First topic message reminder :
Аз я имам но е машинен превод и не се чете. Чакаме хубавия превод.
Аз я имам но е машинен превод и не се чете. Чакаме хубавия превод.
dampir7 написа:@Lidiq8612 ами трябва ми ел.поща..
dampir7 написа:
dampir7 написа:Така продължавам със следвaщия си превод. При интерес пишете ми. Също така ще помоля да не се разпространяват ! За Лично позване! Това ми е условието.. Аз си преценявам кога и къде да ги кача.Постоянно се пускат някакви машинни боклуци и убиват желанието за четене, за това човек трябва да е предпазлив. Хубав и ползотворен ден...
Пенелъпи Уорд - Анти - Гадже - Самостоятелен роман
#Romance ,Contemporary,Contemporary Romance, New Adult
Анотация
Продължителност: 7 часа и 42 минути
Отначало съседът ми Дийкън ме разочарова. Разбира се, той изглеждаше страхотно и беше приятелски настроен. Но стените ни бяха тънки и от време на време той водеше жени у дома си и ме държеше будна, докато ги "забавляваше".
Като самотна майка на бебе, не го оценявах. И така, накрая дойде моят ред. Когато една вечер дъщеря ми не спря да плаче, господин "Мъжка курва" почука на вратата ми.
Като по чудо, при звука на гласа му Съни спря да плаче. А когато той я прегърна... накрая тя заспа в ръцете му. Дийкън беше груб отвън, но видимо отвътре? Господин Свободен и готов да се ожени беше шепнещ на бебета.
След тази нощ станахме приятели. Той ходеше на кафе. Идваше да си поговорим. Нормални приятелски неща. Но с течение на времето разговорите ни се задълбочиха. Станахме по-близки.
Докато една вечер не прекрачихме границата. Приятелството ни се превърна в сложна каша.
Бях започнала и се влюбих в човек, който се беше зарекъл да не се обвързва и да няма деца. Знаех, че Дийкън също започва да се интересува от мен, въпреки че Съни и аз не се вписвахме в нито един план, който той някога си беше представял за себе си.Той беше грешен за мен - толкова грешен, че го бях нарекла " анти - гадже". Тогава защо най-много от всичко желаех да бъда единствената жена, която да го промени?
Naska8222 написа:dampir7 написа:Така продължавам със следвaщия си превод. При интерес пишете ми. Също така ще помоля да не се разпространяват ! За Лично позване! Това ми е условието.. Аз си преценявам кога и къде да ги кача.Постоянно се пускат някакви машинни боклуци и убиват желанието за четене, за това човек трябва да е предпазлив. Хубав и ползотворен ден...
Пенелъпи Уорд - Анти - Гадже - Самостоятелен роман
#Romance ,Contemporary,Contemporary Romance, New Adult
Анотация
Продължителност: 7 часа и 42 минути
Отначало съседът ми Дийкън ме разочарова. Разбира се, той изглеждаше страхотно и беше приятелски настроен. Но стените ни бяха тънки и от време на време той водеше жени у дома си и ме държеше будна, докато ги "забавляваше".
Като самотна майка на бебе, не го оценявах. И така, накрая дойде моят ред. Когато една вечер дъщеря ми не спря да плаче, господин "Мъжка курва" почука на вратата ми.
Като по чудо, при звука на гласа му Съни спря да плаче. А когато той я прегърна... накрая тя заспа в ръцете му. Дийкън беше груб отвън, но видимо отвътре? Господин Свободен и готов да се ожени беше шепнещ на бебета.
След тази нощ станахме приятели. Той ходеше на кафе. Идваше да си поговорим. Нормални приятелски неща. Но с течение на времето разговорите ни се задълбочиха. Станахме по-близки.
Докато една вечер не прекрачихме границата. Приятелството ни се превърна в сложна каша.
Бях започнала и се влюбих в човек, който се беше зарекъл да не се обвързва и да няма деца. Знаех, че Дийкън също започва да се интересува от мен, въпреки че Съни и аз не се вписвахме в нито един план, който той някога си беше представял за себе си.Той беше грешен за мен - толкова грешен, че го бях нарекла " анти - гадже". Тогава защо най-много от всичко желаех да бъда единствената жена, която да го промени?
Може ли?
Atanaska_toneva_gicheva@abv.bg
Благодаря!