First topic message reminder :
Имате поща
gerganasto написа:Може ли и на мен поредицата за Черните рицари? gerganastoqnova@abv.bg
Имате поща
gerganasto написа:Може ли и на мен поредицата за Черните рицари? gerganastoqnova@abv.bg
wake_ivi написа:Здравейте, някой дали има информация за превод на поредицата The original sinners от Tiffany Reisz? Превеждам си го като Първородните грешници от Тифани Рийз. На български не откривам нищичко. В чужди сайтове видях, че книгите имат много висок рейтинг и отлични коментари. Прочетох в оригинал първите глави от книга 1 и съм много запленена. Обмислям евентуално да се захвана с превод.
wake_ivi написа:Здравейте, някой дали има информация за превод на поредицата The original sinners от Tiffany Reisz? Превеждам си го като Първородните грешници от Тифани Рийз. На български не откривам нищичко. В чужди сайтове видях, че книгите имат много висок рейтинг и отлични коментари. Прочетох в оригинал първите глави от книга 1 и съм много запленена. Обмислям евентуално да се захвана с превод.
villlig написа:wake_ivi написа:Здравейте, някой дали има информация за превод на поредицата The original sinners от Tiffany Reisz? Превеждам си го като Първородните грешници от Тифани Рийз. На български не откривам нищичко. В чужди сайтове видях, че книгите имат много висок рейтинг и отлични коментари. Прочетох в оригинал първите глави от книга 1 и съм много запленена. Обмислям евентуално да се захвана с превод.
Имам тази поредица на руски (без последната 8 кн.сега се превежда)Не съм я чела защото чакам всички книги.Предполагам ,че си прочела за какво става въпрос,но ако не си ....рускините са написали ,че поредицата е за едни герои (или много взаимосвързани),много еротика с елементи на БДСМ.Има 3-4 новели преди 1 кн.и още 4-5 новели между основните книги,които са 8.Отделно има 19 неиздавани новели преведени от тях (те превеждат всичко свързано с дадена серия),защото били пояснителни.Отново казвам не съм чела поредицата,но от откъсите които съм чела еротиката си е в прилични количества.Но ако ти харесва и си готова за превод ние сме ЗА
RadLuch написа:Здравейте,
Може ли да ми изпратите преведени книги на Кассия Лео, мисля че такива бяха Люк и Нокс, но линковете които намирам все изтекли.
Благодаря предварително.
rad.moskova@gmail.com
Ivanova_via написа:RadLuch написа:Здравейте,
Може ли да ми изпратите преведени книги на Кассия Лео, мисля че такива бяха Люк и Нокс, но линковете които намирам все изтекли.
Благодаря предварително.
rad.moskova@gmail.com
Здравейте, изпратих Нокс, ако някой има Лео ще се радвам да я изпрати и на мен ivanova_via@abv.bg
Дори Димитрова написа:Ivanova_via написа:RadLuch написа:Здравейте,
Благодаря предварително.
rad.moskova@gmail.com
Здравейте, изпратих Нокс, ако някой има Лео ще се радвам да я изпрати и на мен ivanova_via@abv.bg
За Лео, не съм чувала. Да не би да имате предвид Люк
Ivanova_via написа:RadLuch написа:Здравейте,
Благодаря предварително.
rad.moskova@gmail.com
reneta2005 написа:Ivanova_via написа:RadLuch написа:Здравейте,
Благодаря предварително.
rad.moskova@gmail.com
Може ли да ми изпратите Нокс на reneta2005@abv.bg
Благодаря Ви!
wake_ivi написа:Относно книгите на Тифани Рийз - в сайта й пише, че поредицата е от 9 пълнометражни книги. По моя груба сметка около 250 стр.в word всяка. Останалите са кратки разкази и мини книжки, като сателити към основната история. Не съм прочела всичко, защото предпочитам да го правя докато превеждам. Така се мотивирам. Иначе незнам дали ще ми достигнат силите за такъв обем..със сигурност ще е бавно и мъчително като сюжета За сега много ми допада - има много за размисъл, тънко чувство за хумор, двусмислени реплики, много еротика, всичко е написано много интелигентно. Както казва самата героиня-писателка - в книгата има всичко, все ще удари читателя по някой нерв. Много различен роман, не е стандартната любовна история между двама. В крайна сметка ако поредицата си заслужава и има голям интерес мога да потърся помощ. Но със сигурност работата ще отнеме някой друг месец. За мен беше важно да разбера, че я няма на български. А и едва ли сега ще се захване някое издателство с книга от 2014г.
Благодаря много за коментарите. Смятам да запретна ръкави пък да видим...
desicobra написа:Бихте ли изпратили и на мен "Нокс" на Касия Лео на имейл desicobra@abv.bg
charade написа:desicobra написа:Бихте ли изпратили и на мен "Нокс" на Касия Лео на имейл desicobra@abv.bg
Имате поща
charade написа:Благодаря!desicobra написа:Бихте ли изпратили и на мен "Нокс" на Касия Лео на имейл desicobra@abv.bg
Имате поща
Kalina написа:charade написа:desicobra написа:Бихте ли изпратили и на мен "Нокс" на Касия Лео на имейл desicobra@abv.bg
Имате поща
Здравйте, бихте ли изпратили и на мен Никс на Касия Лео, по възможност всичко което имате от тази поредица ако може на
Kalinakoleva0@gmail.com