First topic message reminder :
Лунните градини от Малазанска книга на мъртвите.
Лунните градини от Малазанска книга на мъртвите.
matricata_rap@abv.bg написа:vladimira8507 написа:Worth Forgiving (MMA Fighter 3)
Ей ,Можеш ли да ми я пратиш
АВА написа:Препрочитам поредицата "Треска" на Карън Мари Монинг-не знам за кой път вече.
viktoria_eremieva написа:АВА написа:Препрочитам поредицата "Треска" на Карън Мари Монинг-не знам за кой път вече.
Е след такова предложение, тя ще е следващата поредица. Виждала съм я и друг път и се колебаех, но явно ще я прочета. Благодаря за мнението
АВА написа:viktoria_eremieva написа:АВА написа:Препрочитам поредицата "Треска" на Карън Мари Монинг-не знам за кой път вече.
Е след такова предложение, тя ще е следващата поредица. Виждала съм я и друг път и се колебаех, но явно ще я прочета. Благодаря за мнението
Невероятна поредица-уверена съм,че ще ти хареса.Направи си прозорче-и я започвай-5 книги са,да знаеш,та си отдели време за свещенодействие,както аз го наричам,когато я чета-ОБОЖАВАМ Я ТАЗИ ПОРЕДИЦА!!!!!! :lovely:
galina_shikova написа:АВА написа:viktoria_eremieva написа:АВА написа:Препрочитам поредицата "Треска" на Карън Мари Монинг-не знам за кой път вече.
Невероятна поредица-уверена съм,че ще ти хареса.Направи си прозорче-и я започвай-5 книги са,да знаеш,та си отдели време за свещенодействие,както аз го наричам,когато я чета-ОБОЖАВАМ Я ТАЗИ ПОРЕДИЦА!!!!!! :lovely:
Дали може да ми изпратите първата книга от поредицата на: galina.shikova89@gmail.com
Благодаря предварително