Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Добре дошли при нас! Влезте в профила си, за да използвате пълноценно форума.
- Няма да виждате досадни реклами.
- Ще можете да гласувате в анкети.
- Достъп до всички раздели.
- Писане на коментари и още много други.
Все още нямате регистрация? Заповядайте, напълно безплатно е и отнема само минутка.
BGWorld
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Какво е? Ще разбера ли ако разкъсам гръдта ти? Ще разбера ли ако разтворя черепа ти? За вас е толкова лесно да го кажете. Сякаш-- Разбирам вече. Значи е това ... Това, което протегната й ръка изразява е ... Сърце?
Чудни историйки! Ето и моята! Моя колежка, негов колега! Колежката ми вика: -Да те запозная с един колега на моя? Викам и: -Не! Аз се отказвам от мъжете! -Когато аз се откажа от водата ,ти ще се откажеш от мъжете! С малко убеждаване се съгласих да пием по кафенце! И тръгнахме с нея след работа! Срещнахме пред кафето! Тя му вика: -Здрасти! А аз пред едни широки гърди! Вдигам глава и виждам най-красивите сини очи обрамчени с дълги и гъсти мигли! Любов от пръв поглед! И без думи! И така осем години и две деца! :)
В нощен бар .Бях с приятелка и точно преди да си тръгнем дойдоха братовчед и и еднин негов приятел , запознахме се и той ме изпрати ,след това се виждахме и беше забавно до като той не спомена думата ''сватба'' и аз дим да ме няма. Не исках да се женя и така той ми звъни аз не отговарям ,идва до вкъщи а аз се изнизвам и така до като се откаже ... но след годинини на един 1 януари след най- скучната нова година с приятелки играем на игра ''обади се на старо гадже ''и така аз му се обадих , а той не ми затвори /защото на други това се случи/поговорихме и ме покани да се видим и така гледаме се до днес
Моята е класическа - бившето ми гадже ни запозна Но не си мислете глупости- мъжа ми е с принципи, стоя далеч доката предния смотаняк не ме заряза.... още съм му благодарна, че ме остави... иначе нямаше сега да съм щастливо омъжена
______________________________ Жената не е текст в книга. Жената е смисълът между редовете.
Моята история е: Сегашната ми кума и тогавашна позната трябваше да вземе един документ от БАБХ Бургас. Мъжа ми и тогавашен неин работник дойде с мен в Бургас , аз на изпит в БСУ той за документа и така двамата се запознахме и нещата се случиха за месец
Е ха върнах те ме назад във времето. С моя мъж се запознах ме в клуб. Хвърлил ми той око и почна всяка вечер да идва и да ми сваля звезди, и така докато не се реших да излезем. След 1 год сватба. И така 20 год сме щастливо женени.