Така, както винаги и аз да си кажа
Е, има голяма разлика дали приятелят ти е хомо или би. Ако е хомо, не виждам къде се бъркаш - просто само с желание от твоя страна няма как да стане. Ако е би - тогава евентуално би могла да опиташ. Но тук отново стои старият въпрос за приятелството между мъже и жени, вероятността да прерасне в романтични отношения и последиците от това. Няма да се спирам на темата.
Колкото до това, ако ви се получи връзката, дали той ще търси мъже - не мисля че е така. Бисексуалността не означава, че задължително ти трябват партньори и от двата пола, накуп. Просто нямаш претенции на база пол. Но това не значи, че си готов да си легнеш с кого да е, че задължително ще изневериш на текущия си партньор с някого от другия пол или прочие митове. Ако сте заедно с бисексуалния си партньор имаш реално същия шанс да ти изневерят или да те изоставят както и при хетеросексуалните. Сега ако някой се опита да ме контрира, чисто математически, че ще имам двойно повече "конкуренция" - ами не, защото конкуренция са ми само евентуалните партньори, които биха откликнали на половинката ми. А да си го кажем правилно - хомо и би партньори се намират не чак толкова лесно. Особено, ако се опитваш да бъдеш дискретен и не проявяваш явно алтернативната си сексуална ориентация.
Сега на темата: защо жените не харесват бисексуални мъже? Хм, аз бях останала с впечатление, че доста жени и момичета "си падат" именно по такива мъже. Харесва им да наблюдават/участват в различни ласки м/у мъже и разни конфигурации с над двама участника.
Защо е така? Нямам идея - аз лично не мога да кажа, че харесвам този тип еротични преживявания. Просто харесвам други неща
Но за всеки влак си има пътници.
Чисто психологически, ако ме зарежат заради мъж, вероятно ще се почувствам малко кофти. Но и за жена да ме зарежат също не би ми ласкаело самочувствието. Като се замисля, ако ме зарежат заради мъж, вероятно би било по-добре, защото ще хвърля вината за раздялата върху пола си, та няма да седна чак толкова да се комплексирам