Мъже, НЕ правете това, ако искате да се харесате на жените! Fashion653621-300x193


Мъжете се обличат, за да впечатляват жените, както и жените се обличат, за да впечатляват мъжете. Но някои мъже правят кардинални грешки в желанието си да изглеждат модерно и стилно. Изброяваме пет от тях:

  • Твърде много цветове: сини дънки, червена тениска, жълто сако, черни маратонки и искрящо зелени връвки – колко още цвята ще добавите? Малко цвят в гардероба винаги е необходим, но не прекалявайте с комбинациите.

  • Гелосан като таралеж: няма нищо лошо в това мъжете да използват гел за косата си, но има нещо лошо в това мъжете да използват цяла туба гел наведнъж в желанието си да изглеждат като любимия си боливудски актьор! Слагайте по малко, за да не заприличате на таралеж, потопен в олио.

  • Отпусната походка: Някои мъже, в желанието си да изглеждат „куул” и „яки” възприемат определена походка, която се характеризира с отпусната стойка и ръце в джобовете. Момичетата не харесват това, защото мъже с подобна походка изглеждат като нехранимайковци.

  • Цветни лещи: истината е, че те не изглеждат добре. Няма нищо по-несексапилно от мъж със сиви (например) контактни лещи. Мъжете с цветни лещи изглеждат отблъскващо.

  • Сляпо следване на модата: повечето от новите модели, които излизат всеки сезон, стоят добре на манекена на витрината и на слаби стройни мъже. Мъжете не бива просто да следват модата, а да се съобразяват със своята фигура, възраст и характер.Източник: http://fashionsupreme.co.uk/novini/

______________________________
Love me if you can, hate me if you dare!