Може ли да попитам как пишете на главната страница..Как слагате бгтопа там....Моляви кажете
kriseto написа:След като вече имам 10 мнения, къде трябва да вляза, за да мога да чета певодите?
Valleisu написа:Искам да попитам, защо не мога да чета преведените ви книги? Отварям линка с книгата и ми изписва, че този форум не съществува.
krasi написа:Здравейте!Искам да ви попитам какъв е лимита от коментари за да мога да пращам лични съобщения?Благодаря!
desizlateva написа:Здравейте имам няколко въпроса. Какво означава, че трябва да имам 10 мнения написани, при положение че не мога да ги напиша? Къде са ви преведените книги? Защото нямам това с 10те (извинете ме, но четох правилата и просто не го разбрах ) не мога да тегля ли ? Има отделни теми за книги ли?
Saso написа:Здравейте,моля за съдействие!Искам да променя настройките,така че да не ми изпращате мейли ,но нещо не се спрвих
Saso написа:По всяка тема ,която съм коментирала,всеки път когато някой пише нещо го получавам на мейл.Пише ,че мога да го прекратя от настройките ,но не намерих как
Saso написа:По всяка тема ,която съм коментирала,всеки път когато някой пише нещо го получавам на мейл.Пише ,че мога да го прекратя от настройките ,но не намерих как