First topic message reminder :
Търся "Евърнайт 1" на Клаудия Грей.
nikolai.asenov97@abv.bg
Търся "Евърнайт 1" на Клаудия Грей.
nikolai.asenov97@abv.bg
mariela написа:Привет на всички,
някой случайно да има Розата на любовта от Сара Маклейн?
Моля изпратете ми я при възможност на mariela.j.mladenova@gmail.com.
Благодаря предварително.
korneliya85 написа:Здравейте, търся книги от поредица, която съм чела, но не се сещам за името й. Става въпрос за вампири, естествено. Имаше два вида вампири, които воюват едни срещу други. Първата книга започва с това как предводителят на "добрите" вампири спасява жена и момиченцето й, преди да ги хванат лошите вампири. Момиченцето е специално и поради това го искат лошите. Оказва се, че вампирите могат да имат само една половинка и за нашия герой това е спасената дама. Той я бележи и я прави своя кралица. Искам да препоръчам поредицата, но на се сещам как се казваше. Ще се радвам ако някой я познае по откъслечните ми спомени.
viktoria_eremieva написа:Здравейте, търся поредицата "Хотели" на Ема Марс
viktoria_eremieva@abv.bg
galina_shikova написа:Здравейте търся книгите на Кийра Кас - Наследницата и Короната.
Email: galina.shikova89@gmail.com
Благодаря предварително.
violeta1234 написа:Здравей те, може ли и на мен да ми изпратите книгата " Виновни като греха " Благодаря предварително ! violetka_1984@abv.bg
tan4etyyy написа:Може ли да ми изпратите в електронен вариант книгите на Мейси Бекет "Ще си мой" и "Спомни си", защото не ги намерих никъде. Имейла ми е tan4etyyy1@gmail .com
Благодаря предварително!
villlig написа:tan4etyyy написа:Може ли да ми изпратите в електронен вариант книгите на Мейси Бекет "Ще си мой" и "Спомни си", защото не ги намерих никъде. Имейла ми е tan4etyyy1@gmail .com
Благодаря предварително!
Имаш поща.
tsvetip@abv.bg написа:Здравейте,търся книгата Момиче от календара -октомври,ноември и декември.Предварително благодаря!
barbara.2014 написа:Здравейте!
Може ли някой да ми прати Принц на нощта на Джанин фрост, тъй като не я откривам в сайта?