This is a Hitskin.com skin preview
Install the skin • Return to the skin page
Женските неща, които мъжете не могат да разберат
+7
1r@kl1s
Chunchu
Gifted69
Koen
Renesita
~ Mistery writer ~
~ i.LLusion
11 posters
BGWorld :: Спам Център :: Мъжки свят
Страница 1 от 1
Женските неща, които мъжете не могат да разберат
Женските Неща, Които Мъжете Не Могат Да Разберат
Открай време другият пол не разбира някои тънкости в поведението ти – примерно защо е необходимо да ходиш в дамската тоалетна, съпроводена от още две свои приятелки. Честно казано, списъкът на момичешките чудатости, които карат един мъж да се чеше с недоумение по главата, е направо внушителен.
Декоративните огледала
На кого му е притрябвало да окачва огледало в рамка, примерно във формата на слънце, след като спокойно можеш да разкрасиш стената с плакат на очарователния Джаба от Междузвездни войни?
Широките ботуши
Говори си за мода, колкото си искаш. За нас това е, все едно да обуеш галошите на дядо си.
Вазите
Ако решим да ти купим толкова цветя, че да запълниш всичките празни съдове у вас с най-разнообразна форма и калибър, сигурно ще фалираме.
Масивните бижута
Едно е да харесваш големи диаманти, това го разбирам. Но защо толкова си падаш по евтини гигантски обеци, които тежат колкото воденичен камък и без проблеми могат да ти откъснат ушите. Ами я си представи, че огромният ти гердан от яркочервени топчета се закачи на някоя въртяща се врата, докато минаваш през нея... Пази боже, не ми се мисли направо!
Декоративните възглавнички
След като не ни е позволено да полагаме морно чело върху тях и не ги използваш за палави боричкания с наша милост, просто нямат никакъв смисъл.
Торбестите рокли
Какво искаш да ми кажеш? Че си прекарала 12 часа в изтощителен шопинг, за да си купиш накрая рокля, която всъщност изглежда като чувал с картофи? Още ли се чудиш защо никога не сме наясно какво да ти подарим?
Памучните пижами
Женствени са, колкото кюлотите на баба ти. По-добре остави на нас да те топлим в студените зимни нощи.
Прилепналите дънки
Смяташ ги за много секси, а? От наша гледна точка те правят дори стройните и слаби жени да изглеждат като опасни насекоми пришълци, кацнали от друга планета. Повярвай, онези старите, с ниската талия, която смалява дупето, винаги ще са на мода в мъжките очи.
Изрусяването на косъмчетата над горната устна.
От това те стават светли, но не и невидими.
Клиновете
М-да-а-а, бедрата са гореща гледка, една от любимите ни, бих казал. Тогава за какъв дявол е нужно да надяваш фалшиви бедра, които на всичкото отгоре са отрязани в глезена и ни навеждат на едни такива асоциации с наденички и десетгодишни момиченца? Нали не искаш да смятаме което и да било от тези неща за привлекателно?
Високите платформи
Хайде, момичета – без измами, моля. (Същото се отнася и за сутиените с подплънки – не че не ги разбираме, разбираме прекрасно, защо ги използвате, но това не ни пречи да се чувстваме измамени.)
Огромните слънчеви очила
Пилотски ли им казваха? И наистина ли мислиш, че ужасно те разкрасяват? Защото на нас повече ни приличаш на бръмбарче с тях, отколкото на Бриджит Бардо. Не стига, че не виждаме очите ти, но вече не можем да видим и лицето ти...
Лосионът за крака
Едно нещо не разбираме - това, което става за ръцете и лицето ти, не е ли достатъчно добро и за крака?
Миниатюрните чантички
Не, отказваме да ти държим портмонето, ключовете, гребена и мобилния телефон. Ти си избра да носиш тази безполезна чанта.
Извивачката за мигли
Това прилича на инструмент за мъчения от времето на Светата Инквизиция. Да не би да го е измислил някой католически свещеник в пристъп на особена жестокост към човечеството? Впрочем спиралите не служат ли също за извиване на миглите и нужно ли е да се излагаш всеки път на риска да си извадиш окото?
Кутиите с картички
Забелязали сме, че най-прилежно събираш всяка картичка, която получаваш от разни познати (нищо, че с много от тях дори не си говорила през последните няколко години). На бас, че досущ същата гледка са изпратили и на още 300 от най-добрите си приятели.
Бельото с бежов цвят
Не ни пука дали това е единственото нещо, което можеш да носиш под бял панталон. С него изглеждаш като безжизнен манекен от витрината на някой магазин.
Купите
Тази е за овесени ядки, а онази е за сладолед. Тази е за салата, а другата служи само за украса. Тази е за... всъщност няма значение. Вече не сме гладни.
15-те черни блузки/панталона в гардероба ти
Не че отбираме много-много от стил, но каква е толкова разликата между тази с късия ръкав и онази с тричетвъртия? Или между панталона с ръб и онзи без? Не може да е жизненоважна...
Открай време другият пол не разбира някои тънкости в поведението ти – примерно защо е необходимо да ходиш в дамската тоалетна, съпроводена от още две свои приятелки. Честно казано, списъкът на момичешките чудатости, които карат един мъж да се чеше с недоумение по главата, е направо внушителен.
Декоративните огледала
На кого му е притрябвало да окачва огледало в рамка, примерно във формата на слънце, след като спокойно можеш да разкрасиш стената с плакат на очарователния Джаба от Междузвездни войни?
Широките ботуши
Говори си за мода, колкото си искаш. За нас това е, все едно да обуеш галошите на дядо си.
Вазите
Ако решим да ти купим толкова цветя, че да запълниш всичките празни съдове у вас с най-разнообразна форма и калибър, сигурно ще фалираме.
Масивните бижута
Едно е да харесваш големи диаманти, това го разбирам. Но защо толкова си падаш по евтини гигантски обеци, които тежат колкото воденичен камък и без проблеми могат да ти откъснат ушите. Ами я си представи, че огромният ти гердан от яркочервени топчета се закачи на някоя въртяща се врата, докато минаваш през нея... Пази боже, не ми се мисли направо!
Декоративните възглавнички
След като не ни е позволено да полагаме морно чело върху тях и не ги използваш за палави боричкания с наша милост, просто нямат никакъв смисъл.
Торбестите рокли
Какво искаш да ми кажеш? Че си прекарала 12 часа в изтощителен шопинг, за да си купиш накрая рокля, която всъщност изглежда като чувал с картофи? Още ли се чудиш защо никога не сме наясно какво да ти подарим?
Памучните пижами
Женствени са, колкото кюлотите на баба ти. По-добре остави на нас да те топлим в студените зимни нощи.
Прилепналите дънки
Смяташ ги за много секси, а? От наша гледна точка те правят дори стройните и слаби жени да изглеждат като опасни насекоми пришълци, кацнали от друга планета. Повярвай, онези старите, с ниската талия, която смалява дупето, винаги ще са на мода в мъжките очи.
Изрусяването на косъмчетата над горната устна.
От това те стават светли, но не и невидими.
Клиновете
М-да-а-а, бедрата са гореща гледка, една от любимите ни, бих казал. Тогава за какъв дявол е нужно да надяваш фалшиви бедра, които на всичкото отгоре са отрязани в глезена и ни навеждат на едни такива асоциации с наденички и десетгодишни момиченца? Нали не искаш да смятаме което и да било от тези неща за привлекателно?
Високите платформи
Хайде, момичета – без измами, моля. (Същото се отнася и за сутиените с подплънки – не че не ги разбираме, разбираме прекрасно, защо ги използвате, но това не ни пречи да се чувстваме измамени.)
Огромните слънчеви очила
Пилотски ли им казваха? И наистина ли мислиш, че ужасно те разкрасяват? Защото на нас повече ни приличаш на бръмбарче с тях, отколкото на Бриджит Бардо. Не стига, че не виждаме очите ти, но вече не можем да видим и лицето ти...
Лосионът за крака
Едно нещо не разбираме - това, което става за ръцете и лицето ти, не е ли достатъчно добро и за крака?
Миниатюрните чантички
Не, отказваме да ти държим портмонето, ключовете, гребена и мобилния телефон. Ти си избра да носиш тази безполезна чанта.
Извивачката за мигли
Това прилича на инструмент за мъчения от времето на Светата Инквизиция. Да не би да го е измислил някой католически свещеник в пристъп на особена жестокост към човечеството? Впрочем спиралите не служат ли също за извиване на миглите и нужно ли е да се излагаш всеки път на риска да си извадиш окото?
Кутиите с картички
Забелязали сме, че най-прилежно събираш всяка картичка, която получаваш от разни познати (нищо, че с много от тях дори не си говорила през последните няколко години). На бас, че досущ същата гледка са изпратили и на още 300 от най-добрите си приятели.
