This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Женските лъжи
+4
desistela
~ Mistery writer ~
~ i.LLusion
escapingthesun
8 posters
BGWorld :: Спам Център :: Мъжки свят
Страница 1 от 1
Женските лъжи
Мислиш, че си намерил идеалната жена? Честито! Малко са късметлиите като теб. Дори идеалната жена обаче лъже. И то не малко. Мислиш, че твоята е изключение? - Грешиш! Всички жени лъжат и точно тези, които го правят най-умело, са най-хитрите и най-очарователните. Затова дори да издигаш твоето момиче на пиедестал, не забравяй никога – повече или по-малко тя те лъже.
Причините, поради които жените лъжа, са безброй. Някои прикриват факти, други преиграват, трети влизат в роли, за да ги обичаш още повече. И ако ние лъжем по същество, то жените лъжат не само, за да прикрият истината. Изведохме само най-често срещаните и най-“универсалните“ лъжи, които почти всяка жена използва.
Най-разпространените женски лъжи:
„Не съм ти ядосана“
Имаме ли тази реплика на лице, истината е следната – тя ти е много ядосана. Просто иска да я разпитваш ли разпитваш, докато не тоивдигне безумен скандал за нищо неподозирано от теб провинение. Понякога жените прикриват раздразнението си, когато са ни изревнували, но сами осъзнават, че ще изглеждат абсурдно да си го признаят или знаят, че няма да си признаем.
„Нямам нищо против да излизаш само с момчетата и да ходите на стриптийз клуб“
Ако някои жени са болезнено ревниви, то други претендират, че са много „отворени“ към всички мъжки удоволствия и слабости. Дори може да те карат да ходиш на стритийз клуб или да излизаш с други жени. Повярвай ни, това е капан. Да, ако ти е „позволила“, тя няма да ти вдигне скандал защо си отишъл потни танцьорки да си навират дупето в лицето ти, но вътрешно, ще бъде бясна. Затова не спекулирай с нейното „великодушие“, ако не искаш да ти излезе през носа.
„Не съм готова за връзка“
Или е обвързана с друг, или не е сигурна, че иска да е с теб. Няма свободна млада жена, която тайно да не иска да има партньор. Обикновено жените използват лъжи, прикрити зад общи приказки за тяхната душевност, когато просто не искат да нарекат нещата с истинските им имена. Ако тя ти каже подобно нещо, иска да си й под ръка, но си оставя вратичка, в случай, че намери нещо по-добро. Освен това – така не ти дължи обяснение, ако хойка и при други.
„Не е нужно да плащаш сметката. Аз ще я поема/Нека си я разделим“
Особено ако става въпрос за някоя от първите срещи, подобна реплика си е чист капан. Жените очакват мъжете да плащат сметките и им прави впечатление, ако се опиташ да скатаеш. Ти може да си мислиш, че не си длъжен да плащаш всичко, но в нейните очи обратното значи, че си стиснат. Така както ти гледаш дали тя ще предложи да си плати сметката и ти прави впечатление, така и тя очаква да види готовност от твоя страна. И репликата „аз искам да платя“ често си е чиста лъжа.
„Никога не лъжа“
Опа, ето първата лъжа. Най-голямата лъжа. За съжаление, ще чуеш много лъжи, преди момичето, с което си, ти стане сериозна приятелка. Просто приеми, че жените влизат в роли, за да ни впечатлят и да създадат перфектния имидж. Точно, както правим ние.
http://www.menbg.com
Причините, поради които жените лъжа, са безброй. Някои прикриват факти, други преиграват, трети влизат в роли, за да ги обичаш още повече. И ако ние лъжем по същество, то жените лъжат не само, за да прикрият истината. Изведохме само най-често срещаните и най-“универсалните“ лъжи, които почти всяка жена използва.
Най-разпространените женски лъжи:
„Не съм ти ядосана“
Имаме ли тази реплика на лице, истината е следната – тя ти е много ядосана. Просто иска да я разпитваш ли разпитваш, докато не тоивдигне безумен скандал за нищо неподозирано от теб провинение. Понякога жените прикриват раздразнението си, когато са ни изревнували, но сами осъзнават, че ще изглеждат абсурдно да си го признаят или знаят, че няма да си признаем.
