First topic message reminder :
Имате поща
gerganasto написа:Може ли и на мен поредицата за Черните рицари? gerganastoqnova@abv.bg
Имате поща
gerganasto написа:Може ли и на мен поредицата за Черните рицари? gerganastoqnova@abv.bg
mani240222 написа:anikyazim написа:mani240222 написа:Аз по-скоро търся информация за книгите на Тижан? Извинявам се, ако въпроса не е за темата
Ето книги на Тижан на английски език за онлайн четене:
https://readfrom.net/build_in_search/?q=tijan
Благодаря!
Мария06 написа:gerganakaleva911 написа:Здравейте! Търся от поредицата "Породите" на Лора Лей, след книга 10, ще съм много благодарна, ако някой има да ми изпрати на karamelchetooo@gmail.com
Аз също съм ги търся, но за сега не съм намерила нищо.
За съжаление, поредици с много книги като тази, никога не се превеждат целите, незнайно защо.
Ако намериш някоя от книгите ще те помоля да ми ги изпратиш на
maria_324@abv.bg
Ако намеря нещо, ще пращам.
wake_ivi написа:Здравейте, момичета! Готова съм с превода на книга 1 от Тифани Райз. По принцип имах желание да я кача във форума Не-екип при останалите автори, но засега администраторката не удостоява с отговор молбата ми за помощ при публикуването. Затова днес я качвам в рулит. Ще се радвам на някой коментар с мнение какво мислите за книгата. Знам, че има нужда от редактиране и оформяне на текста, сигурно има и много грешки, но предпочитам да продължавам със следващата, отколкото да се връщам да коригирам запетайки. Поздрави от мен и приятно четене
gerganasto написа:wake_ivi написа:Здравейте, момичета! Готова съм с превода на книга 1 от Тифани Райз. По принцип имах желание да я кача във форума Не-екип при останалите автори, но засега администраторката не удостоява с отговор молбата ми за помощ при публикуването. Затова днес я качвам в рулит. Ще се радвам на някой коментар с мнение какво мислите за книгата. Знам, че има нужда от редактиране и оформяне на текста, сигурно има и много грешки, но предпочитам да продължавам със следващата, отколкото да се връщам да коригирам запетайки. Поздрави от мен и приятно четене
Заинтригуваме! Дано не се откажеш и преведеш всичките книги от поредицата.
Благодаря,че я споделяш с нас!
Успех !
wake_ivi написа:Здравейте, момичета! Готова съм с превода на книга 1 от Тифани Райз. По принцип имах желание да я кача във форума Не-екип при останалите автори, но засега администраторката не удостоява с отговор молбата ми за помощ при публикуването. Затова днес я качвам в рулит. Ще се радвам на някой коментар с мнение какво мислите за книгата. Знам, че има нужда от редактиране и оформяне на текста, сигурно има и много грешки, но предпочитам да продължавам със следващата, отколкото да се връщам да коригирам запетайки. Поздрави от мен и приятно четене
Svetleto написа:."Свалката" Ел Кенеди
https://drive.google.com/file/d/1djn3RAe3c4ns47uqkd-FeRUVj632eikv/view?usp=sharing
merry_19 написа:Здравейте. От известно време се опитвам да си спомня името на една поредица. Бих била много благодарна ако някой ми помогне. Имам спомени за едно момиченце,което сънуваше момче. Той влизаше в сънищата й. Когато пораснаха се срещнаха на някаква среща май беше и той се оказа демон,което беше враг на семейството на момичето. Друго не мога да си спомня. Тя беше с някаква много силна интуиция или нещо такова, беше спасила живота на други. Благодаря на отзовалите се
Decu_d написа:merry_19 написа:Здравейте. От известно време се опитвам да си спомня името на една поредица. Бих била много благодарна ако някой ми помогне. Имам спомени за едно момиченце,което сънуваше момче. Той влизаше в сънищата й. Когато пораснаха се срещнаха на някаква среща май беше и той се оказа демон,което беше враг на семейството на момичето. Друго не мога да си спомня. Тя беше с някаква много силна интуиция или нещо такова, беше спасила живота на други. Благодаря на отзовалите се
Тъмни пазители е поредицата. Има ги в Рулит, но не съм сигурна дали всички са преведени
wake_ivi написа:gerganasto написа:wake_ivi написа:Здравейте, момичета! Готова съм с превода на книга 1 от Тифани Райз. По принцип имах желание да я кача във форума Не-екип при останалите автори, но засега администраторката не удостоява с отговор молбата ми за помощ при публикуването. Затова днес я качвам в рулит. Ще се радвам на някой коментар с мнение какво мислите за книгата. Знам, че има нужда от редактиране и оформяне на текста, сигурно има и много грешки, но предпочитам да продължавам със следващата, отколкото да се връщам да коригирам запетайки. Поздрави от мен и приятно четене
Заинтригуваме! Дано не се откажеш и преведеш всичките книги от поредицата.
Благодаря,че я споделяш с нас!
Успех !
Благодаря за обратната връзка. Значи има поне един читател В момента работя по втората книга. Като съм готова ще пиша.
Поздрави!
Тук написа:Здравейте, търся книгите на Тарин Фишър - Обичай ме с лъжи - Опортюниската и Мръсно червено.
В сайта открих линк за едната, но вече не е достъпен.
Ако, някой ги има, моля да ми ги изпрати на: tukisega@mail.bg
Прекрасна седмица!
Тук написа:Здравейте, търся книгите на Тарин Фишър - Обичай ме с лъжи - Опортюниската и Мръсно червено.
В сайта открих линк за едната, но вече не е достъпен.
Ако, някой ги има, моля да ми ги изпрати на: tukisega@mail.bg
Прекрасна седмица!