First topic message reminder :
Лунните градини от Малазанска книга на мъртвите.
Лунните градини от Малазанска книга на мъртвите.
viktoria_eremieva написа:Поглед навътре - Бет Кери
Magito написа:viktoria_eremieva написа:Поглед навътре - Бет Кери
Как ти се струва книгата?
Иначе аз в момента довършвам 5-тата книга от Хакерът - Hard love.
viktoria_eremieva написа:А какво да правя с "Хакерът", като явно ще си остане до 3-та преведена книга. Да почвам ли поредицата или са много навързани книги и ще си остана с неговършена история(няма шанс да се мъча на английски, ще си съпипя впечатлението и удоволствието от четенето) ?Н
АВА написа:"Поглед навътре"-Бет Кери-има я и в книжарниците на Artplus и даже в момента е на половин цена,както и всички останали книги на издателствата,които продават.Просто за сведение.
АВА написа:viktoria_eremieva написа:А какво да правя с "Хакерът", като явно ще си остане до 3-та преведена книга. Да почвам ли поредицата или са много навързани книги и ще си остана с неговършена история(няма шанс да се мъча на английски, ще си съпипя впечатлението и удоволствието от четенето) ?Н
Не знам какво да ти кажа и аз се чудя,дали ще я преведат докрая.Лятото пратих имейл до редактора,но не получих отговор.Иначе съм чела 3те преведени досега книги и ми харесва,но и на мен не ми се започват на англе."Сиела" и без това издават по една книга на година от поредицата,значи в най-добрия случай догодина/края на лятото,есента/,евентуално може да очакваме 4тата книга.Дано!!!!!
viktoria_eremieva написа:АВА написа:"Поглед навътре"-Бет Кери-има я и в книжарниците на Artplus и даже в момента е на половин цена,както и всички останали книги на издателствата,които продават.Просто за сведение.
да, но аз не съм софианка и няма как да си взема от книжарницата, а сайта го спряха и поръчка не мога да си направя. А в Лидъл зареждат от тях, но нямат определен ден за зареждане на нови книги и е въпрос на късмет да оцеля нещо