First topic message reminder :
Приятно четене
agiva123 написа:Здравейте,
Можели и на мен "Обяснение в омраза" doki_eva@abv.bg
Приятно четене
agiva123 написа:Здравейте,
Можели и на мен "Обяснение в омраза" doki_eva@abv.bg
villlig написа:viktoria_eremieva написа:"Момчето,което се промъкваше в стаята ми"-Кърсти Моузли
за първи път я чувам тази книга, но четох тоста противоречиви рецензии и мнения, ще я прочета пък да видим. Моля който може да ми я прати на viktoria_eremieva@abv.bg
Книгата е страхотна поне за мен.Чела съм я преди две години и все още помня подробности.Изпращам ти я.
galina_shikova написа:MegiGr написа:Здеавейте, търся книгата на
Кърсти Моузли - Момчето, което се промъкваше в стаята ми;
Благодаря Ви предварително.
megigrozdanova@gmail.com
Имаш поща
Darina Bakalova написа:Здравейте! Търся книгите" Перфектната химия" на Симон Елкелес и "Момчето, което се промъкваше в стаята ми" на Кърсти Моузли във формат epub или fb2 . darityy@abv.bg Благодаря ви!
viktoria_eremieva написа:и аз не мога да намеря първя книга от "Треска" на Карън Мари Монинг. Ако може да ми пратите цялата поредицата на viktoria_eremieva@abv.bg
villlig написа:viktoria_eremieva написа:и аз не мога да намеря първя книга от "Треска" на Карън Мари Монинг. Ако може да ми пратите цялата поредицата на viktoria_eremieva@abv.bg
Имаш поща
viktoria_eremieva написа:до колкото четох Твърде далеч или Розмари бийч са преведени само първите 3 книги, останалите не съм видяла да се очаква техен превод
user5a1599fe65327 написа:viktoria_eremieva написа:до колкото четох Твърде далеч или Розмари бийч са преведени само първите 3 книги, останалите не съм видяла да се очаква техен превод
Може да потърсите в Wattpad в профила на ko77jambo
florena5 написа:Зсравейте, търся поредиците на Училище за вампири на Кристин Каст и по точно след пета книга. Незнам дали я има във форума, търся но не ми излиза, ако някой ги има ще му бъда много благодарна
natalia550 написа:Здравейте, бихте ли ми изпратили и на мен поредицата "Треска" на Карън Мари Монинг и "Момичето, което се промъкваше в стаята ми" на Кърсти Моузли -- natalia550@abv.bg -- Благодаря! (:
viktoria_eremieva написа:Здравейте, търся книгите "Да почувстваш отново" и "Да се довериш отново" на Мона Кастен - viktoriya.eremieva@abv.bg. Благодаря