от него" - 2 - Булките на мафията, Миша Стоун. За личен прочит.
Последната промяна е направена от marielad на Чет 28 Мар - 12:46; мнението е било променяно общо 1 път
marielad- Активен
ElZet, gerganasto, esimeonova54, cveti11, villlig, boreto, kremenapaloma424 and харесват това мнение
marielad написа:Пепа Енева написа:Привет на всички четящи!В началото на тази година ни беше представена книга 1 (Превзета от него)от трилогията "Булките на мафията" на Миша Стоун -фен превод.Искам да попитам,ще има ли превод и на книга 2 и 3 ?Извинявам се,ако съм нетърпелива,но поредицата е много хубава и искам да изкажа благодарности на всички момичета,които ни правят щастливи ,като ни подаряват преводите.Благодаря Ви ,неуморни "пчелички"!!!
https://mega.nz/file/FDZRiJqD#hRJO9erLi4dPJAFv5xqbex4u9WE2AyAil2sLXs6XMrc
Здравейте, може ли и първата част. Благодаря Ви предварително. maria.gencheva.atanasova@gmail.com
maria.g.a- Напредващ
- Брой мнения : 121
sharky77, maria.g.a, olito87 and Пепа Енева харесват това мнение
hexe_st- Читател
maria.g.a написа:marielad написа:Пепа Енева написа:Привет на всички четящи!В началото на тази година ни беше представена книга 1 (Превзета от него)от трилогията "Булките на мафията" на Миша Стоун -фен превод.Искам да попитам,ще има ли превод и на книга 2 и 3 ?Извинявам се,ако съм нетърпелива,но поредицата е много хубава и искам да изкажа благодарности на всички момичета,които ни правят щастливи ,като ни подаряват преводите.Благодаря Ви ,неуморни "пчелички"!!!
Здравейте, може ли и първата част. Благодаря Ви предварително. maria.gencheva.atanasova@gmail.com
Булките на мафията - 1. Превзета от него, Миша Стоун
Последната промяна е направена от marielad на Чет 28 Мар - 12:48; мнението е било променяно общо 2 пъти
marielad- Активен
reni1520, villlig, kremenapaloma424, eli__bo, reneta2005, Borisovacv, didito23041977 and харесват това мнение
marielad написа:Пепа Енева написа:Привет на всички четящи!В началото на тази година ни беше представена книга 1 (Превзета от него)от трилогията "Булките на мафията" на Миша Стоун -фен превод.Искам да попитам,ще има ли превод и на книга 2 и 3 ?Извинявам се,ако съм нетърпелива,но поредицата е много хубава и искам да изкажа благодарности на всички момичета,които ни правят щастливи ,като ни подаряват преводите.Благодаря Ви ,неуморни "пчелички"!!!
Много благодаря за труда и всеотдайността
waternimph- Напредващ
- Брой мнения : 121
reni1520, marielad, eli__bo, Paunova, snow222 and Asusena харесват това мнение
https://mega.nz/file/4bZWxZAI#ADQsepO2Mn0D-gXVgbov-RYkPTGgXDDH_FOt5bZAl3A
Благодаря ви!
hexe_st- Читател
reni1520 and marielad харесват това мнение
snow222- Читател
marielad and Asusena харесват това мнение
Ако не е много нахално-дали имате „Брутални обети“?
veni_sasi@abv.bg
Ако я имате,Благодаря предварително!!!
veni_sasi- Читател
Брой мнения : 27
Местожителство : Враца
marielad and Naska8222 харесват това мнение
didaniq- Редовен
- Брой мнения : 68
esimeonova54 харесва това мнение
Здравейте,marielad написа:maria.g.a написа:marielad написа:Пепа Енева написа:Привет на всички четящи!В началото на тази година ни беше представена книга 1 (Превзета от него)от трилогията "Булките на мафията" на Миша Стоун -фен превод.Искам да попитам,ще има ли превод и на книга 2 и 3 ?Извинявам се,ако съм нетърпелива,но поредицата е много хубава и искам да изкажа благодарности на всички момичета,които ни правят щастливи ,като ни подаряват преводите.Благодаря Ви ,неуморни "пчелички"!!!
https://mega.nz/file/4bZWxZAI#ADQsepO2Mn0D-gXVgbov-RYkPTGgXDDH_FOt5bZAl3A
Дали бихте споделили 3-та и 4-та книга от "Кралици и чудовища"?
Чета с голям интерес преводите ви! Винаги интересни заглавия от непознати за мен автори. Благодаря от сърце за положения труд!
aditoooooo- Читател
Брой мнения : 32
marielad, KNikolova and Naska8222 харесват това мнение
boreto написа:Здравейте, ще може ли да ми изпратите книгите и на мен. borislava_ta4eva@abv.bg Благодаря предварителноKNikolova написа:Само да отбележа за всички ,които получиха Безсмъртни пазители, че току що разбрах, че книга 9 е само една страница. Извинявам се, че не съм ги предледала преди това и малко подвеждащо се получи
Здравейте, може ли да изпратите книгите и на мен.
reni1520@abv.bg Благодаря предварително.
reni1520- Редовен
- Брой мнения : 53
Честит празник! Сърдечно Ви благодаря за положения труд и щедростта Ви! Нека животът е щедър кам Вас!
kremenapaloma424- Пристрастен
- Брой мнения : 280
snejana_78, marielad and reneta2005 харесват това мнение
gerganasto- VIP
- Брой мнения : 12082
Местожителство : Казанлък
marielad харесва това мнение
Благодаря за преводите! Прочетох добрите отзиви за поредицата. Бихте ли ми изпратили и кн.1?!marielad написа:Пепа Енева написа:Привет на всички четящи!В началото на тази година ни беше представена книга 1 (Превзета от него)от трилогията "Булките на мафията" на Миша Стоун -фен превод.Искам да попитам,ще има ли превод и на книга 2 и 3 ?Извинявам се,ако съм нетърпелива,но поредицата е много хубава и искам да изкажа благодарности на всички момичета,които ни правят щастливи ,като ни подаряват преводите.Благодаря Ви ,неуморни "пчелички"!!!
ikalinkova@abv.bg
Vanyna- Активен
- Брой мнения : 142
ElZet, marielad and lioni_86 харесват това мнение
Честит празник мили дами!
Дали някой има поредицата на Моника Мърфи - Гадже за една седмица, търся книга 3 и 4.
Имам 3.5 Drew + Fable Forever, но 3-та Three Broken Promises нещо не я намирам :(
bubeto09@gmail.com
bubeto_09- Активен
Местожителство : Sofia
Paunova and Naska8222 харесват това мнение
Диди- Пристрастен
- Чете : Любовни, паранормални, съспенс, трилъри, романтични книги
Местожителство : Бургас
esimeonova54, Paunova, Naska8222 and Пепа Енева харесват това мнение
Благодаря предварително!
Mihaelaabadjieva89- Читател
- Брой мнения : 21
Приятно четене и весело празнуване!
marielad- Активен
ElZet, kremenapaloma424, Elena72, Julia0, Диди, bubeto_09, reneta2005 and харесват това мнение
Да! Сега видях! Честит празник и бъдете здрава и щастлива!marielad написа:Честит празник! Първата част на Булките на мафията - Превзета от него на Миша Стоун съм я посочила в отговор на запитване, сложих и снимка, да да се отличава линка и да не спамим повече.
Приятно четене и весело празнуване!
Vanyna- Активен
- Брой мнения : 142
marielad харесва това мнение
Страница 27 от 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
BGWorld :: Книги :: Читателски интереси