This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
"Мания"
+32
magiang
esmer12
ema231
betina_atanasova1@abv.bg
mimcheto231
nandyyy
knigiteee
silviq
shani88
Radost_09
lunichkata90
borovinka85
liny
anaplamenova
mi666i
mimi1221
Hades
Амарилис
animiteva
viki12
tuleva
morgana666
gargamel
amcocker
slance89
gerganasto
ves
reni78
iveto81
Стефанина
ganinka
Ralna
36 posters
Страница 2 от 3
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
"Мания"
First topic message reminder :
Катрин Сътклиф
"Мания"
Някога Трей Хоторн, херцог на Солтърдън, бе имал репутация, която би накарала маркиз Дьо Сад да изглежда хрисим и скромен човек. Докато не отдава сърцето си на нежната и невинна Мария Аштън, която с докосването си лекува кървящата му душа и запалва забранена страст между херцога и скромната дъщеря на викария.
Опълчвайки се срещу семейството си, Хоторн има намерение да се ожени за Мария — докато тя не изчезва безследно малко преди да стане негова съпруга. След месеци търсене той най-после се предава и се връща към предишните си порочни навици.
Сега късметът го отвежда при неговата възлюбена… но може да се окаже, че Трей не е в състояние да понесе ужасяващата истина за изчезването й. Докато се бори да избави красивата Мария от мъчителния й живот, той се пита дали това ще доведе до спасението на душата му… или тази битка ще му отнеме всичко, което някога е обичал…
Свалете Превода
Мнението си за книгата и превода, може да споделите в текущата тема
Катрин Сътклиф
"Мания"
Някога Трей Хоторн, херцог на Солтърдън, бе имал репутация, която би накарала маркиз Дьо Сад да изглежда хрисим и скромен човек. Докато не отдава сърцето си на нежната и невинна Мария Аштън, която с докосването си лекува кървящата му душа и запалва забранена страст между херцога и скромната дъщеря на викария.
Опълчвайки се срещу семейството си, Хоторн има намерение да се ожени за Мария — докато тя не изчезва безследно малко преди да стане негова съпруга. След месеци търсене той най-после се предава и се връща към предишните си порочни навици.
Сега късметът го отвежда при неговата възлюбена… но може да се окаже, че Трей не е в състояние да понесе ужасяващата истина за изчезването й. Докато се бори да избави красивата Мария от мъчителния й живот, той се пита дали това ще доведе до спасението на душата му… или тази битка ще му отнеме всичко, което някога е обичал…
Свалете Превода
Мнението си за книгата и превода, може да споделите в текущата тема
Последната промяна е направена от Ralna на Пон 2 Яну - 10:44; мнението е било променяно общо 3 пъти
Ralna- Преводач
- Чете : Любовни романи, били те исторически, съвременни или паранормални, щом има любовна двойка и хепи енд, значи го чета.
Брой мнения : 2517
Местожителство : Пловдив
Re: "Мания"
само на 30г е ,имаме две деца-но ще се оправи ,борец е
Hades- PRO
Брой мнения : 1865
Местожителство : София
Огромни благодарности за новата книжка!!!
mimi1221- Активен
- Брой мнения : 136
ganinka написа:Ахахахаха, Амарилис, чаках те по-раничко да се появиш, за да видиш няма ли нещо, че да ти честитя. Да си жива и здрава и много обичана.
Дано Трей и Мария не те разочароват. На мен лично в началото ми беше малко мудна, още повече, че мнооооого отдавна съм чела другите две и почти нямам спомен за тях, но после ми стана интересно и краят ми хареса.
Другото, което забелязах, е че няма дори една-единствена любовна сцена.
Не можах по-рано да се появя... к'во да пра'я, празнувах! А днес съм се вманиачила някак си! Хаххахахх!
Амарилис- Пристрастен
Много емоционална и тъжна книга,хареса ми. Поплаках си доста,но аз харесвам такива книги.
Благодаря Ви, момичета. Страхотни сте! Нямам търпение да прочета книгата. :lovely:
mi666i- Башмайстор
Брой мнения : 815
ДА ВМЪКНА СПОЙЛЕР НЕ МИ СЕ ПОЛУЧИ, ТАКА ЧЕ ВНИМАВАЙТЕ С ЧЕТЕНЕТО ПО-ДОЛУ...
Прочетох я преди малко и още съм подвластна на емоцията... хем е в духа на предишните две книги, хем не е... по-тежка е, по-драматична, по-напрягаща. Героите също ми се струват различни: изтерзани, ожесточени, погълнати от собствените си кошмари... на моменти именно заради това ми се губеше магията между тях. Второстепенните герои също се оказаха разсейващ фактор и ме дразнеха през повечето време... може би, защото очаквах, че като във "Вярност" Трей и Мария ще са съсредоточени само и единствено един върху друг, че Трей ще се бори за "оздравяването" й по начина, по който тя се бореше за неговото, със същия плам и енергия... Ако трябва да съм честна, той малко ме разочарова, тук ми се стори прекалено слаб и безволев. Да, вярно е, че искаше да защити Клейтън и семейството му, но за мен това не го оправдава. Не очаквах сюжетът да се развие в такава посока, но развръзката беше предвидима... усещането, че момиченцето на Джон, всъщност е тяхната Сара - оправдано!
