Лелеееееее!Тя нашта история е дългичка.Ето как стана:Малко преди да завърша училище/бях 3-ти курс /имаше едно момче дето ме "забиваше",ама аз хич не го харесвах.Един ден ми се обажда и вика:"Айде с мене на купон"-"Какъв купон?"-"Момичешки рожден ден".Аз се съгласи ,защото ми беше тъпо тогава. оказа се че е в моя квартал.Стигаме до врата,а тоя звани и ми казва:"Излъгах те ,не е рогден ден на момиче,а новобранска на един приятел".А аз -като "гръмната".Тъкмо щях да направя обратен завой да си ходя и врата се отваря-гледам родителско тяло."Брей!Може пък и да вляза си викам"Родителите на момчето се бяха събрали в съседната стая,иначе никога нямаше да вляза.Там само момчета и всички почнаха да ме "зарибяват".Ама аз се захласнах по един/той беше първата ми голяма любов/.После тръгнахме заедно и така 3 години,а през това време станахме приятели със сегашния ми мъж.Ама аз тогава не съм си и помисляла че някога ще се оженим.Ходихме на гости-сега е вкъщи,защото са в един блок.После се разделихме с това момче,аз тръгнах с друг и се виждахме случайно с мъжа ми аз с един,той с друга.Когато е бил в казармата ме е търсил-майка ми каза.Така 6-7 години и един ден пак случайно се видяхме на улицата.Той ме покани да излезем и така се задълбочиха нещата.Каза,че през всичките години много ме е харесвал и сега бил щастлив че е с мен.
А аз дори не го харесах отначало,ама нещата някак се промениха....