First topic message reminder :
Аз я имам но е машинен превод и не се чете. Чакаме хубавия превод.
Аз я имам но е машинен превод и не се чете. Чакаме хубавия превод.
Decu_d написа:Ако някой друг като мен е бил толкова отвеян и е объркал двете поредици на ДЖЕНИФЪР Л. АРМЕНТРАУТ -Кръв и пепел и Плът и огън и чак след като е прочел втората част от Плът и огън е разбрал, че третата изобщо я няма още на БГ мога да споделя абсолютно първия си опит в превод на книга на БГ. Адски е трудно... Момичета, които тук ни радвате-свалям ви шапка....Супер сте. Едно е да прочетеш книга дори на английски, но да я оформиш, така че и на другите да е приятно да я четата. Благодаря ви момичета. Та ако някой като мен просто не може да зареже поредица и иска да прочете моя лаишки превод на Огън в плътта... Да пише
Decu_d написа:Ако някой друг като мен е бил толкова отвеян и е объркал двете поредици на ДЖЕНИФЪР Л. АРМЕНТРАУТ -Кръв и пепел и Плът и огън и чак след като е прочел втората част от Плът и огън е разбрал, че третата изобщо я няма още на БГ мога да споделя абсолютно първия си опит в превод на книга на БГ. Адски е трудно... Момичета, които тук ни радвате-свалям ви шапка....Супер сте. Едно е да прочетеш книга дори на английски, но да я оформиш, така че и на другите да е приятно да я четата. Благодаря ви момичета. Та ако някой като мен просто не може да зареже поредица и иска да прочете моя лаишки превод на Огън в плътта... Да пише
isim написа:Decu_d написа:Ако някой друг като мен е бил толкова отвеян и е объркал двете поредици на ДЖЕНИФЪР Л. АРМЕНТРАУТ -Кръв и пепел и Плът и огън и чак след като е прочел втората част от Плът и огън е разбрал, че третата изобщо я няма още на БГ мога да споделя абсолютно първия си опит в превод на книга на БГ. Адски е трудно... Момичета, които тук ни радвате-свалям ви шапка....Супер сте. Едно е да прочетеш книга дори на английски, но да я оформиш, така че и на другите да е приятно да я четата. Благодаря ви момичета. Та ако някой като мен просто не може да зареже поредица и иска да прочете моя лаишки превод на Огън в плътта... Да пише
Моля да изпратите на мен: isaia@mail.bg. Много благодаря на всички, които ни радвате с преводите си!
Vanyna написа:Decu_d написа:Ако някой друг като мен е бил толкова отвеян и е объркал двете поредици на ДЖЕНИФЪР Л. АРМЕНТРАУТ -Кръв и пепел и Плът и огън и чак след като е прочел втората част от Плът и огън е разбрал, че третата изобщо я няма още на БГ мога да споделя абсолютно първия си опит в превод на книга на БГ. Адски е трудно... Момичета, които тук ни радвате-свалям ви шапка....Супер сте. Едно е да прочетеш книга дори на английски, но да я оформиш, така че и на другите да е приятно да я четата. Благодаря ви момичета. Та ако някой като мен просто не може да зареже поредица и иска да прочете моя лаишки превод на Огън в плътта... Да пише
Моля, изпратете и на мен! Благодаря за труда Ви!
ikalinkova@abv.bg
DTSK написа:Decu_du, моля да ми изпратите и на мен третата част на имейл dilyana.ts.kalinova@abv.bg ! Съгласна съм колко е трудно и съм благодарна на всички вас за усилията!
Paunova написа:Decu_du, моля да ми изпратите и на мен третата част на имейл Paunova65@gmail.com.
Сърдечни благодарности за труда.
bubeto_09 написа:Здравейте,
Случайно някой да има нещо от Бритъни С. Чери
Въздухът, който дишам - Кн.1 Елементи
Огънят между Хай и Ло - Кн.2 Елементи
bubeto09@gmail.com
mikisteli написа:Благодаря за труда ви.Наскоро прочетох двете части и нямах търпение за 3тата.Важен е труда.Това е дълга книга.Отделяте от времето си да радвате.
/klarincety@abv.bg/
И аз бих искала да ми я пратите
Margi73 написа:Decu_du, моля да ми изпратите и на мен третата част на имейл mare7373@gmail.com
Сърдечни благодарности.
Monika92 написа:Може ли и на мен moni_vr16@abv.bg