Факт е, че и аз се разплаках на няколко пъти... На първата част също съм ревала, но там и много съм се смяла на някои сцени... тук поводи за смях нямаше.
И все пак съм доволна, защото най-накрая знам какво им се случва... мога да спя спокойно вече!
Още веднъж благодаря за превода и старанието по оформлението на дълго чаканата книга! Страхотни сте!
Прочетох я преди малко и още съм подвластна на емоцията... хем е в духа на предишните две книги, хем не е... по-тежка е, по-драматична, по-напрягаща. Героите също ми се струват различни: изтерзани, ожесточени, погълнати от собствените си кошмари... на моменти именно заради това ми се губеше магията между тях. Второстепенните герои също се оказаха разсейващ фактор и ме дразнеха през повечето време... може би, защото очаквах, че като във "Вярност" Трей и Мария ще са съсредоточени само и единствено един върху друг, че Трей ще се бори за "оздравяването" й по начина, по който тя се бореше за неговото, със същия плам и енергия... Ако трябва да съм честна, той малко ме разочарова, тук ми се стори прекалено слаб и безволев. Да, вярно е, че искаше да защити Клейтън и семейството му, но за мен това не го оправдава. Не очаквах сюжетът да се развие в такава посока, но развръзката беше предвидима... усещането, че момиченцето на Джон, всъщност е тяхната Сара - оправдано!
Факт е, че и аз се разплаках на няколко пъти... На първата част също съм ревала, но там и много съм се смяла на някои сцени... тук поводи за смях нямаше.
И все пак съм доволна, защото най-накрая знам какво им се случва... мога да спя спокойно вече!
Още веднъж благодаря за превода и старанието по оформлението на дълго чаканата книга! Страхотни сте!
Амарилис- Пристрастен
И аз я прочетох и съм напълно съгласна с мнението на Амарилис - на места много се дразних, на места - плаках. Доволна съм и много благодаря за превода :)
anaplamenova- Читател
anaplamenova написа:И аз я прочетох и съм напълно съгласна с мнението на Амарилис - на места много се дразних, на места - плаках. Доволна съм и много благодаря за превода :)
Преосмисляйки, смятам, че съм леко разочарована, защото не съм очаквала, че действието ще се развива толкова време след изчезването на Мария и че баба му, която на мен ми беше симпатична в "Чародей" и "Вярност", ще се окаже озлобена стара вещица.
Другото, което не ми хареса, е малкото време, което им беше отредено заедно... все някой имаше около тях, който да се намеси с коментар или действие. Имам усещането за неизясненост, неизговореност... Та, Трей и Едуина имаха повече общи сцени и разговори, отколкото той и Мария!
Освен това, "оправянето" на Мария (макар че всъщност, тя не беше болна, а по-скоро измъчена и уплашена, затворена в себе си) дойде от нищото за мен.
Ох, добре, че имаше happy end, защото като нищо авторката можеше и изобщо да не ги събере накрая. Сякаш самата тя е била подвластна на "перото" си, а не то на нея.
Амарилис- Пристрастен
Благодаря за превода ,момичета ! До сега не бях чела тази поредица , не зная защо все я отбягвах .Но , като видях третата книга ги започнах малко разбъркано, първо прочетох за Трей ,пък после за другия брат . Последната книга от трилогията "Мания" ,която преведохте е доста тежка ,но те държи в напрежение до последно! Страшно ми хареса поредицата !
Зодия :
Брой мнения : 62
Местожителство : pazardjik
Много благодаря! Страхотни сте!!! :)
borovinka85- Читател
- Брой мнения : 26
Големи благодарности...така се радвам,но не ми се отваря на Кул рийдър...моля посъветвайте ме....
lunichkata90- Читател
Брой мнения : 36
Местожителство : Plovdiv
Сърдечни благодарности за превода!
- Чете : По всяко време
Благодаря за превода!!
shani88- Маниак
- Брой мнения : 440
Местожителство : Смолян
Благодаря Ви !!! Много хубава книга :)
betina_atanasova1@abv.bg- Читател
Брой мнения : 14
Благадаря за страхотния превод.
ema231- Редовен
Брой мнения : 56
Здравейте, току що свалих книгата, сигурна съм че ще е хубава!
esmer12- Читател
- Чете : Чета всякакви книги, стига да ги намеря за интересни.
Местожителство : Смолян
Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
Страница 2 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите