First topic message reminder :
Имате поща
gerganasto написа:Може ли и на мен поредицата за Черните рицари? gerganastoqnova@abv.bg
Имате поща
gerganasto написа:Може ли и на мен поредицата за Черните рицари? gerganastoqnova@abv.bg
Диди написа:pavlina27 написа:maria.g.a написа:Здравейте, търся книга 4 и 5 от поредицата "Хакерът" на Меридит Уайлд, ако я има някои.
Благодаря Ви!
maria.gencheva.atanasova@gmail.com
И аз бих искала, ако някой ги има !
pavlina27@yahoo.com
Не са превеждани на български. Издателството се отказа от поредицата до колкото помня. Намирам ги само на английски.
tgerincheva написа:Диди написа:pavlina27 написа:maria.g.a написа:Здравейте, търся книга 4 и 5 от поредицата "Хакерът" на Меридит Уайлд, ако я има някои.
Благодаря Ви!
pavlina27@yahoo.com
Не са превеждани на български. Издателството се отказа от поредицата до колкото помня. Намирам ги само на английски.
Имам фен преводи на книгите, но не съм ги чела и не знам колко е добър. Пращам ви ги
tgerincheva написа:Диди написа:pavlina27 написа:maria.g.a написа:Здравейте, търся книга 4 и 5 от поредицата "Хакерът" на Меридит Уайлд, ако я има някои.
Благодаря Ви!
pavlina27@yahoo.com
Имам фен преводи на книгите, но не съм ги чела и не знам колко е добър. Пращам ви ги
isim написа:tgerincheva написа:Диди написа:pavlina27 написа:maria.g.a написа:Здравейте, търся книга 4 и 5 от поредицата "Хакерът" на Меридит Уайлд, ако я има някои.
Благодаря Ви!
pavlina27@yahoo.com
Може ли да изпратите и на мен, благодаря! isaia@mail.bg
milenita87 написа:Може ли и на мен да пратите фен преводити на Меридин Уайлд. Благодаря предварително mimi.dzambazova@abv.bg
Диди написа:Не знаех че има фен преводи на 4та и 5та книга на Мередит Уайлд, така че и аз ще помоля да ми ги изпратите, dimitrinka.stoqanova@gmail.com. Благодаря предварително!
ianadeleva написа:Може ли и на мен да пратите фен преводити на Меридин Уайлд. Благодаря предварително
ianadeleva@abv.bg
Yana_Sl написа:И аз ще помоля за фен преводите на 4та и 5та книга от поредицата "Хакерът" на Мередит Уайлд.
Благодаря предварително!
yana_sl@abv.bg
Lidiq8612 написа:Може ли и на мен Хакерът 4-та и 5-та книга на Меридит Уайлд. Благодаря предварително!
Lidiqyordanova8612@gmail.com
Lidiq8612 написа:Може ли и на мен Хакерът 4-та и 5-та книга на Меридит Уайлд. Благодаря предварително!
Doseva89 написа:tgerincheva написа:Lidiq8612 написа:Може ли и на мен Хакерът 4-та и 5-та книга на Меридит Уайлд. Благодаря предварително!
И аз ще помоля за преводите ivadoseva89@gmail.com Благодаря !
tgerincheva написа:ianadeleva написа:Може ли и на мен да пратите фен преводити на Меридин Уайлд. Благодаря предварително
ianadeleva@abv.bg
Готово
Pemidi написа:Хей и аз да помоля за Хакерът didiufstova75@abv.bg Благодаря