ИК "Ибис":
Поредицата ще излезе и в България.
Скоро ще обявим и датата на излизане на първата книга.
Скоро ще обявим и датата на излизане на първата книга.
TraYkovA написа:Аз питах издателството за тази поредица и преди 10-ина дни ми отговориха на фейсбук страницата си, че книгата (предполагам първата) е преведена, имат и корица и след около месец ще обявят точната дата.
jmv написа:TraYkovA написа:Аз питах издателството за тази поредица и преди 10-ина дни ми отговориха на фейсбук страницата си, че книгата (предполагам първата) е преведена, имат и корица и след около месец ще обявят точната дата.
Не че нещо, ама това го чуваме от поне няколко месеца :dry:
vivi86 написа:Леле мале порових се и установих , че има 15 книги от тази поредица.Женицата явно обича да пише. Иначе за самата поредица изглежда доста интересно, въпреки че нещо напоследък започна да ми се изтърква тази вампирска тематика
TraYkovA написа:Ееее, ама че сте скептични.. Може пък да е със скоростта на Братството, или пък на онази..... Керстин Някояси...
aranna написа:
Е... имам надежди... Може би 15-20години? :wasnotme: :p2:
RiverHunter написа:Нямам търпение. Кога трябва да излезе?
vivi86 написа:Леле мале порових се и установих , че има 15 книги от тази поредица.Женицата явно обича да пише. Иначе за самата поредица изглежда доста интересно, въпреки че нещо напоследък започна да ми се изтърква тази вампирска тематика