bogoridi написа: Здравейте, искам да попитам защо не мога да изпращам съобщения и не мога да добавям профили във сайта?
@bogoridiИма ограничение от 25 мнения, за да можете да изпращате Лични Съобщения. Ограничението е направено за превенция на СПАМ.
repichka написа: Тук ще го напиша, дреболия е, но ми вади очите. В началната страница горе, където са изредени преводите пише че Анита Блейк се превежда до 12-та книга, но всъщност преводът е стигнал вече на книга 14. Може ли някой да го оправи?
@repichka оправено е. Ако има още нещо, което да се напише/смени/подмени и прочие горе в съобщението, моля, да ми пишеш директно на мен.
Viki написа: По повод, че от друга тема разбрах, че коментари с емотикони са забрани, прочетох правилата и искам да попитам: Споделянето на линк за теглене на дадена книга (например от gpopbox, abv gropbox и тн ) забранено ли е ,вместо само да пишим коментари тип "и аз я искам" и " имаш поща" ?
Също имам предложение за конкретна тема за мниния по книги, сега основно пишем в "Търся книгата" , но смятам, че тези тип кометнари " хубава ли е книгата" не са подходящи за темата.
И вече се отказах, но не получих отговор дали може да се сменя потребителско име, а питах в тази и в темата за смяна на потребителско име?
@Viki линкоавете не са подходящи, защото съдържат файлове с нарушени авторски права. Може да се публикуват такива линкове към лични преводи. Права си за коментари от сорта "хубава ли е книгата", но не мога да пиша на всеки поотделно, че не е редно.
А на третия въпрос... уредих те по някое време.
А и коментари САМО с емотикони са забранени, иначе може да си слагаш емотикони, докато пишеш. Не е проблем.
Това е предприето заради спамери, които идват и искат по най-бърз начин да натрупат 10 мнения (безсмислени).
shosholina написа: Здравейте.Не знам дали тук трябва да задам въпроса си,затова питам.Направих собствен превод /е и с чужда помощ/ на една от книгите на Ришел Мийд "Свободата на сукубата" от поредицата за Джорджина Кинкейд.Това е четвъртата част.Намерих я на английски и я преведох.Имаше нужда от редакторска намеса.Ако се интересувате да я пуснете във форума може да се свържете с мен на лични.
@shosholina имаш ЛС.
Hot_chocolate72 написа: Тук всички "шефчета". Аз как да стана шеф?
@Hot_chocolate72 трудно, но с желание и труд всичко се постига.