Аз я имам но е машинен превод и не се чете. Чакаме хубавия превод.
aniemikoko написа:lina975 написа:ssstaneva написа:agiva123 написа:jeronimo_t написа:angelovaaa написа:Mima написа:wake_ivi написа:Скъпи дами, моля книгите да бъдат за ЛИЧЕН ПРОЧИТ! Предстои да работя още по авторката и искам да избегна евентуалната поява на машинни преводи.
Знам, че тук има разбрани и прекрасни хора, които ще уважат решението ми. Все пак линкът за теглене ще бъде активен САМО 3 ДНИ и вярвам, че всички редовни участници във форума ще се възползват.
На по-късен етап сама ще разпространя книгите където преценя. Благодаря!
"**********" кн.1 от двулогията "***********" на ***********, 2021 - фен превод
Анотация:
Търси се учител за четиригодишно дете. Необходимо е да има желание да се премести в отдалечено планинско имение. $3000/седмично в брой.
Бягам от безмилостни убийци, разполагам с десет долара в портфейла си и половин резервоар бензин в старата си кола, когато забелязвам обявата. Работата звучи като отговор на молитвите ми, но има една уловка. Бащата на детето е най-красивият и най-опасният мъж, когото съм срещала.
Мрачно привлекателен и мръсно богат, ********** е съблазнителна мистерия и смъртоносно примамливо противоречие. Разранени кокалчета на юмруците и поръчкови костюми, нежни ласки и мръсни обещания – новият ми работодател ме привлича като магнит, дори когато инстинктите ми крещят да бягам. Трябваше да ги послушам… защото аз не съм единствената, която крие тайни.
Сигурното ми убежище може да се окаже леговище на дявола, a щом той ме поиска, ще бъде твърде късно да избягам.
"************" кн.2 от двулогията "***********" на ************, 2021 - фен превод
Анотация:
Обратно в леговището на дявола, аз съм оставена на милостта на мъж, който ме очарова и ужасява — нежен убиец, чиято мания по мен расте с всеки изминал ден. *************** в е колкото мой похитител, толкова и мой закрилник, а неговият дом е както моето убежище, така и моята позлатена клетка.
Само ако можех да устоя на смъртоносно съблазнителното му докосване… или да се преборя с нарастващата му власт върху сърцето и мислите ми. Защото колкото и да задълбавам в енигмата на миналото му, все още не знам отговора на най-важния въпрос:
Колко опасна е любовта му към мен?
Бележка: Това е заключителната част от историята на ******** и ****.
https://dox.abv.bg/download?id=78152ebe07# -> линк за сваляне
здравейте, за съжаление бях на почивка и изтървах срока за изтегляне. Бихте ли ги изпратили на: mima751004@abv.bg
Благодаря Ви за положения труд и продължавайте да ни радвате! :lovely:
Здравейте, аз също съм от пропусналите.
Може ли да ги изпратите и на мен; jeronimo1003@gmail.com
Здравейте,аз също съм пропуснала може ли и на мен.
evlubomirova@gmail.com
Благодаря
Здравейте, може ли и на мен tzwetelina@yahoo.com
Здравейте и аз съм пропуснала, ще съм благодарна ако някой и на мен ги прати.
ani_draguleva@abv.bg
Monika92 написа:Много благодаря за книгата, отдавна я чаках ! Прочетох я на един дъх. С нетърпение чакам другите две книги 🤍
BookLover2000 написа:Здравейте! Търся „Сянка в жарта“ и „Светлина в пламъка“ на Дженифър Арментраут, но не машинни преводи. Предварително благодаря! helphelper125@gmail.com
marielad написа:Monika92 написа:Много благодаря за книгата, отдавна я чаках ! Прочетох я на един дъх. С нетърпение чакам другите две книги 🤍
Ако става въпрос за моя превод - кога успяхте?? Браво на вас!
nadyapetkova написа:aniemikoko написа:lina975 написа:ssstaneva написа:agiva123 написа:jeronimo_t написа:angelovaaa написа:Mima написа:wake_ivi написа:Скъпи дами, моля книгите да бъдат за ЛИЧЕН ПРОЧИТ! Предстои да работя още по авторката и искам да избегна евентуалната поява на машинни преводи.
Знам, че тук има разбрани и прекрасни хора, които ще уважат решението ми. Все пак линкът за теглене ще бъде активен САМО 3 ДНИ и вярвам, че всички редовни участници във форума ще се възползват.
На по-късен етап сама ще разпространя книгите където преценя. Благодаря!
"**********" кн.1 от двулогията "***********" на ***********, 2021 - фен превод
Анотация:
Търси се учител за четиригодишно дете. Необходимо е да има желание да се премести в отдалечено планинско имение. $3000/седмично в брой.
Бягам от безмилостни убийци, разполагам с десет долара в портфейла си и половин резервоар бензин в старата си кола, когато забелязвам обявата. Работата звучи като отговор на молитвите ми, но има една уловка. Бащата на детето е най-красивият и най-опасният мъж, когото съм срещала.
