First topic message reminder :
Джулия Куин-"Великолепно".
Джулия Куин-"Великолепно".
beni1979 написа:Само една нощ ;)
Някой да знае, кога излиза втора книга?
И аз това се чудя освен да попитаме Егмонт и силно се надявам да е за брата на Наталия Алексчо много ми е сладък милия...
ves написа:beni1979 написа:Само една нощ ;)
И аз това се чудя освен да попитаме Егмонт и силно се надявам да е за брата на Наталия Алексчо много ми е сладък милия...
Издателството отговори на запитване на страницата си във Фейсбук,че втората книга ще излезе до края на годината,а тя ще е за Александър и Изабел
Иначе по темата и аз съм на нея /Само една нощ/ и страшно много ми харесва
Alliana написа:ves написа:beni1979 написа:Само една нощ ;)
Издателството отговори на запитване на страницата си във Фейсбук,че втората книга ще излезе до края на годината,а тя ще е за Александър и Изабел
Иначе по темата и аз съм на нея /Само една нощ/ и страшно много ми харесва
Дали наистина ще я издадт тогава? Аз лично малко се съмнявам. И съм много възмутена. 10 дни след издаването на книгата вече я има в интернет пространството. Някоя добра душица без съмнение е решила, че прави добро като я качи. Даже и да видим втората част много ме съмнява, че издателтвото ще продължи с да издава книгите с темпото, с което изтичат. И после пак ще има високопарни коментари "вижте още една поредица, която голямото, лошо издателство започна и не довърши". Чудничко защо ли се случва така?
Жалко наистина
П.С. И гореспоменатата "Херцогинята куртизанка" е на същия хал.
И за да не е спам по темата:
"Усукани" - Ема Чейс