First topic message reminder :
Приятно четене
agiva123 написа:Здравейте,
Можели и на мен "Обяснение в омраза" doki_eva@abv.bg
Приятно четене
agiva123 написа:Здравейте,
Можели и на мен "Обяснение в омраза" doki_eva@abv.bg
Дори Димитрова написа:viktoria_eremieva написа:до колкото четох Твърде далеч или Розмари бийч са преведени само първите 3 книги, останалите не съм видяла да се очаква техен превод
Розмари Бийч я има в wattpad до 7 включително на български. Но за четене не за теглене. На мен ми се ще ще да си ги имам но.... Ще ги чета от там
nerea написа:Здравейте!
Може ли и на мен да пратите "Обяснения в омраза" и "ММА боец" кн1,2,3.
Благодаря предварително!
kali_kaliq29@abv.bg
viktoria_eremieva написа:Дори Димитрова написа:viktoria_eremieva написа:до колкото четох Твърде далеч или Розмари бийч са преведени само първите 3 книги, останалите не съм видяла да се очаква техен превод
Розмари Бийч я има в wattpad до 7 включително на български. Но за четене не за теглене. На мен ми се ще ще да си ги имам но.... Ще ги чета от там
Още се лутам в този сайта. Регистрирах се и намирам някакви на БГ, но тази поредица не мога. Ако може съдействие или линк ?
gaaleetoo написа:Здравейте, търся поредицата
Братята Уокър-
Лиза Рене Джоунс
gaaleetoo@abv.bg
Благодаря
viktoria_eremieva написа:gaaleetoo написа:Здравейте, търся поредицата
Братята Уокър-
Лиза Рене Джоунс
gaaleetoo@abv.bg
Благодаря
Поща
Darina Bakalova написа:Здравейте! Търся книжки на Аурора Роуз Рейнълдс на бгdarityy@abv.bg Благодаря ви!
janeta29 написа:
Розмари Бийч я има в wattpad до 7 включително на български. Но за четене не за теглене. На мен ми се ще ще да си ги имам но....
https://www.wattpad.com/user/ko77Jambo
bninkova написа:Здравейте Преди време бях чела книга, която не мога да си я спомня как се казваше - разказваше се за 3 приятелки. Две от тях подаряваха почивка на приятелката си на остров, където тя се влюби във собственика на хотела, в който беше отседнала. Доколкото си спомням май беше поредица от 3 книги и всяка книга беше за конкретна приятелка. Някой знае ли автор или как се казва поредицата?
natalia550 написа:Здравейте, може ли да ми изптратите третата книга от Братята Уокър на Лиза Рене Джоунс? -- natalia550@abv.bg -- Блaгодаря! (:
isim написа:Здравейте! Може ли и на мен да ми изпратите “Крадецът” на :isaia@mail.bg. Много благодаря!