First topic message reminder :
Аз я имам но е машинен превод и не се чете. Чакаме хубавия превод.
Аз я имам но е машинен превод и не се чете. Чакаме хубавия превод.
Radoslava75 написа:Naska8222 написа:Здравейте.
Имате ли:
Да мразиш Адам Конър
Най-трудното влюбване
Брак по сметка
Всичките изброени заглавия са на Ема Мейс.
Много ще съм благодарна, ако някой ги сподели. Atanaska_toneva_gicheva@abv.bg
Благодаря!
На английски?
Диди написа:Ani83 написа:Здравейте, знае ли някой колко части е поредицата "Живот в Каролина" на Вирджиния Кантра? И ако има след трета може ли да ми ги изпрати?
anitashkova83@gmail.com
5 книги са общо. Надали Арт Ентъртеймънт ще ги преведе, тъй като скоро не са пускали нищо ново с тяхното лого. Мога да се опитам да ги намеря на английски и да пусна линк.
Margi73 написа:Здравейте момичета, търся на български книги на Руби Диксън от поредицата “ Огънят на драконите”, след третата книга. Доколкото видях има 10 книги от поредицата. Благодаря предварително
mare7373@gmail.com
Диди написа:Margi73 написа:Здравейте момичета, търся на български книги на Руби Диксън от поредицата “ Огънят на драконите”, след третата книга. Доколкото видях има 10 книги от поредицата. Благодаря предварително
mare7373@gmail.com
Книгите не са превеждани.
Margi73 написа:Диди написа:Margi73 написа:Здравейте момичета, търся на български книги на Руби Диксън от поредицата “ Огънят на драконите”, след третата книга. Доколкото видях има 10 книги от поредицата. Благодаря предварително
mare7373@gmail.com
Книгите не са превеждани.
Благодаря за отговорът, жалко, поредицата ми хареса, дано някой ги преведе.
Monika92 написа:Здравейте някой имали Времеубежище на Георги Господинов
Kondita написа:Здравейте някой имали книги на Ела Мейс имам "Да обичаш Джейсън Торн" и бих искала да прочета и други нейни книги ако някой има може ли да ми ги изпрати на
deni.kalinova91@gmail.com
Благодаря предварително
bninkova написа:Здравейте, дали има фен превод на поредицата New York Ruthless на Сейди Кинкейд ?
villlig написа:Благодаря от сърце,marielad!!!
marielad написа:villlig написа:Благодаря от сърце,marielad!!!
?
Достоен завършек на поредицата!