Мрачно привлекателен и мръсно богат, ********** е съблазнителна мистерия и смъртоносно примамливо противоречие. Разранени кокалчета на юмруците и поръчкови костюми, нежни ласки и мръсни обещания – новият ми работодател ме привлича като магнит, дори когато инстинктите ми крещят да бягам. Трябваше да ги послушам… защото аз не съм единствената, която крие тайни.
Сигурното ми убежище може да се окаже леговище на дявола, a щом той ме поиска, ще бъде твърде късно да избягам.
"************" кн.2 от двулогията "***********" на ************, 2021 - фен превод
Анотация:
Обратно в леговището на дявола, аз съм оставена на милостта на мъж, който ме очарова и ужасява — нежен убиец, чиято мания по мен расте с всеки изминал ден. *************** в е колкото мой похитител, толкова и мой закрилник, а неговият дом е както моето убежище, така и моята позлатена клетка.
Само ако можех да устоя на смъртоносно съблазнителното му докосване… или да се преборя с нарастващата му власт върху сърцето и мислите ми. Защото колкото и да задълбавам в енигмата на миналото му, все още не знам отговора на най-важния въпрос:
Колко опасна е любовта му към мен?
Бележка: Това е заключителната част от историята на ******** и ****.
https://dox.abv.bg/download?id=78152ebe07# -> линк за сваляне
здравейте, за съжаление бях на почивка и изтървах срока за изтегляне. Бихте ли ги изпратили на: mima751004@abv.bg
Благодаря Ви за положения труд и продължавайте да ни радвате! :lovely:
Здравейте, аз също съм от пропусналите.
Може ли да ги изпратите и на мен; jeronimo1003@gmail.com
Здравейте,аз също съм пропуснала може ли и на мен.
evlubomirova@gmail.com
Благодаря
Здравейте, може ли и на мен tzwetelina@yahoo.com
Здравейте и аз съм пропуснала, ще съм благодарна ако някой и на мен ги прати.
ani_draguleva@abv.bg
И аз съм пропуснала .
Може ли и на мен ?
Благодаря!
nadyapetkova@abv.bg
wake_ivi написа:Здравейте, относно поредицата за Молотов бих искала да припомня, че линка беше пуснат на 16.09.2023 и беше активен 3 дни, с уточнение, че книгата е за редовните читатели във форума, които са наясно как стоят нещата в книжните среди. Понеже това многократно цитиране на поста ми свива текста през мобилното приложение, бих искала отново да припомня, че книгите са САМО ЗА ЛИЧЕН ПРОЧИТ! Моля, да не се публикуват никъде, тъй като все още работя по авторката и желая да избегна появата на евентуални машинни преводи. Не съм отказала на никой да препратя поредицата на имейл, но с това уточнение. На по-късен етап книгите ще бъдат пуснати за по-широка аудитория, но моля това да се случи по моя преценка. Благодаря, момичета!
wake_ivi написа:Мили читатели, предлагам ви още една коледна история. Ето какво може да очаквате от книгата - съвременен любовен роман с исторически привкус с участието на една американка, един английски виконт, едно наследствено имение и една щастлива Коледа. Действието се развива плавно и спокойно, няма драматични обрати. Без псувни и описания на секс сцени. Приятно четене!
„Имало едно време една Коледа“, Джейн Портър, 2022 г. - фен превод
„Once upon a Christmas“, Jane Porter, 2022
Анотация
Възможно ли е магията на Коледа да доведе до щастлив край една приказка?
Когато семейството на Кара Робъртс планира специална Коледа, за да я подкрепи след разтрогнатият й годеж, тя не иска да има нищо общо с празника. След като научава, че брат й и съпругата му не могат да се възползват от резервираната за ваканция вила, тя импулсивно решава да избяга в английската старовремска къща в Бейкуел, въпреки че няма представа къде се намира селото.
Лорд Алек Шербърн от Лангли Парк не е почитател на Коледа. Но следвайки традициите на фамилията си, той всяка година украсява и предоставя за посещения своето внушително провинциално имение от 19-ти век. Вратите на домът му са отворени през декемврийските уикенди, като част от кампания за набиране на средства за общността. Тази година Коледа се усложнява от пристигането на една красива американка, която е резервирала вила в имението му – само, че вилата е заета. Принуден да я вземе под огромния си покрив, той е притеснен, когато снежна буря и замръзнали тръби се оказват причината да я задържи около себе си по-дълго, отколкото е очаквал. Още по-тревожното е, че присъствието й го кара да чувства коледно настроение за първи път от цяла вечност.
Докато тези двама съквартиранти се сприятеляват по празниците, дали ще възникне нещо повече от коледната атмосфера?
https://dox.abv.bg/download?id=b406c71b71# -> линк за сваляне