Бельото с бежов цвят
Не ни пука дали това е единственото нещо, което можеш да носиш под бял панталон. С него изглеждаш като безжизнен манекен от витрината на някой магазин.
Купите
Тази е за овесени ядки, а онази е за сладолед. Тази е за салата, а другата служи само за украса. Тази е за... всъщност няма значение. Вече не сме гладни.
15-те черни блузки/панталона в гардероба ти
Не че отбираме много-много от стил, но каква е толкова разликата между тази с късия ръкав и онази с тричетвъртия? Или между панталона с ръб и онзи без? Не може да е жизненоважна...
Брой мнения : 4294
Re: Женските неща, които мъжете не могат да разберат
Наистина ли смятате така за тесните дънки, клиновете .. аа :blink: :blink: Бижутата? Чантите?? :lmao: :lmao:
Брой мнения : 4294
Еми няма скоро да ни разберат :
~ Mistery writer ~- VIP
- Чете : Всичко, но не и това, което трябва.
Брой мнения : 6584
Местожителство : Around the world
Нещата, които не разбирам как може да не разбират :lmao: Иначе за другите изброени - напълно съгласна :p2:
Памучните пижами
Прилепналите дънки
Лосионът за крака
Купите
Памучните пижами
Прилепналите дънки
Лосионът за крака
Купите
Огромните слънчеви очила
Е това тотално не го разбирам
Зодия :
Брой мнения : 2257
Местожителство : София
Извивачката за мигли
Аз като ги видях за пръв път и аз това си помислих...
Брой мнения : 403
:lmao: :lmao: :lmao: Аз дори нямам такава :p2:Gifted69 написа:Извивачката за мигли
~ Mistery writer ~- VIP
- Чете : Всичко, но не и това, което трябва.
Брой мнения : 6584
Местожителство : Around the world
Аз съм напълно съгласен за повечето неща... Занимавам се с много сложни неща като - религии, окултни науки, физика, химия, история, археология и т.н., но жените винаги си остават неразбираеми... :(
Зодия :
Брой мнения : 33
Местожителство : Велико Търново
100% отиват да клюкарстват нещо ! Мухахахахаха :lmao:
1r@kl1s- Читател
- Брой мнения : 12
1r@kl1s написа:Открай време другият пол не разбира някои тънкости в поведението ти – примерно защо е необходимо да ходиш в дамската тоалетна, съпроводена от още две свои приятелки. Честно казано, списъкът на момичешките чудатости, които карат един мъж да се чеше с недоумение по главата, е направо внушителен.
Естествено, за да има с кого да си приказват
Зодия :
Брой мнения : 5610
Местожителство : Discworld
Може да съм момиче, но наистина смятам, че голяма част са неразбираеми и за жените. Примерно "Извивачката за мигли". Това го видях за 1 път, когато една съученичка го използваше. Помислих си, че има намерение да са самоослепи.
За купите съм почти съгласна. В нас има поне 15 и ползвам, която ми е удобна без да подбирам.
Всичко си опира до човека, но има едно нещо, което са забравили "Косматите ботуши", същите, които приличат на плюшените пантофки. Изглеждат странно и не бих обула нещо такова.
А ходенето до тоалетната по двойки си е закон. :p2:
За купите съм почти съгласна. В нас има поне 15 и ползвам, която ми е удобна без да подбирам.
Всичко си опира до човека, но има едно нещо, което са забравили "Косматите ботуши", същите, които приличат на плюшените пантофки. Изглеждат странно и не бих обула нещо такова.
А ходенето до тоалетната по двойки си е закон. :p2:
- Брой мнения : 254
Местожителство : София
Ами, как да кажа...
Не правя нито едно от тези неща :D:D
Смятам ги за прекалено... е... няма значение...
Не ги правя и толкоз :P
Не правя нито едно от тези неща :D:D
Смятам ги за прекалено... е... няма значение...
Не ги правя и толкоз :P
Зодия :
Брой мнения : 191
Местожителство : Плевен
Като изключим пижамите аз лично не правя нищо от изброените, та май и аз не ги разбирам жените!
нел-j- Преводач
Брой мнения : 1272
Местожителство : софия
Similar topics
» ТОП 10 неща, които отблъскват мъжете
» 50 неща, които вбесяват мъжете
» 5 неща, които не разбирате, за това как се карат мъжете
» Странните неща, които мъжете правят по време на секс
» Женските лъжи
» 50 неща, които вбесяват мъжете
» 5 неща, които не разбирате, за това как се карат мъжете
» Странните неща, които мъжете правят по време на секс