This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
"Мания"
+32
magiang
esmer12
ema231
betina_atanasova1@abv.bg
mimcheto231
nandyyy
knigiteee
silviq
shani88
Radost_09
lunichkata90
borovinka85
liny
anaplamenova
mi666i
mimi1221
Hades
Амарилис
animiteva
viki12
tuleva
morgana666
gargamel
amcocker
slance89
gerganasto
ves
reni78
iveto81
Стефанина
ganinka
Ralna
36 posters
Страница 1 от 3
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
"Мания"
Катрин Сътклиф
"Мания"
Някога Трей Хоторн, херцог на Солтърдън, бе имал репутация, която би накарала маркиз Дьо Сад да изглежда хрисим и скромен човек. Докато не отдава сърцето си на нежната и невинна Мария Аштън, която с докосването си лекува кървящата му душа и запалва забранена страст между херцога и скромната дъщеря на викария.
Опълчвайки се срещу семейството си, Хоторн има намерение да се ожени за Мария — докато тя не изчезва безследно малко преди да стане негова съпруга. След месеци търсене той най-после се предава и се връща към предишните си порочни навици.
Сега късметът го отвежда при неговата възлюбена… но може да се окаже, че Трей не е в състояние да понесе ужасяващата истина за изчезването й. Докато се бори да избави красивата Мария от мъчителния й живот, той се пита дали това ще доведе до спасението на душата му… или тази битка ще му отнеме всичко, което някога е обичал…
Свалете Превода
Мнението си за книгата и превода, може да споделите в текущата тема
Последната промяна е направена от Ralna на Пон 2 Яну - 10:44; мнението е било променяно общо 3 пъти
Ralna- Преводач
- Чете : Любовни романи, били те исторически, съвременни или паранормални, щом има любовна двойка и хепи енд, значи го чета.
Брой мнения : 2517
Местожителство : Пловдив
Re: "Мания"
Мили Читатели, ето че дойде време да ви представим първия превод на нашата преводачка wenby - завършек на една история, която мнозина обичат, и която много от вас чакаха с нетърпение.
Брой мнения : 510
Местожителство : Стамболийски
Стефанина- VIP
- Чете : по много от всичко
Брой мнения : 2582
Местожителство : София
Първо честито на wenby за първия превод. Кураж и вдъхновение миличка
Благодаря за превода, златни сте :lovely: . Както винаги чудесна корица със страхотно оформление.
Благодаря за превода, златни сте :lovely: . Както винаги чудесна корица със страхотно оформление.
Зодия :
Брой мнения : 22099
ves- VIP
- Зодия :
Брой мнения : 17548
Благодаря момичета за новата книжка.
Последната промяна е направена от gerganasto на Пет 4 Мар - 19:26; мнението е било променяно общо 1 път
gerganasto- VIP
- Брой мнения : 12082
Местожителство : Казанлък
Много ви благодаря. :lovely:
slance89- Читател
Брой мнения : 44
Местожителство : Добрич
Много благодаря! Прекрасна изненада!
amcocker- Активен
- Брой мнения : 186
Прекрасни сте Благодаря!
gargamel- Въздухар
Брой мнения : 7
Местожителство : Каспичан
Благодаря момичета :bravo:
morgana666- Маниак
- Чете : От всичко и по много:)
Брой мнения : 584
Местожителство : Казанлък
Огромни благодарности и от мен wenby. :poklon:Лека и спорна работа занапред . :dance:
viki12- VIP
- Чете : Винаги щом намери време !
Брой мнения : 10453
Много, много ви благодаря! Никой да не се обижда, но аз си знам, че книгата е пусната специално за мен! Вторият ми разкошен книжен подарък за рд-то! Прекрасни сте! Ясно е, че няма да мога да заспя сега, колкото й да е късно... просто има нещо изключително грабващо за мен в Трей и Мария и тяхната история, което не ми дава мира отдавна... някак са ми скъпи на сърцето от години насам! Дано не ме разочароват! Още веднъж: БЛАГОДАРЯ!
Амарилис- Пристрастен
Ахахахаха, Амарилис, чаках те по-раничко да се появиш, за да видиш няма ли нещо, че да ти честитя. Да си жива и здрава и много обичана.
Дано Трей и Мария не те разочароват. На мен лично в началото ми беше малко мудна, още повече, че мнооооого отдавна съм чела другите две и почти нямам спомен за тях, но после ми стана интересно и краят ми хареса.
Другото, което забелязах, е че няма дори една-единствена любовна сцена.
Дано Трей и Мария не те разочароват. На мен лично в началото ми беше малко мудна, още повече, че мнооооого отдавна съм чела другите две и почти нямам спомен за тях, но после ми стана интересно и краят ми хареса.
Другото, което забелязах, е че няма дори една-единствена любовна сцена.
- Spoiler:
Много ми хареса как зае мястото на Ричард в мината, но ми стана тъжно, когато тя се срути и Томас, Лиз и Ричард загинаха.
И накрая, когато той отиде при баба си и й хвърли документите в скута, казвайки, че няма нужда от тях, за да бъде достоен човек, а после херцогинята ги хвърли сама в огъня, също много ми хареса.
Брой мнения : 510
Местожителство : Стамболийски
Аз пък доста си поревах.
- Спойле::
- Ревах, като той я намери в лудницата, ревах, като тя търсеше Сара, ревах като се осифери и го заряза, ревнах и на края, когато той разбра, че Сара е жива и като я намери и я отнесе в църквата, и когато Мария разбра, че детето им е живо. Бая си поревах като цяло, ама понякога човек има нужда и от такива книги
Ralna- Преводач
- Чете : Любовни романи, били те исторически, съвременни или паранормални, щом има любовна двойка и хепи енд, значи го чета.
Книгите са предимно за дами и странно мъж ,като мен да ги чете.За мен лично са важни неща от книгите ви като-държавно устройство,въоражение,васални отношения, въоражение и др.Но съпругата ми е на легло-получи инсулт и вече е много по-добре.RALNA -тя много харесва твоите преводи.Вечер и ги чета ,а тя плаче и се смее.Правиш я щастлива-благодаря ти много.Пожелавам на целия колектив от преводачи-любов ,като моята.Любов ,която много прилича на вашите книги,но истинска и разтърсваща.Бъдете щастливи!
Hades- PRO
Брой мнения : 1865
Hades написа:Книгите са предимно за дами и странно мъж ,като мен да ги чете.За мен лично са важни неща от книгите ви като-държавно устройство,въоражение,васални отношения, въоражение и др.Но съпругата ми е на легло-получи инсулт и вече е много по-добре.RALNA -тя много харесва твоите преводи.Вечер и ги чета ,а тя плаче и се смее.Правиш я щастлива-благодаря ти много.Пожелавам на целия колектив от преводачи-любов ,като моята.Любов ,която много прилича на вашите книги,но истинска и разтърсваща.Бъдете щастливи!
Благодаря за хубавите думи и пожелания. Желая на съпругата ви скорошно оздравяване и да бъдете заедно и да се обичате още дълги дълги години.
Ralna- Преводач
Тя те те откри в Data.bg-сега ,като поиска нещо да и чета,не казва заглавие или автор ,а само-RALNA.Имаш осигурено кътче в рая вече.
Hades- PRO
Брой мнения : 1865
Страница 1 от 3 • 1, 2, 3
Страница 1 от 3
Права за този форум:
Не Можете да отговаряте на темите