„Нямам нищо против да излизаш само с момчетата и да ходите на стриптийз клуб“
Ако някои жени са болезнено ревниви, то други претендират, че са много „отворени“ към всички мъжки удоволствия и слабости. Дори може да те карат да ходиш на стритийз клуб или да излизаш с други жени. Повярвай ни, това е капан. Да, ако ти е „позволила“, тя няма да ти вдигне скандал защо си отишъл потни танцьорки да си навират дупето в лицето ти, но вътрешно, ще бъде бясна. Затова не спекулирай с нейното „великодушие“, ако не искаш да ти излезе през носа.
„Не съм готова за връзка“
Или е обвързана с друг, или не е сигурна, че иска да е с теб. Няма свободна млада жена, която тайно да не иска да има партньор. Обикновено жените използват лъжи, прикрити зад общи приказки за тяхната душевност, когато просто не искат да нарекат нещата с истинските им имена. Ако тя ти каже подобно нещо, иска да си й под ръка, но си оставя вратичка, в случай, че намери нещо по-добро. Освен това – така не ти дължи обяснение, ако хойка и при други.
„Не е нужно да плащаш сметката. Аз ще я поема/Нека си я разделим“
Особено ако става въпрос за някоя от първите срещи, подобна реплика си е чист капан. Жените очакват мъжете да плащат сметките и им прави впечатление, ако се опиташ да скатаеш. Ти може да си мислиш, че не си длъжен да плащаш всичко, но в нейните очи обратното значи, че си стиснат. Така както ти гледаш дали тя ще предложи да си плати сметката и ти прави впечатление, така и тя очаква да види готовност от твоя страна. И репликата „аз искам да платя“ често си е чиста лъжа.
„Никога не лъжа“
Опа, ето първата лъжа. Най-голямата лъжа. За съжаление, ще чуеш много лъжи, преди момичето, с което си, ти стане сериозна приятелка. Просто приеми, че жените влизат в роли, за да ни впечатлят и да създадат перфектния имидж. Точно, както правим ние.
http://www.menbg.com
˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•● ˙·٠•●
escapingthesun- VIP
Брой мнения : 3625
Местожителство : Paradise city
Re: Женските лъжи
Така е :] Хванати сме :lmao: ..
Дори самата аз ги използвам несъзнателно! Жените сме много собственически настроение, обаче ..
Дори самата аз ги използвам несъзнателно! Жените сме много собственически настроение, обаче ..
Брой мнения : 4294
И сме ревниви, дори и да не изпитваме реални чувства към даден мъж, просто сме си го отбелязали в графа "Мое"Vania написа:Така е :] Хванати сме :lmao: ..
~ Mistery writer ~- VIP
- Чете : Всичко, но не и това, което трябва.
Брой мнения : 6584
Местожителство : Around the world
ОООО ДА ДА!Така е !Моето си е мое и на никого не го давам,а чуждото е общо!/за мъжете също важи/
Зодия :
Брой мнения : 1270
Местожителство : Русе
Мен пък мама ме е учила да си давам старите играчки на по-нуждаещите се. :wub:
Зодия :
Брой мнения : 5610
Местожителство : Discworld
Това ме разби :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao: :lmao:Zaharka написа:Мен пък мама ме е учила да си давам старите играчки на по-нуждаещите се. :wub:
~ Mistery writer ~- VIP
- Чете : Всичко, но не и това, което трябва.
Брой мнения : 6584
Местожителство : Around the world
desistela написа:ОООО ДА ДА!Така е !Моето си е мое и на никого не го давам,а чуждото е общо!/за мъжете също важи/
:wasnotme:
хаха .. и аз ревнувам бившите си. Ала все пак се примирявам, нали аз съм ги зарязала.
В момента имам една "приятелка", която се зарибява с бившия ми приятел. Мислех да я затапя с фразата:
"Ходиш с бившия ми? В момента ям сандвич, искаш ли останките?"
Ха-ха!! Доста грубо :lmao:
В момента имам една "приятелка", която се зарибява с бившия ми приятел. Мислех да я затапя с фразата:
"Ходиш с бившия ми? В момента ям сандвич, искаш ли останките?"
Ха-ха!! Доста грубо :lmao:
Брой мнения : 4294
Ха-ха това е мнооого вярно
Аз също го правя често, макар да не целя да го заблудя... мисля че даже си вярвам :lmao2:
Аз също го правя често, макар да не целя да го заблудя... мисля че даже си вярвам :lmao2:
непреодолимото
желание, да си непреодолимо желан."
Nadenceto22- Редовен
Брой мнения : 89
Местожителство : София
Нямам нищо против да излизаш с бившия ми - ама само посмей
megi83- Читател
- Чете : Всичко
Брой мнения : 14
Местожителство : Варна
Similar topics